Πώς να αποκτήσετε ήχο στο Reddit (Πλήρης οδηγός)

Εάν είστε χρήστης του Διαδικτύου, ίσως γνωρίζετε για το Reddit. Και αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, είστε χρήστης του Reddit αλλά δεν ξέρετε πώς να λαμβάνετε ήχο στο Reddit. Το Reddit, που ονομάζεται «Μπροστινή σελίδα του Διαδικτύου» προσφέρει πολλές δυνατότητες στα χαρακτηριστικά του.

Ως μέρος της ασφάλειας, το Reddit θέτει σε σίγαση τον ήχο των βίντεο που κοινοποιούνται στην πλατφόρμα. Το Reddit είναι μια πλατφόρμα βασισμένη σε κείμενο που σβήνει τον ήχο ορισμένων βίντεο που θεωρεί ότι δεν είναι ασφαλές για την εργασία (NSFW).

Ναι, είναι πιθανό το βίντεο που βλέπετε να έχει αναρτηθεί χωρίς ήχο και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα εδώ. Ωστόσο, εάν ένα βίντεο είναι σε σίγαση από προεπιλογή στο Reddit, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε τον ήχο.

Λάβετε ήχο στο Reddit (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)

Ως εκ τούτου, εάν μόλις εγγραφείτε στο Reddit και δεν ξέρετε πώς να αποκτήσετε ήχο στην πλατφόρμα, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ήχο στο Reddit . Ας αρχίσουμε.

1. Πώς να αποκτήσετε ήχο στο Reddit Desktop;

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Reddit στον υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τον ήχο σε ένα βίντεο. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ήχο στον υπολογιστή Reddit .

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Reddit.com . Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit.

2. Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στο βίντεο όπου θέλετε να ενεργοποιήσετε τον ήχο. Στην κάτω δεξιά γωνία του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο, πατήστε το κουμπί του ηχείου .

3. Εάν το βίντεο είναι σε σίγαση, το εικονίδιο έντασης ήχου θα έχει σύμβολο σταυρού (X) . Εάν καταργηθεί η σίγαση, θα εμφανιστεί το εικονίδιο του κανονικού ηχείου.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του ηχείου για σίγαση/κατάργηση σίγασης του βίντεο.

5. Εάν το βίντεο δεν είναι σε σίγαση και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ακούσετε τον ήχο, πρέπει να ελέγξετε την ένταση του ήχου του υπολογιστή σας .

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να λάβετε ήχο στο Reddit για επιτραπέζιους υπολογιστές.

2. Πώς να αποκτήσετε ήχο στο Reddit Βίντεο Android

Η εφαρμογή Reddit είναι πιο δημοφιλής από την έκδοση ιστού και επίσης κάνει σίγαση βίντεο από προεπιλογή. Δείτε πώς μπορείτε να λαμβάνετε ήχο σε βίντεο Reddit στο Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στη συσκευή σας Android.

2. Στη συνέχεια, εντοπίστε το βίντεο που θέλετε να παίξετε.

3. Κοιτάξτε το εικονίδιο του ηχείου στην κάτω δεξιά γωνία.

4. Εάν το βίντεο είναι σε σίγαση, θα εμφανιστεί ένας σταυρός (x) δίπλα στο εικονίδιο του ηχείου. Πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο του ηχείου για να ενεργοποιήσετε τον ήχο.

5. Για να κάνετε ξανά σίγαση του βίντεο , πατήστε ξανά στο εικονίδιο του ηχείου.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να λάβετε ήχο στο Reddit κινητό με απλά βήματα. Τα βήματα είναι βασικά τα ίδια τόσο για την έκδοση για κινητά όσο και για τις web εκδόσεις του Reddit.

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

3. Πώς να αποκτήσετε ήχο στο Reddit για iOS

Λοιπόν, η εφαρμογή iOS για το Reddit έχει μια δυνατότητα που θέτει σε σίγαση όλα τα βίντεο από προεπιλογή. Η λειτουργία ονομάζεται Quite audio mode και απενεργοποιεί όλα τα βίντεο από προεπιλογή. Πρέπει να το απενεργοποιήσετε για να λαμβάνετε ήχο στο Reddit για iOS.

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στο iOS σας.
Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.
Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .
Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην Αθόρυβη λειτουργία ήχου και απενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε τον ήχο στο Reddit για iOS.

4. Χρησιμοποιήστε το Reddit Clients στο Android

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές πελατών Reddit τρίτων που είναι διαθέσιμες για Android που σας παρέχουν πρόσθετες λειτουργίες. Οι πελάτες τρίτου μέρους του Reddit διαθέτουν μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την προεπιλεγμένη σίγαση για βίντεο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πατάτε το εικονίδιο του ηχείου κάθε φορά για να καταργήσετε τη σίγαση του βίντεο. Για μια λίστα με τους καλύτερους πελάτες του Reddit, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό – Εφαρμογές Reddit για Android .

Μοιραστήκαμε μερικές καλύτερες εφαρμογές Reddit για Android που σας προσφέρουν πολλές εκπληκτικές λειτουργίες. Θα έχετε καλύτερη εμπειρία εφαρμογής Reddit με εφαρμογές Reddit τρίτων από την επίσημη. Θα πρέπει να ελέγξετε αυτόν τον οδηγό και να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε ήχο στο Reddit με εύκολα βήματα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση του ήχου στο Reddit, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit το 2020 (κινητά και επιτραπέζιοι υπολογιστές)

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit (PC &Mobile)

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit

Πώς να εγκαταστήσετε το Reddit Addon στο Kodi

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4903

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *