Πώς να ενημερώσετε το Chromecast [2 Ways]

Η ενημέρωση του υλικολογισμικού του Chromecast είναι υποχρεωτική για να ξεκλειδώσετε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του και να βελτιώσετε την απόδοσή του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να ενημερώσετε το Chromecast καθώς δεν υπάρχει διαισθητική διεπαφή χρήστη. Μπορείτε να ενημερώσετε τη συσκευή Chromecast χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home ή χρησιμοποιώντας το Terminal ή το Windows Powershell στον υπολογιστή σας.

Η ενημέρωση του υλικολογισμικού Chromecast βοηθά επίσης στην επίλυση των προβλημάτων κατά τη μετάδοση. Πριν από την ενημέρωση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν το Chromecast σας έχει νέες ενημερώσεις ή όχι. Για αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού της συσκευής σας Chromecast.

Ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση του Chromecast

Εγκαθιστώ Εφαρμογή Google Home στο τηλέφωνο/iPhone Android από Play Store/App Store για να ελέγξετε την τρέχουσα έκδοση της συσκευής σας Chromecast.

1. Συνδέστε και τη συσκευή Chromecast και το Smartphone σας στο ίδιο WiFi.

2. Εκκινήστε το Google Home εφαρμογή και ρυθμίστε τη συσκευή Chromecast με το Google Home εφαρμογή αν δεν το έχετε ξανακάνει.

3. Χτυπήστε το Ρυθμίσεις εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία.

4. Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις συσκευής, και μπορείτε να δείτε την τρέχουσα έκδοση του Chromecast κάτω από το Πληροφορίες Ενότητα.

Σημειώστε την τρέχουσα έκδοση του Chromecast

5. Σημειώστε την έκδοση και επισκεφτείτε το Σελίδα υποστήριξης Chromecast (support.google.com/chromecast) από ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας.

6. Δείτε την πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση. Συγκρίνετε το με την έκδοση της συσκευής σας. Εάν είναι τα ίδια, το Chromecast σας εκτελείται στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν υπάρχει κάποια τελευταία έκδοση, ενημερώστε το Chromecast.

Πώς να ενημερώσετε αυτόματα το υλικολογισμικό του Chromecast

Αφού ελέγξετε την τρέχουσα έκδοση, εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα για να την ενημερώσετε.

1. Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις στο Google Home εφαρμογή.

2. Επιλέξτε το εικονίδιο με τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και χτυπήστε Επανεκκίνηση.

Πατήστε Επανεκκίνηση για ενημέρωση του Chromecast

3. Τώρα, το Chromecast θα επανεκκινήσει και θα ενημερώσει αυτόματα το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό στο παρασκήνιο.

Τρόπος αναγκαστικής ενημέρωσης του Chromecast σας

Μπορείτε επίσης να αναγκάσετε να ενημερώσετε τη συσκευή σας Chromecast. Προηγουμένως, σημειώστε τη διεύθυνση IP της συσκευής σας Chromecast από την εφαρμογή Google Home.

Εκτόξευση Google Home στο Smartphone σας → Επιλέξτε το δικό σας Συσκευή Chromecast → Χτύπησε Ρυθμίσεις → Κάντε κύλιση προς τα κάτω και σημειώστε το Διεύθυνση IP.

Ενημερώστε το Chromecast χρησιμοποιώντας Mac ή Linux

1. Συνδέστε το Max/Linux και το Chromecast στο ίδια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

2. Εκκίνηση Τερματικό σε Mac/Linux και πληκτρολογήστε την παρακάτω εντολή αντικαθιστώντας τη διεύθυνση IP που σημειώσατε.

curl -X POST -H "Content-Type: application/json" -d '{"params": "ota foreground"}' http:// [IP ADDRESS]8008/setup/reboot

3. Πατήστε Εισαγω για να ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης.

4. Διαδικασία Ολοκληρώθηκε Το μήνυμα θα εμφανιστεί στο Mac/Linux μόλις ολοκληρωθεί.

Ενημερώστε το Chromecast χρησιμοποιώντας τα Windows

1. Συνδέστε το υλικολογισμικό Windows και Chromecast κάτω από το ίδιο δίκτυο.

2. Εκκίνηση Windows Powershell.

Εκκινήστε το Windows Powershell

3. Εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση και αναφέρετε το διεύθυνση IP σημειώσατε νωρίτερα αντί για [IP Address].

Invoke-WebRequest -Method Post -ContentType "application/json" -Body '{"params": "ota foreground"}' -Uri "http:// [IP ADDRESS]: 8008 / setup /reboot" -Verbose -UserAgent "curl"

4. Χτύπησε Εισαγω για να ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης. Μέχρι να ολοκληρωθεί η ενημέρωση, μην κλείσετε το Powershell.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Γιατί δεν μπορώ να ενημερώσω τη συσκευή μου Chromecast;

Μπορεί να οφείλεται σε χαλαρή σύνδεση με την τηλεόραση. Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα συνδέοντας σωστά τη συσκευή σας Chromecast και συνδέοντάς την στο WiFi.

2. Μπορώ να ενημερώσω αυτόματα το υλικολογισμικό του Chromecast;

Ναι, μπορείτε να ενημερώσετε αυτόματα το Chromecast χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home.

3. Πώς μπορώ να ενημερώσω το Chromecast μου με τη συσκευή Google TV;

Μπορείτε να ενημερώσετε το Chromecast με το Google TV στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό μεταβαίνοντας στο Σύστημα Ενότητα.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *