Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Amazon & Δικτυακός τόπος

Έχουμε πολλούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. από όλα, το Amazon ήταν το πιο δημοφιλές. Με τα χρόνια, η Amazon έχει χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα αγορών για πολλούς.

Σήμερα, πολλοί χρήστες βασίζονται στο Amazon για τις οικιακές τους ανάγκες. Είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν ή να πουλήσετε το δικό σας.

Εάν είστε τακτικός χρήστης του Amazon, ίσως γνωρίζετε ότι δεν έχει σκοτεινή λειτουργία. Η σκοτεινή λειτουργία δεν έχει ακόμη εισαχθεί από την Amazon και δεν είναι διαθέσιμη ούτε στην έκδοση web ούτε στην εφαρμογή για κινητά.

Με περισσότερους ανθρώπους να προσαρμόζονται στη Dark Mode, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ. Η Dark Mode μειώνει την καταπόνηση των ματιών, βελτιώνει την αναγνωσιμότητα και εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Λίγοι χρήστες προτιμούν πάντα να χρησιμοποιούν Dark mode στα συστήματα και τις εφαρμογές τους.

10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Android με σκοτεινή λειτουργία το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή και τον ιστότοπο του Amazon

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσημος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή και τον ιστότοπο του Amazon, πρέπει να βασιστείτε σε άλλους τρόπους αντιμετώπισης για να αποκτήσετε τη δυνατότητα. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Dark Mode του Amazon .

1) Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Amazon στον υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Amazon Dark Mode στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και εγκαταστήστε την επέκταση Dark Reader . Η επέκταση είναι διαθέσιμη στο Chrome web store.

.

2. Μόλις εγκατασταθεί, όλες οι ανοιχτές καρτέλες σας θα εμφανιστούν στο Dark Reader.

3. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης Dark Reader και απενεργοποιήστε το. Στο φίλτρο, επιλέξτε « Σκούρο ».

 

4. Αφού κάνετε τις αλλαγές, επισκεφτείτε τον ιστότοπο Amazon.com . Θα βρείτε τη σκοτεινή διεπαφή.

 

Αυτό είναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του Dark Reader Chrome για να ενεργοποιήσετε τη Dark Mode στο Amazon.

Στο Google Chrome, έχετε ακόμη και την επιλογή να προγραμματίσετε τη σκοτεινή λειτουργία. Επομένως, εάν προτιμάτε να προγραμματίσετε τη σκοτεινή λειτουργία, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας –  Πώς να προγραμματίσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Google Chrome

2) Ενεργοποιήστε το Amazon Dark Mode στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox για να περιηγηθείτε στο Amazon. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Amazon Dark Mode στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox στον υπολογιστή σας.

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στο μενού που εμφανίζεται στη συνέχεια, επιλέξτε Διαχείριση περισσότερων ρυθμίσεων .

 

4. Στις Ρυθμίσεις Firefox, μεταβείτε στην επιλογή ” Επεκτάσεις & Θέματα “.

 

5. Τώρα, κάτω από τα Αποθηκευμένα Θέματα, βρείτε το Σκούρο Θέμα και κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση .

 

6. Αυτό θα ενεργοποιήσει το Dark θέμα στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να ανοίξετε το Amazon.com .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Amazon Dark στον Firefox χωρίς κανένα πρόσθετο.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat [Android & iPhone](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Ενεργοποιήστε το Amazon Dark Mode στο Android

Λοιπόν, ακόμα κι αν ενεργοποιήσετε την εγγενή σκοτεινή λειτουργία του Android σας, θα εξακολουθείτε να βλέπετε το ανοιχτό θέμα στην εφαρμογή Amazon. Ωστόσο, βρήκαμε μια λύση που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το σκοτεινό θέμα στην εφαρμογή Amazon. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε Ρυθμίσεις.

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Σχετικά με τη συσκευή . Στη συνέχεια, στην οθόνη Σχετικά με τη συσκευή, πατήστε στον αριθμό έκδοσης αρκετές φορές.

 

3. Αυτό θα ξεκλειδώσει τις επιλογές προγραμματιστή. Τώρα ανοίξτε τις επιλογές προγραμματιστή και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην Ταχεία απόδοση υλικού .

 

4. Τώρα ενεργοποιήστε την επιλογή ‘ Παράκαμψη δύναμης-σκότους

 

5. Τώρα επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Android και πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Amazon. Τώρα επιλέξτε « Πληροφορίες εφαρμογής ».

 

6. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, επιλέξτε « Αναγκαστική διακοπή ».

 

7. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Amazon. Θα δείτε τώρα τη σκοτεινή διεπαφή της εφαρμογής Amazon .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Amazon Dark στο smartphone Android σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Amazon [Ιστότοπος &Εφαρμογή](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4) Ενεργοποιήστε το Amazon Dark Theme στο iPhone

Στο iOS, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Turn off the lights για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Amazon. Είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari που μειώνει τα πάντα στο παρασκήνιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην έκδοση web του Amazon. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

 

Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Turn off the Lights στο iPhone σας.
Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε Διαχείριση επιλογών.
Αυτό θα ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari. Πατήστε στο μενού χάμπουργκερ και πατήστε τη Νυχτερινή λειτουργία.
Στη νυχτερινή λειτουργία, ελέγξτε την επιλογή “Εμφάνιση του κουμπιού διακόπτη νύχτας κάτω από την ιστοσελίδα..”

Αφού κάνετε τις αλλαγές, ανοίξτε τον ιστότοπο της Amazon. Θα βρείτε μια εναλλαγή σκοτεινής λειτουργίας κάτω από την ιστοσελίδα.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Turn off the Lights για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Amazon Dark στο iPhone σας.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την ενεργοποίηση της Dark Mode στην εφαρμογή και τον ιστότοπο του Amazon.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Instagram για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: