Πώς να ελέγξετε τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας στα Windows 11

Πριν από λίγους μήνες, η Microsoft παρουσίασε το νέο της λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές – τα Windows 11. Σε σύγκριση με την παλαιότερη έκδοση των Windows, τα Windows 11 έχουν πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και περισσότερες δυνατότητες.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τα Windows 11 είναι ότι βρίσκεται ακόμα υπό την περίοδο δοκιμής. Επομένως, ακόμα κι αν έχετε εγκαταστήσει την έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11, θα αντιμετωπίσετε μερικά σφάλματα και σφάλματα.

Εάν χρησιμοποιούσατε τα Windows 11, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η Microsoft αφαίρεσε την προεπιλεγμένη σελίδα Ιδιότητες συστήματος από την Εξερεύνηση αρχείων. Τώρα, εάν κάνετε δεξί κλικ σε Αυτός ο υπολογιστής και επιλέξετε ιδιότητες, θα εμφανιστεί ο πίνακας Ρυθμίσεις συστήματος.

Διαβάστε επίσης: Windows 11 ISO Δωρεάν λήψη

Πώς να ελέγξετε τις πλήρεις προδιαγραφές του υπολογιστή σας στα Windows 11

Ωστόσο, το καλό είναι ότι τα Windows 11 εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να ελέγχετε πόση μνήμη RAM ή τι τύπο CPU έχει το μηχάνημά σας. Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας στα Windows 11. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να βρείτε τις προδιαγραφές συστήματος στα Windows 11. Ας το ελέγξουμε.

1. Βρείτε το Via System Settings

Σε αυτή τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την επιλογή System Settings για να ελέγξουμε τις πλήρεις προδιαγραφές του υπολογιστή. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο Σύστημα επιλογή.

Επιλογή συστήματος

3. Στο δεξιό παράθυρο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Σχετικά με επιλογή.

Σχετικά με την επιλογή

4. Πρέπει να δείτε την ενότητα Προδιαγραφές συσκευής. Αυτό θα εμφανίσει τον επεξεργαστή και την εγκατεστημένη μνήμη RAM.

Ενότητα Προδιαγραφές συσκευής

2. Χρήση της εντολής RUN

Εάν θέλετε να ελέγξετε τις προδιαγραφές συστήματος στα Windows 11, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο διαλόγου RUN. Στη συνέχεια, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα παρακάτω για να ελέγξετε τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας στα Windows 11.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε το Windows Key + R κουμπί στο πληκτρολόγιό σας.

Windows Key + R

2. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε dxdiag και πατήστε το κουμπί Enter.

dxdiag

3. Η καρτέλα «Σύστημα» θα εμφανίσει τις λεπτομέρειες της μητρικής πλακέτας, την έκδοση του BIOS, τον επεξεργαστή και τη μνήμη RAM.

εμφάνιση των στοιχείων της μητρικής πλακέτας

4. Επιλέξτε το Απεικόνιση καρτέλα για να ελέγξετε τις προδιαγραφές γραφικών του υπολογιστή σας.

Καρτέλα Εμφάνιση

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο διαλόγου RUN για να ελέγξετε τις προδιαγραφές του υπολογιστή στα Windows 11.

3. Χρήση της γραμμής εντολών

Ακριβώς όπως το πλαίσιο διαλόγου RUN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εντολών για να ελέγξετε τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τη Γραμμή εντολών.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε CMD. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο CMD και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

ανοίξτε το CMD

2. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε πληροφορίες συστήματος και πατήστε το κουμπί Enter.

πληροφορίες συστήματος

3. Αυτό θα εμφανίσει πληροφορίες για όλα τα εγκατεστημένα εξαρτήματά σας.

εμφάνιση πληροφοριών

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CMD για να ελέγξετε τις πλήρεις προδιαγραφές του υπολογιστή σας στα Windows 11.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να ελέγξετε τις πλήρεις προδιαγραφές του υπολογιστή σας στα Windows 11. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να ελέγξετε την έκδοση του Google Chrome

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: