Πώς να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp

Πώς να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp (4 Μέθοδοι)

Οι ενεργοί χρήστες του WhatsApp μπορεί να γνωρίζουν ότι η εφαρμογή απαιτεί έναν αριθμό τηλεφώνου για τη δημιουργία λογαριασμού. Χωρίς έγκυρο αριθμό τηλεφώνου, δεν μπορεί κανείς να δημιουργήσει έναν λογαριασμό WhatsApp ή να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του.

Αφού εισαγάγετε έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου, αποστέλλεται ένας κωδικός ελέγχου ταυτότητας μέσω SMS, τον οποίο οι χρήστες πρέπει να εισάγουν στο WhatsApp για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Με αυτό το σύστημα, οι χρήστες συχνά ρωτούν: «Είναι δυνατή η αποστολή ανώνυμων μηνυμάτων στο WhatsApp;».

Είναι δυνατό να στέλνετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp, αλλά δεν είναι όπως νομίζετε. Η εφαρμογή δεν μπορεί να κρύψει τον αριθμό σας κατά την αποστολή ενός μηνύματος, αλλά μερικές λύσεις σας επιτρέπουν να αποκρύψετε τον πραγματικό αριθμό τηλεφώνου σας.

12 καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για Android

Μπορείτε να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp;

Τεχνικά, είναι δυνατή η αποστολή ανώνυμων μηνυμάτων στο WhatsApp, αλλά θα πρέπει να βασιστείτε σε τρόπους για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό WhatsApp που δεν συνδέεται με εσάς.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές εικονικού αριθμού τηλεφώνου για να δημιουργήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου. Μόλις δημιουργηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο WhatsApp.

Αφού δημιουργήσετε με επιτυχία έναν λογαριασμό, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα. Ο αποστολέας δεν θα γνωρίζει την ταυτότητά σας αφού εγγραφήκατε με έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου.

Μπορείτε να αποκρύψετε την εικόνα του προφίλ σας, την ενότητα “Σχετικά με εμένα”, τις αποδείξεις ανάγνωσης κ.λπ., για να κάνετε τον λογαριασμό σας στο WhatsApp να φαίνεται πιο ανώνυμος.

Πώς να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημος τρόπος απόκρυψης του αριθμού τηλεφώνου ή αποστολής ανώνυμων μηνυμάτων, πρέπει να βασίζεστε σε εφαρμογές ή υπηρεσίες τρίτων για την αποστολή ανώνυμων μηνυμάτων. Παρακάτω είναι μερικές απλές μέθοδοι για να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp.

1. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Dingtone

Εάν θέλετε να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp, η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι να εγγραφείτε με έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να λάβετε από την εφαρμογή Dingtone.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Dingtone για να δημιουργήσετε εικονικό αριθμό τηλεφώνου για το WhatsApp. Μόλις δημιουργηθεί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εικονικό αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό WhatsApp. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Dingtone στο smartphone Android.

Εφαρμογή Dingtone Android

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση email σας να υπογράψω.

παραχωρήστε τις άδειες

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Λάβετε έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου επιλογή.

Λάβετε έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου

4. Τώρα επιλέξτε έναν αριθμό τηλεφώνου της επιλογής σας.

επιλέξτε τον αριθμό

5. Μόλις τελειώσετε, εισαγάγετε τον κωδικό περιοχής για να δημιουργήστε έναν αριθμό.

δημιουργήσετε έναν αριθμό

6. Μόλις δημιουργηθεί, ανοίξτε το WhatsApp, επιλέξτε τον κωδικό περιοχής και εισαγάγετε τον αριθμό που δημιουργήσατε.

WhatsApp

Αυτό είναι! Το WhatsApp θα στείλει τον κωδικό επαλήθευσης SMS στην εφαρμογή Dingtone. Ανοίξτε την εφαρμογή, σημειώστε τον κωδικό και πληκτρολογήστε τον στο WhatsApp.

2. Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές εικονικού αριθμού τηλεφώνου

Το Dingtone δεν είναι η μόνη εφαρμογή εικονικού αριθμού τηλεφώνου που είναι διαθέσιμη για smartphone Android. Έχετε και διάφορες άλλες επιλογές.

Στο Techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με καλύτερες εφαρμογές εικονικού αριθμού τηλεφώνου για αντρόιντ. Μπορείτε να ελέγξετε αυτήν τη λίστα και να επιλέξετε την εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αφού εγκαταστήσετε μια εφαρμογή εικονικού αριθμού τηλεφώνου, πρέπει να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό για να εγγραφείτε στον λογαριασμό σας WhatsApp.

3. Χρησιμοποιήστε τον δευτερεύοντα αριθμό σας

Χρησιμοποιήστε τον δευτερεύοντα αριθμό σας

Λοιπόν, αν δεν θέλετε να περάσετε όλο το χάος της δημιουργίας ενός εικονικού αριθμού τηλεφώνου, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε έναν νέο.

Εάν μπορείτε να αγοράσετε άλλη κάρτα SIM, τα πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν για εσάς. Πρέπει να αγοράσετε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου και να τον χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε στο WhatsApp. Μετά την εγγραφή, μπορείτε να στείλετε τα ανώνυμα μηνύματά σας χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας.

Ωστόσο, οι εφαρμογές αντίστροφης αναζήτησης αριθμών όπως το TrueCaller μπορούν εύκολα να πουν στους άλλους την ταυτότητά σας. Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση του νέου σας αριθμού σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού λάβετε μια νέα κάρτα SIM, τοποθετήστε την στο smartphone σας και απεγκαταστήστε την εφαρμογή WhatsApp. Μόλις απεγκατασταθεί, εγκαταστήστε το και χρησιμοποιήστε τον νέο σας αριθμό για να εγγραφείτε στην εφαρμογή.

4. Χρησιμοποιήστε σταθερό τηλέφωνο

Χρησιμοποιήστε σταθερό τηλέφωνο

Όταν η επαλήθευση SMS αποτυγχάνει στο WhatsApp, έχετε μια επιλογή επαλήθευσης κλήσης. Η επαλήθευση κλήσης επαναλαμβάνει τον κωδικό επαλήθευσης, τον οποίο πρέπει να εισαγάγετε μη αυτόματα στην εφαρμογή.

Έτσι, εάν έχετε έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας WhatsApp. Για αυτό, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

  • Κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp στο Android/iPhone σας.
  • Στη συνέχεια, ανοίξτε το και εισαγάγετε τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου σας στην οθόνη επαλήθευσης αριθμού.
  • Στη συνέχεια, περιμένετε να αποτύχει η διαδικασία επαλήθευσης SMS. Μόλις τελειώσετε, θα έχετε μια επιλογή επαλήθευσης μέσω κλήσης.
  • Επιλέξτε τη μέθοδο επαλήθευσης κλήσης και περιμένετε να φτάσει η τηλεφωνική κλήση στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου σας.
  • Επόμενο, ακούστε τον κωδικό επαλήθευσης και πληκτρολογήστε το στο WhatsApp σας.

Αυτό είναι! Αυτό είναι πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα αριθμό σταθερού τηλεφώνου για να επαληθεύσετε έναν λογαριασμό WhatsApp. Αφού επαληθευτείτε, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα χωρίς να αποκαλύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να στείλετε ανώνυμα μηνύματα στο WhatsApp. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αποστολή ανώνυμων μηνυμάτων στην εφαρμογή WhatsApp, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε το Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *