πράσινη κουκκίδα στο Messenger

Πόσο καιρό παραμένει η πράσινη κουκκίδα στο Messenger;

Το Facebook Messenger ήταν πάντα η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android και iOS. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε με όλους τους φίλους σας στο Facebook. Επί του παρόντος, το Messenger υποστηρίζει διάφορες επιλογές επικοινωνίας, όπως μηνύματα κειμένου και κλήσεις φωνής και βίντεο.

Εάν χρησιμοποιείτε ενεργά το Facebook Messenger, ίσως γνωρίζετε ότι μια πράσινη κουκκίδα εμφανίζεται δίπλα στο όνομα του προφίλ σας κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο. Αυτή η δυνατότητα ενημερώνει άλλους χρήστες ότι είστε ενεργοί στην εφαρμογή.

Τι σημαίνει η πράσινη κουκκίδα στο Messenger;

Η πράσινη κουκκίδα στο Messenger είναι μια ένδειξη που δείχνει ότι ο χρήστης είναι συνδεδεμένος. Ωστόσο, προτού εμπιστευτείτε αυτήν την πράσινη κουκκίδα, καταλάβετε πρώτα την έννοια.

Ο σκοπός της πράσινης κουκκίδας είναι να δείξει ότι ένα άτομο είναι συνδεδεμένο. Αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι το να είστε συνδεδεμένοι δεν σημαίνει ότι το άτομο χρησιμοποιεί ενεργά την εφαρμογή.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Μια πράσινη κουκκίδα θα εμφανίζεται ακόμα και όταν και οι δύο εφαρμογές (Facebook και Messenger) εκτελούνται στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα, εάν κάποιος σας στείλει ένα μήνυμα ενώ κοιμάστε και λάβετε μια ειδοποίηση, θα εμφανίζεστε στο διαδίκτυο εκείνη τη στιγμή.

Μέχρι και αν απορρίψετε την ειδοποίηση και κλείσετε την εφαρμογή, η πράσινη κουκκίδα θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο προφίλ σας, κάνοντας τους άλλους να πιστεύουν ότι είστε συνδεδεμένοι όλη τη νύχτα.

Αν και η δυνατότητα είναι χρήσιμη, πολλοί χρήστες δεν θέλουν να κατασκοπεύει κανείς αυτήν την πράσινη κουκκίδα δίπλα στο εικονίδιο του προφίλ τους. Για αυτό, επιλέγουν να αποκρύψουν την ενεργή κατάστασή τους για όλες τις επαφές.

Το Facebook σας το επιτρέπει απόκρυψη της Ενεργής Κατάστασης για όλες τις επαφές ή επιλεγμένα άτομα, αλλά πολλοί χρήστες θέλουν να γνωρίζουν πόσο καιρό εμφανίζεται το πράσινο συννεφάκι δίπλα στο όνομά τους στο Messenger.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facebook Messenger για ιδιωτικές συνομιλίες

Πώς να διορθώσετε το Messenger που δεν λειτουργεί στα Windows 11

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook Messenger

Πόσο καιρό παραμένει η πράσινη κουκκίδα στο Messenger;

Ακόμη και όταν δεν είστε ενεργοί στο Messenger, οι φίλοι σας στο Facebook μπορεί να σας πουν ότι είστε ενεργός. Εάν αυτό σας συμβαίνει συχνά, ίσως θέλετε να το μάθετε πόσο καιρό παραμένει η πράσινη κουκκίδα στο Messenger.

Μια πράσινη κουκκίδα εμφανίζεται δίπλα στο προφίλ κάποιου για να υποδείξει ότι είναι ενεργό. Έτσι, εάν η πράσινη κουκκίδα εμφανίζεται δίπλα στο προφίλ κάποιου, είναι ενεργό στην εφαρμογή και πιθανότατα συμμετέχει σε συνομιλία, φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι η πράσινη κουκκίδα παραμένει στο προφίλ μέχρι να κλείσει η καρτέλα Messenger. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιεί άλλες καρτέλες του προγράμματος περιήγησης ενώ διατηρεί ανοιχτή την καρτέλα Messenger. Με αυτόν τον τρόπο, το Messenger θα εμφανίσει την Ενεργή Κατάσταση.

Εάν το άτομο κλείσει την καρτέλα Messenger ή την εφαρμογή, η πράσινη κουκκίδα θα εξαφανιστεί μέσα σε τρία λεπτά. Ναι, ακόμα κι αν το άτομο δεν χρησιμοποιεί το Messenger, η πράσινη κουκκίδα μπορεί να εξακολουθεί να εμφανίζεται για έως και τρία λεπτά.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να εμφανίζεστε online στο Messenger, πρέπει να κλείσετε την καρτέλα Messenger ή την εφαρμογή όταν δεν τη χρησιμοποιείτε. Μόλις κλείσετε την εφαρμογή Messenger ή την καρτέλα, θα εμφανιστεί η πράσινη κουκκίδα εξαφανιστεί μέσα σε 3 λεπτά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Facebook δεν αναφέρει πουθενά το χρονικό πλαίσιο των 3 λεπτών. Η πράσινη κουκκίδα μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μετά από 1 λεπτό, 2 λεπτά ή 3 λεπτά.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Πώς να απενεργοποιήσετε την πράσινη κουκκίδα στο Messenger;

Πρέπει να απενεργοποιήσετε την Ενεργή Κατάσταση εάν θέλετε να απαλλαγείτε από την πράσινη κουκκίδα δίπλα στο εικονίδιο του προφίλ σας. Είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε την Ενεργή Κατάσταση στην εφαρμογή Messenger. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στη συσκευή σας Android ή iOS.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

εικονίδιο προφίλ

3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Ρυθμίσεις προφίλ. Εδώ, πρέπει να πατήσετε στο Ενεργή Κατάσταση επιλογή.

4. Στην Ενεργή Κατάσταση, σβήνω η εναλλαγή για ‘Εμφάνιση πότε είστε ενεργοί‘.

σβήνω

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε την Ενεργή Κατάσταση στο Messenger. Ωστόσο, σημειώστε ότι εάν απενεργοποιήσετε την Ενεργή Κατάσταση, δεν θα μπορείτε να δείτε πότε οι φίλοι και οι συνδέσεις σας είναι ενεργές στο προφίλ σας.

Τι σημαίνει η πράσινη κουκκίδα κάτω από το εικονίδιο βίντεο στο Messenger;

Εάν είστε ήδη σε μια συνομιλία, μπορεί να έχετε παρατηρήσει μια μικρή πράσινη κουκκίδα δίπλα στο εικονίδιο του βίντεο. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνει η πράσινη κουκκίδα στη βιντεοκάμερα στο Messenger;

Η εμφάνιση μιας πράσινης κουκκίδας κοντά στο εικονίδιο βιντεοκλήσης στο Messenger σημαίνει ότι το άτομο είναι διαθέσιμο για βιντεοκλήση αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να πατήσετε αυτό το εικονίδιο για να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση με το άτομο.

Στην πραγματικότητα, η πράσινη κουκκίδα κοντά στην κλήση βίντεο, την κλήση ή δίπλα στο όνομα του προφίλ υποδηλώνει διαθεσιμότητα. Ωστόσο, η πράσινη κουκκίδα στο Messenger δεν είναι πάντα ακριβής. Μερικές φορές, η πράσινη κουκκίδα μπορεί να εμφανίζεται ακόμα κι αν το άτομο έχει κλείσει την εφαρμογή Messenger.

Μπορεί η πράσινη κουκκίδα στο Facebook να είναι λάθος;

Όχι, η πράσινη κουκκίδα στο Facebook είναι ακριβής. Εάν η πράσινη κουκκίδα συνεχίσει να εμφανίζεται ακόμα και μετά από τρία λεπτά από το κλείσιμο της εφαρμογής/καρτέλας, το πιθανότερο είναι ότι ο λογαριασμός σας στο Messenger είναι συνδεδεμένος σε άλλες συσκευές.

Πρέπει να ελέγξετε εάν το Messenger εκτελείται στο παρασκήνιο ή αν είναι ανοιχτό σε μια καρτέλα του προγράμματος περιήγησης. Επίσης, ελέγξτε άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο διαδίκτυο με την εφαρμογή Messenger.

Το Messenger εμφανίζει Πράσινη Τελεία Ακόμα και όταν είμαι εκτός σύνδεσης;

Εάν είστε εκτός σύνδεσης αλλά το Messenger εξακολουθεί να δείχνει την πράσινη κουκκίδα, ελέγξτε αν έχετε ανοίξει τον λογαριασμό σας στο Messenger σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Η καρτέλα του προγράμματος περιήγησής σας είναι ακόμα ανοιχτή ή η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο.

Αν όλα είναι καλά, πρέπει περιμένετε έως και 3 λεπτά για να εξαφανιστεί η πράσινη κουκκίδα. Εναλλακτικά, εξετάστε το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσετε πλήρως την Ενεργή Κατάσταση ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται.

Έτσι, αυτός ο οδηγός είναι για το πόσο καιρό παραμένει η πράσινη κουκκίδα στο Messenger. Προσπαθήσαμε να ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με την πράσινη κουκκίδα στο Messenger. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger

Πώς να συγχωνεύσετε το Instagram και το Messenger

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *