10 καλύτερες εφαρμογές Reddit για Android το 2023

Ψάχνετε για το καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Reddit? Εάν ναι, τότε ρίξτε μια ματιά στις 10 καλύτερες εφαρμογές Reddit για Android για να σερφάρετε στα subreddits.

Λοιπόν, αν είστε μέρος του Διαδικτύου για λίγο, τότε ίσως γνωρίζετε ήδη για το Reddit. Το Reddit αυτοαποκαλείται πρώτη σελίδα του Διαδικτύου. Το Reddit είναι μια τεράστια κοινότητα όπου μπορείτε να συζητήσετε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα. Το Reddit καλύπτει κάθε κατηγορία, όπως Android, iOS, Τεχνητή νοημοσύνη κ.λπ. Ωστόσο, αυτές οι κατηγορίες χωρίστηκαν στη μορφή subreddits.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά υπάρχουν πάνω από 100.000 subreddits για να διαλέξετε. Το Reddit διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά για να βλέπει το περιεχόμενο όσων δεν γνωρίζουν. Ωστόσο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείτε την πρώτη σελίδα του Διαδικτύου από μια ειδική εφαρμογή.

10 καλύτερες εφαρμογές Reddit για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές Reddit για Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σερφάρετε στα subreddits αρκετά εύκολα. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Reddit για Android.

1. BaconReader για το Reddit

BaconReader για το Reddit

Εάν αναζητάτε έναν πελάτη Reddit με διεπαφή Material Design που παρέχει θέματα φόντου και χρωματικά κωδικοποιημένα σχόλια, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το BaconReader για το Reddit. Μάντεψε? Το BaconReader για το Reddit είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Reddit στο Google Play Store. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του BaconReader για το Reddit, η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος, αναζήτησης και υποστήριξης πολλών λογαριασμών.

2. Boost για το Reddit

Boost για το Reddit

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Reddit στη λίστα, η οποία προσφέρει μια διεπαφή σχεδιασμού υλικού. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το Boost for Reddit παρέχει στους χρήστες χρήσιμες λειτουργίες όπως Σχεδιασμός Υλικού, προεπισκοπήσεις μέσων εντός εφαρμογής, φιλτράρισμα κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά και το Boost για Reddit έλαβε επίσης υποστήριξη γραφικών στοιχείων. Έτσι, το Boost for Reddit είναι ένας άλλος καλύτερος πελάτης Reddit που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας.

3. Τώρα για το Reddit

Τώρα για το Reddit

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που θα σας επέτρεπε να περιηγηθείτε στο Reddit με μια όμορφη διεπαφή, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Now for Reddit. Μάντεψε? Τώρα το Reddit είναι μια απλή αλλά χρήσιμη εφαρμογή Reddit με πολλές μοναδικές δυνατότητες. Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή προσφέρει δύο θέματα – Dark και Light για περιήγηση στο Reddit. Εκτός από αυτό, το Now for Reddit προσφέρει χρωματικά κωδικοποιημένα σχόλια, υποστήριξη Imgur κ.λπ.

4. Joey για το Reddit

Joey για το Reddit

Λοιπόν, το Joey για το Reddit είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές Reddit για Android που διατίθενται στο Google Play Store. Μάντεψε? Ο Joey για το Reddit είχε τη δυνατότητα να κάνει προεπισκόπηση των εικόνων και των βίντεο πατώντας και κρατώντας τα. Δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγετε κάθε ανάρτηση για να δείτε τις εικόνες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν το θέμα, να μορφοποιήσουν σχόλια στα προγράμματα επεξεργασίας κειμένου κ.λπ.

5. Συγχρονισμός για το Reddit

Συγχρονισμός για το Reddit

Είναι μια άλλη καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή Reddit στη λίστα, η οποία είναι εξαιρετικά ελαφριά και γρήγορη. Φέρνει μια διάταξη τύπου κάρτας που μπορεί να μεταμορφώσει την εμπειρία σας στο Reddit σερφ. Εκτός από αυτό, μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Sync για Reddit περιλαμβάνουν ένα αναπτυσσόμενο μενού για subreddits, χρωματικά κωδικοποιημένα σχόλια, πολλά θέματα, σχεδιασμό υλικού κ.λπ. Επιπλέον, το Sync for Reddit έλαβε επίσης υποστήριξη για πολλαπλούς λογαριασμούς και πολλαπλούς λογαριασμούς παράθυρο.

6. Καταργήθηκε για το Reddit

Καταργήθηκε για το Reddit

Εάν είστε από αυτούς που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο Reddit, το Removed for Reddit μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το υπέροχο με το Removed for Reddit είναι ότι εμφανίζει τα διαγραμμένα σχόλια του Reddit. Αυτή είναι μια εφαρμογή Android ανοιχτού κώδικα που είναι εντελώς δωρεάν.

7. Ρελέ για το Reddit

Ρελέ για το Reddit

Λοιπόν, αν ψάχνετε για έναν πελάτη Reddit για Android με σχεδιασμό υλικού, τότε το Relay για το Reddit μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Σε σύγκριση με κάθε άλλο πελάτη Reddit, το Relay for Reddit προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Relay για το Reddit περιλαμβάνουν λειτουργίες επόπτη, ενσωματωμένες προεπισκοπήσεις πολυμέσων, υποστήριξη πολλών λογαριασμών, φίλτρο subreddit κ.λπ.

8. RedReader

Είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή Reddit στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το υπέροχο με το RedReader είναι ότι είναι δωρεάν και δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην εφαρμογή. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του RedReader περιλαμβάνουν υποστήριξη πολλών λογαριασμών, θέμα νυχτερινής λειτουργίας, υποστήριξη tablet κ.λπ.

9. Infinity για το Reddit

Infinity για το Reddit

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που προσφέρει μια ομαλή εμπειρία περιήγησης στο Reddit, τότε το Infinity for Reddit μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Μάντεψε? Το Infinity για το Reddit είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Η εφαρμογή προσφέρει δύο θέματα – Φως και Σκούρο για να ταιριάζει στο περιβάλλον.

10. Reddit (επίσημη εφαρμογή)

Reddit (επίσημη εφαρμογή)

Το Reddit (η επίσημη εφαρμογή) συνιστάται λιγότερο, αλλά είναι ιδανική για περιστασιακούς θεατές. Έχει πολλές δυνατότητες, όπως εργαλεία ανάρτησης, υποστήριξη Reddit Gold, διαχείριση Subreddit κ.λπ. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι λίγο προβληματική και μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δείτε αφαιρεμένες αναρτήσεις/σχόλια στο Reddit

Αυτές είναι λοιπόν οι δέκα καλύτερες εφαρμογές Android Reddit που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit

Πώς να εγκαταστήσετε το Reddit Addon στο Kodi

Πώς να αποκτήσετε ήχο στο Reddit

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *