Πώς να ενεργοποιήσετε την Εύρεση συσκευής στα Windows 11

Εάν ο υπολογιστής σας χαθεί ή κλαπεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Εύρεση συσκευής στα Windows 11 για να τον βρείτε ή να τον κλειδώσετε απομακρυσμένα για να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων. Να πώς.

Όπως το τηλέφωνο ή το tablet σας, μπορεί να έρθει μια στιγμή που ο φορητός υπολογιστής σας χαθεί ή κλαπεί. Θα θελήσεις ενεργοποιήστε το Find My Device στα Windows 11 να προετοιμαστεί για ένα τόσο ατυχές γεγονός.

Η λειτουργία Find My Device σάς βοηθά να εντοπίσετε τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή Windows 11. Η δυνατότητα αξιοποιεί την ικανότητα του λογαριασμού σας Microsoft να συγχρονίζει τα δεδομένα σας στο cloud. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να το εντοπίσετε, να το κλειδώσετε από απόσταση και να στείλετε ένα μήνυμα βοήθειας.

Επομένως, εάν θέλετε να προετοιμάσετε το σύστημά σας για εντοπισμό σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, θα σας δείξουμε πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παρακάτω.

Τι είναι το Find My Device στα Windows 11;

ο Εύρεση της συσκευής μου Η δυνατότητα στα Windows λειτουργεί όπως η λειτουργία Find My της Apple για τον εντοπισμό του iPhone, των AirPods ή άλλων συσκευών Apple. Και το Android έχει μια παρόμοια δυνατότητα με εντοπίστε το Android σας συσκευή και απομακρυσμένη διαχείριση δεδομένων.

Αφού ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα, μπορείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια τη θέση του υπολογιστή σας σε έναν χάρτη, συνδέοντας τον λογαριασμό σας Microsoft από μια συσκευή χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Μόλις εντοπιστεί, μπορείτε να το κλειδώσετε απομακρυσμένα για να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να αποσυνδεθείτε από ενεργούς χρήστες και να απενεργοποιήσετε την τοπική πρόσβαση χρηστών.

Σημείωση: Πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft για να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα εύρεσης της συσκευής μου στα Windows. Έτσι, εάν δημιουργήσετε έναν τοπικό λογαριασμό μόνο εγκαθιστώντας τα Windows 11 χωρίς internet, για παράδειγμα, δεν θα λειτουργήσει. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες στον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Εύρεση νέων τάσεων στο Tiktok. Πόσο δύσκολο είναι;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας στα Windows 11

Οι Υπηρεσίες τοποθεσίας πρέπει να είναι ενεργοποιημένες για να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό Εύρεση της συσκευής μου. Στα Windows 11, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά μπορεί να το έχετε απενεργοποιήσει. Επομένως, η επαλήθευση της δυνατότητας των υπηρεσιών τοποθεσίας είναι ενεργοποιημένη δεν βλάπτει.

Για να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στα Windows 11:

 1. Πάτα το Πλήκτρο Windows + I για την έναρξη Ρυθμίσεις.
 2. Επίλεξε το Απόρρητο και ασφάλεια επιλογή από τον αριστερό πίνακα.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Δικαιώματα εφαρμογών ενότητα στα δεξιά και κάντε κλικ Τοποθεσία.Εύρεση της συσκευής μου στα Windows 11
 4. Ενεργοποιήστε τους διακόπτες δίπλα Υπηρεσίες τοποθεσίας και Αφήστε τις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε την Εύρεση συσκευής στα Windows 11

Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες τοποθεσίας, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση της συσκευής μου. Μόλις ενεργοποιηθεί, τα Windows 11 θα στείλουν την κατά προσέγγιση τοποθεσία του υπολογιστή στον λογαριασμό σας Microsoft για να διευκολύνουν τον εντοπισμό του εάν χαθεί ή κλαπεί.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να ενεργοποιήσετε την Εύρεση της συσκευής μου στα Windows 11:

 1. Πάτα το Πλήκτρο Windows + I για την έναρξη Ρυθμίσεις.
 2. Κάντε κλικ στο Απόρρητο και ασφάλεια καρτέλα από τη λίστα στα αριστερά.
 3. Σύμφωνα με το Ασφάλεια ενότητα, κάντε κλικ στο Βρείτε τη συσκευή μου επιλογή.
 4. Αναψε το Βρείτε τη συσκευή μου διακόπτης εναλλαγής.Εύρεση της συσκευής μου στα Windows 11

Αφού τον ενεργοποιήσετε, το σύστημά σας θα στείλει τη θέση του υπολογιστή στη Microsoft, ώστε να μπορείτε να τον βρείτε αργότερα από τον λογαριασμό σας Microsoft, εάν το χρειάζεστε.

Πώς να εντοπίσετε τον υπολογιστή σας εάν χαθεί ή κλαπεί

Εάν ο υπολογιστής σας χαθεί, κλαπεί ή τοποθετηθεί σε λάθος θέση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση της συσκευής μου για να τον εντοπίσετε. Να πώς.

Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας σε συσκευή Android (2 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να βρείτε τον χαμένο υπολογιστή σας με Windows 11:

 1. Εκκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως άλλον υπολογιστή ή φορητή συσκευή – δεν έχει σημασία ποια πλατφόρμα.
 2. Κατευθυνθείτε προς το Σελίδα Συσκευές Microsoft και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft.
 3. Επιλέξτε τον υπολογιστή σας από τη λίστα των συσκευών που είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σας και κάντε κλικ Βρείτε τη συσκευή μου.
 4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο Εύρημα κουμπί για να εντοπίσετε τη θέση της συσκευής στο χάρτη.
 5. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Κλείδωμα για να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας και να αποσυνδέσετε τυχόν ενεργούς χρήστες εξ αποστάσεως. Η λειτουργία κλειδώματος σάς επιτρέπει επίσης να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα όπως το όνομα και τον αριθμό σας, εάν κάποιος το βρει.Εύρεση της συσκευής μου στα Windows 11

Χρησιμοποιήστε τη λίστα εντοπισμού συσκευών για να βρείτε συσκευές Windows 11

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι μπορείτε να βρείτε τις συσκευές που αναφέρονται στη λίστα μέσω μηνυμάτων στα Windows 11.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να βρείτε τη λίστα των συσκευών σας:

 1. Πάτα το Πλήκτρο Windows + I για να ανοίξω Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Απόρρητο και ασφάλεια από τη λίστα στην αριστερή στήλη.
 3. Κάντε κλικ στο Βρείτε τη συσκευή μου επιλογή.
 4. Κάντε κλικ Δείτε όλες τις συσκευές σας που είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σας επιλογή στη δεξιά στήλη.
 5. Το Edge θα ανοίξει το Σελίδα συσκευώνόπου μπορείτε να διαχειριστείτε τη συσκευή που χάθηκε ή λείπει όπως περιγράφεται στα παραπάνω βήματα.Εύρεση της συσκευής μου στα Windows 11

Εύρεση του χαμένου υπολογιστή σας με Windows 11

Η ρύθμιση της δυνατότητας Εύρεση συσκευής στα Windows 11 μπορεί να σας βοηθήσει να την βρείτε εάν χαθεί ή κλαπεί. Επιπλέον, η δυνατότητα απομακρυσμένου κλειδώματος θα αποτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και την πιθανή απώλεια δεδομένων. Επίσης, σημειώστε ότι αυτή η δυνατότητα δεν είναι νέα και μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την Εύρεση συσκευής στα Windows 10.

Μπορείτε να λάβετε άλλες προφυλάξεις ασφαλείας στα Windows 11 για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας. Για παράδειγμα, μάθετε πώς να διαμορφώνετε την Ασφάλεια των Windows για μέγιστη προστασία. Ή, εάν πρέπει να επιτρέψετε τη διέλευση ενός γνωστού αξιόπιστου αρχείου ή υπηρεσίας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά την Ασφάλεια των Windows.

Εάν έχετε πρόσβαση σε απομακρυσμένους διακομιστές, μπορείτε να δημιουργήσετε κλειδιά SSH στα Windows 11 για να συνδεθείτε χωρίς κωδικό πρόσβασης. Επίσης, για να σταματήσετε τις στοχευμένες διαφημίσεις στον υπολογιστή σας, δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων στα Windows 11.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *