Πώς να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να αποκλείσετε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις ταπετσαρίας στα Windows 11. Ίσως δεν θέλετε άλλοι χρήστες στον υπολογιστή σας να αλλάξουν την ταπετσαρία ή ίσως εργάζεστε σε μια εταιρεία που απαιτεί την εμφάνιση μιας προσαρμοσμένης ταπετσαρίας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα να εμποδίσετε τους χρήστες να αλλάξουν την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας στα Windows 11.

Έχετε πολλές επιλογές για να εμποδίσετε τους χρήστες να αλλάξουν το φόντο της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11. Μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να ορίσετε μια συγκεκριμένη ταπετσαρία και να την κλειδώσετε ή να κάνετε αλλαγές στον Επεξεργαστή πολιτικών τοπικής ομάδας ή στις ρυθμίσεις μητρώου για να αποτρέψετε την αλλαγή ταπετσαρίας.

2 Μέθοδοι για να αποτρέψετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί δύο καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε άλλους να αλλάξουν τις ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας. Και οι δύο μέθοδοι απαιτούν τροποποίηση του Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας. Δείτε πώς μπορείτε να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν το φόντο της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11.

AnyDesk εναντίον TeamViewer εναντίον Splashtop εναντίον LogMeIn: Μάχη των εφαρμογών απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1) Αποτροπή αλλαγής φόντου επιφάνειας εργασίας

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα κάνουμε μερικές αλλαγές στον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας για να αποτρέψουμε άλλους από το να αλλάξουν το φόντο της επιφάνειας εργασίας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Local Group Policy Editor . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Επεξεργασία πολιτικής ομάδας.

 

2. Αυτό θα ανοίξει το Local Group Policy Editor στον υπολογιστή σας. Πρέπει να πλοηγηθείτε σε αυτή τη διαδρομή:

Διαμόρφωση χρήστη > Πρότυπα διαχείρισης > Πίνακας ελέγχου > Εξατομίκευση

 

3. Στα δεξιά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στην πολιτική Αποτροπή αλλαγής φόντου επιφάνειας εργασίας .

 

4. Στο επόμενο παράθυρο, επιλέξτε Ενεργοποιημένη . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και μετά στο ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα μπλοκάρει την επιλογή αλλαγής ταπετσαρίας στα Windows 11. Τώρα η επιλογή φόντου στη σελίδα Εξατομίκευση θα εμφανίσει, “Μερικές από αυτές τις ρυθμίσεις”.

Πώς να αφαιρέσετε το Drop Shadow από τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Ορίστε τη συγκεκριμένη ταπετσαρία στα Windows 11

Μπορείτε να τροποποιήσετε την Πολιτική τοπικής ομάδας για να εμφανιστεί μια συγκεκριμένη ταπετσαρία στα Windows 11. Με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσετε την πρόσβαση στις ρυθμίσεις φόντου της επιφάνειας εργασίας και θα εμποδίσετε τους χρήστες να αλλάξουν τις ταπετσαρίες. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Local Group Policy Editor. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Επεξεργασία πολιτικής ομάδας .

 

2. Αυτό θα ανοίξει το Local Group Policy Editor στον υπολογιστή σας. Πρέπει να πλοηγηθείτε σε αυτή τη διαδρομή:

Διαμόρφωση χρήστη > Πρότυπα διαχείρισης > Επιφάνεια εργασίας > Επιφάνεια εργασίας

Τηλεόραση LG 55” LED 4K ULTRA HD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, βρείτε και κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας .

 

4. Στη συνέχεια, στην πολιτική Ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας, επιλέξτε Ενεργοποιημένο . Μόλις τελειώσετε, εισαγάγετε την τοπική διαδρομή της ταπετσαρίας που θέλετε να ορίσετε στο πεδίο Όνομα ταπετσαρίας.

 

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και μετά στο ΟΚ . Αυτό θα αποτρέψει άλλους από την πρόσβαση στις ρυθμίσεις φόντου επιφάνειας εργασίας στα Windows 11.

Επομένως, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι τρόποι για να αποτρέψετε άλλους από το να αλλάξουν το φόντο της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11. Επιλέξτε Δεν έχει διαμορφωθεί στο Βήμα 4 και στις δύο μεθόδους, εάν θέλετε να αλλάξετε ξανά την ταπετσαρία.

Η Apple θα αλλάξει άλλα αξεσουάρ με USB-C μαζί με το iPhone 15(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5306

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *