Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς τηλεχειριστήριο

Ένα κοινό πράγμα που έχουν οι έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung με άλλες τηλεοράσεις είναι ότι εξακολουθούν να απαιτούν τηλεχειριστήριο. Και όπως όλοι οι χρήστες της τηλεόρασης έχουν ανακαλύψει κάποια στιγμή, είναι εύκολο να χάσετε το χειριστήριο της τηλεόρασής σας.

Αλλά αν χάσατε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung, μην ανησυχείτε — εξακολουθείτε να μπορείτε να ελέγξετε την τηλεόρασή σας Samsung χωρίς αυτό. Αυτός ο οδηγός θα εξηγήσει πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς τηλεχειριστήριο.

Πώς να προσθέσετε εφαρμογές στη Samsung Smart TV

Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς εικόνα απομακρυσμένου 1

Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς τηλεχειριστήριο

Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι για να ενεργοποιήσετε τη Samsung smart TV σας: να αλλάξετε κανάλια και να αποκτήσετε πρόσβαση στα μενού της τηλεόρασής σας χωρίς τηλεχειριστήριο Samsung. Παρακάτω, θα εξηγήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους για να ξεκινήσετε την τηλεόρασή σας χωρίς χειριστήριο.

1. Χρησιμοποιήστε το κουμπί ελέγχου της τηλεόρασης Samsung

Σύμφωνα με τη Samsung, κάθε τηλεόραση Samsung διαθέτει ένα κουμπί ελέγχου τηλεόρασης που σας επιτρέπει να την ενεργοποιήσετε, να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, να αλλάξετε την ένταση και την πηγή εισόδου και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Smart Hub. Οι μόνες διαφορές μεταξύ των μοντέλων τηλεοράσεων Samsung είναι πού βρίσκεται αυτό το κουμπί ελέγχου και αν πρόκειται για διάταξη με ένα ή πέντε κουμπιά.

Θα πρέπει να βρίσκεται σε μία από τις τρεις ακόλουθες τοποθεσίες:

 1. Στο πίσω μέρος της τηλεόρασης: Ελέγξτε το πίσω μέρος της τηλεόρασής σας στην κάτω δεξιά γωνία. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μικρό, τετράγωνο τμήμα με ένα ραβδί ελέγχου να βγαίνει από αυτό. Πατήστε παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί (το κουμπί λειτουργίας) για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας Samsung χωρίς τηλεχειριστήριο. Πατήστε ξανά το μεσαίο κουμπί για να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Στη συνέχεια, αλλάξτε κανάλια και πλοηγηθείτε στα μενού της Samsung TV χρησιμοποιώντας το μοχλό ελέγχου.
Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς απομακρυσμένη εικόνα 2
 1. Σύμφωνα με το πρόσοψηστη μέση της τηλεόρασης: Ορισμένες τηλεοράσεις Samsung έχουν το κουμπί Ελεγκτή τηλεόρασης στο μέσο της μπροστινής στεφάνης, κατά μήκος του κάτω μέρους της οθόνης. Όπως παραπάνω, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα κουμπιά καναλιού και έντασης για να ελέγξετε την τηλεόραση.
Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς απομακρυσμένη εικόνα 3
 1. Σύμφωνα με το πρόσοψηστο πλάι της τηλεόρασης: Εάν δεν υπάρχει φυσικό κουμπί στο κέντρο του μπροστινού πίνακα της τηλεόρασής σας, μπορεί να βρίσκεται στην αριστερή ή στη δεξιά πλευρά. Ελέγξτε αυτές τις θέσεις και, στη συνέχεια, ελέγξτε την τηλεόραση όπως περιγράφεται παραπάνω.

Επαγγελματική συμβουλή: Αναζητήστε την κόκκινη λυχνία στο μπροστινό πλαίσιο της τηλεόρασής σας Samsung — εδώ πρέπει να βρίσκεται το κουμπί ελέγχου σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον πίνακα ελέγχου, όσο κι αν ψάξετε, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης. θα εξηγήσει πού να το βρείτε και πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς απομακρυσμένη εικόνα 5

2. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή SmartThings

Η Samsung παρέχει μια απομακρυσμένη εφαρμογή για iPhone και Android που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κινητή συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο τηλεόρασης. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή SmartThings για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας, θα πρέπει να την έχετε ρυθμίσει προηγουμένως. Εάν δεν το έχετε κάνει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί ελέγχου της Samsung (όπως φαίνεται παραπάνω) για να συνδέσετε την τηλεόραση στην εφαρμογή σας για μελλοντική χρήση.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή SmartThings για να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας:

 1. Ανοιξε το Εφαρμογή SmartThings και πατήστε την κάρτα της συσκευής τηλεόρασής σας.
 2. Τύπος Τηλεόραση ανοιχτή/μακριά από.
 3. Επιλέγω Αναζήτηση περιεχομένου, Μακρινός, Εφαρμογέςή Αναζήτηση για να ελέγξετε την τηλεόρασή σας Samsung και να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Εάν δεν έχετε ρυθμίσει την εφαρμογή SmartThings, δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή SmartThings. Εάν χρησιμοποιείτε Android, κατεβάστε το από το Google Play Store. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή iOS, δοκιμάστε το Apple App Store.
 2. Ανοιξε το Εφαρμογή SmartThings στο κινητό σας τηλέφωνο.
 3. Πάτα το + σύμβολο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθέστε ΣΥΣΚΕΥΗ.
Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς απομακρυσμένη εικόνα 6
 1. Επιλέγω Προσθήκη κάτω από Συσκευή Samsung.
Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς απομακρυσμένη εικόνα 7
 1. Παρακέντηση τηλεόραση.
Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς απομακρυσμένη εικόνα 8
 1. Επιλέγω Αρχήστη συνέχεια επιλέξτε την τοποθεσία.
Πώς να ενεργοποιήσετε μια τηλεόραση Samsung χωρίς απομακρυσμένη εικόνα 9
 1. Παρακέντηση Επόμενο.
 2. Περιμένετε να συνδεθεί η εφαρμογή στην τηλεόρασή σας Samsung. Εάν η τηλεόρασή σας Samsung είναι πριν από το 2020, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό PIN για να επικυρώσετε τη σύνδεση.

Σημείωση: Η τηλεόρασή σας Samsung θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi για να συνδεθεί η εφαρμογή SmartThings.

Ένα τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο όλων

Το καλό με τη ρύθμιση του τηλεφώνου σας ως τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης είναι ότι δεν θα χρειάζεστε πλέον αυτή την ανίερη στοίβα τηλεχειριστηρίων. Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ως τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης και να ελέγχετε τα πάντα ταυτόχρονα.

Ωστόσο, μπορείτε πάντα να παραγγείλετε ένα τηλεχειριστήριο.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ρυθμίσετε την Alexa σε Samsung Smart TV

Πώς να αντικατοπτρίσετε το τηλέφωνό σας Samsung στην τηλεόραση Samsung

11 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το AirPlay που δεν λειτουργεί στη Samsung Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *