Πώς να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά τη συντριβή

Πώς να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά τη συντριβή (7 καλύτερες μέθοδοι)

Σχεδόν σε όλους αρέσει να περνούν χρόνο σερφάροντας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα κατάλληλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome ή το Mozilla Firefox για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Όσον αφορά το Google Chrome, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες και προσφέρει πολλές λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας περιήγησής σας στον Ιστό.

Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να διαβάζετε το άρθρο στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Ωστόσο, το Chrome έχει μερικά σφάλματα που μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστό. Ορισμένα σφάλματα κλείνουν αυτόματα το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ενώ άλλα διακόπτουν ολόκληρο το πρόγραμμα περιήγησης.

Ας παραδεχτούμε ότι όλοι έχουμε περάσει από αυτόματο τερματισμό λειτουργίας του Chrome και προβλήματα κατάρρευσης σε κάποια φάση της ζωής μας στο Διαδίκτυο. Λόγω αυτών των αυτόματων τερματισμών και σφαλμάτων, όλοι χάνουμε τις ανοιχτές καρτέλες μας. Το χειρότερο είναι ότι το Google Chrome δεν παρέχει καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή ειδοποίηση επιβεβαίωσης πριν κλείσει τα ανοιχτά και ενεργά Windows.

Τα καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

Πρόταση του DirectVortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Πώς να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά τη συντριβή

Εάν έχετε ήδη αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση ή αν αυτό το ζήτημα έχει κάνει τη ζωή σας στο διαδίκτυο να βαρεθεί, εδώ έχουμε μια πρακτική λύση. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς εύκολους τρόπους για να ανοίξετε ξανά όλες τις κλειστές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά τη συντριβή

Παρακάτω, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να βοηθήσουμε στην επαναφορά της προηγούμενης συνεδρίας στο Google Chrome. Το καλύτερο με αυτές τις μεθόδους είναι ότι δεν βασίζονται σε καμία εφαρμογή τρίτων. Λοιπόν, ας μάθουμε πώς να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά από ένα σφάλμα.

1. Ανοίξτε ξανά τις κλειστές καρτέλες

Ανοίξτε ξανά τις κλειστές καρτέλες

Δεδομένου ότι υπάρχει μια εύκολη διέξοδος, δεν χρειάζεται να περάσετε από ολόκληρο το ιστορικό για να επαναφέρετε τις ανοιχτές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Για να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome, πατήστε CTRL + H, που θα ανοίξει το Ιστορικό του Chrome.

Εάν έχετε κλείσει κατά λάθος καρτέλες chrome ή συνέβη λόγω κάποιου σφάλματος, τότε το Ιστορικό του Chrome θα σας εμφανίσει την επιλογή Εκλεισαν πρόσφατα.

Μόλις επιλέξετε τις “Πρόσφατα κλειστές καρτέλες”, όλες οι κλειστές καρτέλες σας θα ανοίξουν ξανά αμέσως. Το ίδιο ισχύει και για το MAC, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον συνδυασμό πλήκτρων «CMD + Y» για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ιστορικό του Chrome.

2. Ανάκτηση με χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου

Ανάκτηση με χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου

Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο σε σύγκριση με την προηγούμενη μέθοδο. Σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για να ανοίξετε ξανά τις κλειστές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Ωστόσο, η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε κλείσει κατά λάθος τις καρτέλες. Εάν έχετε επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας, δεν θα λάβετε πίσω τις κλειστές καρτέλες.

Στα Windows, πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και να πατήσετε CTRL + SHIFT + T. Αυτός ο συνδυασμός πλήκτρων θα ανοίξει αμέσως την τελευταία περίοδο λειτουργίας του Chrome. Για Mac, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το CMD + SHIFT + T για να ανοίξετε ξανά τις κλειστές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Μια άλλη εύκολη μέθοδος είναι να κάνετε δεξί κλικ καρτέλες του Chrome και επιλέξτε Ανοίξτε ξανά την καρτέλα Κλειστή για να επιστρέψετε τις κλειστές καρτέλες.

4. Χρήση TabCloud

Χρήση TabCloud

TabCloud είναι μία από τις χρήσιμες επεκτάσεις του Google Chrome που είναι διαθέσιμες στο web store του Chrome. Το υπέροχο με το TabCloud είναι ότι μπορεί να αποθηκεύει και να επαναφέρει τις περιόδους λειτουργίας παραθύρου με την πάροδο του χρόνου και να συγχρονίζει σε πολλές συσκευές.

Αυτό σημαίνει ότι οι περίοδοι λειτουργίας του Chrome μπορούν να αποκατασταθούν σε άλλον υπολογιστή. Έτσι, εάν το Chrome σας μόλις έχει διακοπεί, θα έχει αυτόματα την αποθηκευμένη έκδοση της προηγούμενης περιόδου λειτουργίας περιήγησης.

5. Χρήση Workona Spaces & Tab Manager

Χρήση Workona Spaces & Tab Manager

Workona είναι μια επέκταση διαχείρισης καρτελών του Chrome που χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 200.000+ χρήστες. Είναι μια κορυφαία επέκταση διαχείρισης καρτελών που ενισχύει σημαντικά την παραγωγικότητά σας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την απλή επέκταση Chrome για να διαχειριστείτε τις καρτέλες σας, τις καρτέλες σελιδοδεικτών, να τοποθετήσετε καρτέλες σε ομάδες, να συγχρονίσετε καρτέλες μεταξύ υπολογιστών κ.λπ.

Έχει μια δυνατότητα που ονομάζεται Ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας που αποθηκεύει αυτόματα όλες τις καρτέλες σας. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση σφάλματος του προγράμματος περιήγησης ιστού ή τυχαίου κλεισίματος. Μετά από ένα συμβάν σφάλματος του προγράμματος περιήγησης, η επέκταση σάς παρέχει μια επιλογή επαναφοράς καρτελών.

6. Ιστορία

Ιστορία

Εάν τίποτα δεν λειτουργεί υπέρ σας, τότε αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε. Δεδομένου ότι τα προγράμματα περιήγησης ιστού καταγράφουν όλη τη δραστηριότητα περιήγησής σας, μπορείτε να ανοίξετε ξανά γρήγορα τις καρτέλες μέσω του ιστορικού του Chrome.

Ωστόσο, αυτό δεν θα επαναφέρει την τρέχουσα περίοδο λειτουργίας. θα φορτώσει ξανά τη σελίδα από την αρχή. Έτσι, το ιστορικό του Chrome είναι ένας άλλος τρόπος για να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά από ένα σφάλμα.

7. Μόνιμη Διόρθωση

Μόνιμη Διόρθωση

Το Google Chrome παρέχει στους χρήστες μια επιλογή που επαναφέρει την τελευταία συνεδρία. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στην πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome. Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, το Chrome θα επαναφέρει αυτόματα την τελευταία περίοδο περιήγησης μετά από ένα σφάλμα.

Κάνε κλικ στο τρεις τελείες > Ρυθμίσεις > Κατά την εκκίνηση. Στην ενότητα Κατά την εκκίνηση, επιλέξτε «Συνεχίστε από εκεί που σταματήσατε». Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής θα επαναφέρει την προηγούμενη περίοδο περιήγησής σας μετά τη διακοπή λειτουργίας ή την επανεκκίνηση του Chrome.

Έτσι, έτσι μπορείτε επαναφέρετε τις κλειστές καρτέλες μετά την έξοδο από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για αυτό; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Τα καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

Διόρθωση του Google Chrome συνεχίζει να κολλάει στα Windows 11

15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *