ιστορικό της αριθμομηχανής

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό της αριθμομηχανής στο Android

Το Android είναι σίγουρα το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα για κινητά, το Android παρέχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και δυνατότητες προσαρμογής. Επίσης, η τεράστια διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι ένα από τα βασικά σημεία πώλησης.

Κάθε smartphone Android στην αγορά συνοδεύεται από μια εφαρμογή αριθμομηχανής. Η εφαρμογή αριθμομηχανή μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε απλούς ή προχωρημένους υπολογισμούς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι συσκευές Pixel συνήθως συνοδεύονται από την εφαρμογή Υπολογιστής Google που είναι δωρεάν για χρήση.

Άλλοι κατασκευαστές τηλεφώνων, όπως η Samsung, η Realme, κ.λπ., προσφέρουν την εσωτερική τους εφαρμογή αριθμομηχανής. Η εφαρμογή αριθμομηχανής που προσφέρεται από τους κατασκευαστές των τηλεφώνων σας είναι συνήθως καλύτερη και έχει πιο όμορφο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Εάν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει εφαρμογή αριθμομηχανής, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Αριθμομηχανή Google από το Google Play Store. Η εφαρμογή Αριθμομηχανή Google μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε απλούς ή σύνθετους υπολογισμούς, αλλά μερικές φορές μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια για την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες.

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό της αριθμομηχανής στο Android

Για παράδειγμα, πρόσφατα, πολλοί χρήστες μας ρώτησαν “Πώς να ελέγξετε το ιστορικό του Υπολογιστή στο Android”. Το ιστορικό αριθμομηχανής είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, αλλά δεν είναι διαθέσιμο σε κάθε εφαρμογή αριθμομηχανής. Το Google Calculator το έχει, όπως και όλες οι άλλες δημοφιλείς εφαρμογές αριθμομηχανής.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για την προβολή του ιστορικού της Αριθμομηχανής στο Android. Θα σας δείξουμε το σεμινάριο γιαr πώς να ελέγξετε το ιστορικό της αριθμομηχανής στο Google Calculator & Realme Calculator και στο Samsung Calculator. Ας αρχίσουμε.

1. Πώς να προβάλετε το ιστορικό της αριθμομηχανής στο Android

Εάν διαθέτετε συσκευή Realme, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ελέγξετε το ιστορικό της Αριθμομηχανής. Δείτε πώς μπορείτε να δείτε το Ιστορικό Αριθμομηχανής σε smartphone Realme.

1. Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών στο smartphone Android.

2. Τώρα, βρείτε και πατήστε στο Αριθμομηχανή εφαρμογή.

3. Τώρα, κάντε μερικούς υπολογισμούς. Μόλις τελειώσετε, για πρόσβαση στο ιστορικό της αριθμομηχανής, πατήστε στο τρεις τελείες πάνω δεξιά.

τρεις τελείες

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Εγγραφές.

Εγγραφές

5. Θα μπορείτε να τα δείτε όλα αποθηκευμένο ιστορικό Αριθμομηχανής.

αποθηκευμένο ιστορικό Αριθμομηχανής

6. Για να διαγράψετε το ιστορικό, πατήστε το Διαγραφή εικονιδίου στην επάνω δεξιά γωνία.

Διαγραφή εικονιδίου

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε το ιστορικό της Αριθμομηχανής σε ένα smartphone Realme.

2. Πώς να ελέγξετε το ιστορικό της Αριθμομηχανής στο Google Calculator

Εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει την εφαρμογή Αριθμομηχανή Google, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προβάλετε το ιστορικό της αριθμομηχανής. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό της Αριθμομηχανής στο Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών του Android.

2. Όταν ανοίξει το συρτάρι εφαρμογών, πατήστε στο Αριθμομηχανή εφαρμογή.

3. Τώρα, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Αριθμομηχανή για να δημιουργήσετε το ιστορικό.

4. Για να προβάλετε το ιστορικό της αριθμομηχανής, πατήστε το τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

5. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ιστορία.

Ιστορία

6. Θα μπορέσεις δείτε όλο το αποθηκευμένο ιστορικό της Αριθμομηχανής.

δείτε όλο το αποθηκευμένο ιστορικό της Αριθμομηχανής

7. Για να διαγράψετε το ιστορικό της Αριθμομηχανής στο Android, πατήστε στο τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέξτε Σαφή.

τρεις τελείες

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό της Αριθμομηχανής σε ένα smartphone Android.

3. Ελέγξτε το Ιστορικό Αριθμομηχανής στην Αριθμομηχανή Samsung

Η Samsung συνήθως κάνει τα πάνω και πέρα ​​για να γεμίσει τα τηλέφωνά της με όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες. Η εφαρμογή Samsung Calculator με συσκευές Galaxy έχει περισσότερες δυνατότητες από μια κανονική εφαρμογή αριθμομηχανής.

Εάν χρησιμοποιείτε μια Αριθμομηχανή Samsung για βασικές ανάγκες υπολογισμού, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προβάλετε το ιστορικό της αριθμομηχανής.

1. Ανοίξτε το Συρτάρι εφαρμογών του Samsung Smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει το συρτάρι εφαρμογών, πατήστε στο Αριθμομηχανή εφαρμογή.

Αριθμομηχανή

3. Τώρα, κάντε μερικούς βασικούς υπολογισμούς για να δημιουργήσετε το ιστορικό της αριθμομηχανής.

4. Για πρόσβαση στο ιστορικό της Αριθμομηχανής, πατήστε το Ιστορία κουμπί (εικονίδιο ρολογιού).

Ιστορία

5. Τώρα, θα δείτε όλους τους προηγούμενους υπολογισμούς. Μπορείτε απλά μετακινηθείτε στους πρόσφατους υπολογισμούς σας.

μετακινηθείτε στους πρόσφατους υπολογισμούς σας

6. Εάν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό της αριθμομηχανής, κάντε κλικ στο Τα καθαρίζω όλα κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

Τα καθαρίζω όλα

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό της Αριθμομηχανής σε smartphone της Samsung.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι κατασκευαστές συνήθως προσφέρουν την εφαρμογή αριθμομηχανή τους στα τηλέφωνά τους. Έτσι, τα βήματα για τον έλεγχο του ιστορικού της αριθμομηχανής στο Android μπορεί να διαφέρουν από τηλέφωνο σε τηλέφωνο. Ωστόσο, έχουμε κοινοποιήσει τη μέθοδο ελέγχου του ιστορικού Αριθμομηχανής της εφαρμογής Αριθμομηχανή Google, η οποία εμφανίζεται στις περισσότερες συσκευές Android.

Έτσι, αυτές είναι μερικές απλές μέθοδοι για να ελέγξετε το ιστορικό της αριθμομηχανής σε ένα smartphone Android. Έχουμε κοινοποιήσει τις μεθόδους πρόσβασης στο ιστορικό της Αριθμομηχανής στο Google Calculator, στο Realme Calculator και στο Samsung Calculator. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την πρόσβαση στο ιστορικό αριθμομηχανής στο Android.

Δείτε και αυτό:Πώς να προσθέσετε μια εφαρμογή στην αρχική οθόνη του Android

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό ChatGPT

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *