Πώς να φορτίσετε χειριστήρια Xbox 360

Τα χειριστήρια Xbox 360 μπορούν να συνδεθούν στην κονσόλα με ενσύρματη σύνδεση ή ασύρματα. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε όταν συνδέετε το χειριστήριο σε ασύρματη σύνδεση είναι το επίπεδο της μπαταρίας. Εάν ο ελεγκτής πρόκειται να αδειάσει ή έχει ελάχιστο ποσοστό μπαταρίας , θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης και καθυστέρηση απόκρισης . Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να φορτίσετε το χειριστήριο Xbox 360 σε επαρκές επίπεδο.

Τα ασύρματα χειριστήρια Xbox 360 λειτουργούν με μπαταρίες AA. Διαφορετικά, μπορεί να λειτουργήσει με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Για να φορτίσετε το ενσύρματο χειριστήριο Xbox 360, πρέπει απλώς να το συνδέσετε στη θύρα USB του χειριστηρίου σας. Ας δούμε αναλυτικά τα βήματα που απαιτούνται για τη φόρτιση ενός χειριστηρίου Xbox 360 παρακάτω.

Πώς να φορτίσετε το ενσύρματο χειριστήριο Xbox 360

Για να φορτίσετε ένα ενσύρματο χειριστήριο Xbox 360, πρέπει να συνδέσετε το καλώδιο USB του χειριστηρίου σας σε μία από τις θύρες USB της κονσόλας σας.

Το LED του ελεγκτή θα ανάψει, υποδεικνύοντας ότι φορτίζει. Όταν το LED γίνει πράσινο, μπορείτε να αφαιρέσετε τα καλώδια σύνδεσης.

Πώς να φορτίσετε το ασύρματο χειριστήριο Xbox 360

Το ασύρματο χειριστήριο Xbox 360 λειτουργεί με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία , η οποία είναι μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μπαταρίες AA μιας χρήσης. Αυτή η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να φορτιστεί είτε χρησιμοποιώντας το Play and Charge Kit είτε χρησιμοποιώντας ένα κιτ γρήγορης φόρτισης.

Χρήση κιτ αναπαραγωγής και φόρτισης

[1] Το καλώδιο αναπαραγωγής και φόρτισης έχουν δύο διαφορετικά άκρα. Το ένα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη θύρα του χειριστηρίου σας και το άλλο άκρο για τη θύρα USB της κονσόλας Xbox 360.

[2] Συνδέστε και τα δύο άκρα αντίστοιχα στις θύρες του χειριστηρίου και της κονσόλας σας.

[3] Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την επαναφορτιζόμενη μπαταρία στο ασύρματο χειριστήριο Xbox 360.

[4] Αφού συνδέσετε το ασύρματο χειριστήριο μέσω του καλωδίου αναπαραγωγής και φόρτισης στην κονσόλα Xbox, ενεργοποιήστε την κονσόλα σας.

[5] Ως αποτέλεσμα, ο ελεγκτής σας θα φορτίσει. Όταν η λυχνία στο χειριστήριό σας γίνει κόκκινο σε πράσινο, η φόρτιση είναι πλήρης.

Εάν το χειριστήριο δεν φορτίζεται, μπορείτε να επαναφέρετε το χειριστήριο Xbox 360 και να το φορτίσετε ξανά.

Χρήση κιτ γρήγορης φόρτισης

[1] Αφαιρέστε την επαναφορτιζόμενη μπαταρία από το ασύρματο χειριστήριο Xbox 360.

[2] Στη συνέχεια, τοποθετήστε την επαναφορτιζόμενη μπαταρία στην υποδοχή φόρτισης του κιτ γρήγορης φόρτισης .

[3] Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του κιτ γρήγορης φόρτισης στην πρίζα και ενεργοποιήστε το.

[4] Και εδώ, όταν η λυχνία στο χειριστήριό σας γίνει από κόκκινο σε πράσινο, το χειριστήριό σας είναι πλήρως φορτισμένο.

Μπορείτε ακόμη να φορτίσετε το χειριστήριο συνδέοντάς το στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. Μια άλλη λύση φόρτισης είναι η αγορά ενός σταθμού φόρτισης. Ωστόσο, η χρήση επαναφορτιζόμενων μπαταριών μπορεί να είναι μια οικονομική επιλογή. Και η μέση διάρκεια ζωής αυτών των επαναφορτιζόμενων μπαταριών είναι τέσσερα χρόνια. Θα είναι μια αξιόλογη επιλογή και αρκετά βολική για χρήση.

Σε ορισμένα παλιά χειριστήρια, πρέπει να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες 2 AA για να τις φορτίσετε. Για αυτούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαταρίες 2AA οποιασδήποτε μάρκας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να συνδέσετε το ασύρματο χειριστήριο Xbox 360 στον υπολογιστή;

Εκτός από την κονσόλα Xbox 360, το χειριστήριο Xbox 360 είναι συμβατό με υπολογιστή Windows. Για να συνδέσετε το ασύρματο χειριστήριο Xbox 360 σε έναν υπολογιστή, θα χρειαστείτε έναν ασύρματο δέκτη παιχνιδιών.

Πώς να φορτίσετε το χειριστήριο Xbox 360 χωρίς μπαταρία;

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox 360 σε ενσύρματο απλά συνδέοντάς το στην κονσόλα σας με οποιοδήποτε καλώδιο Micro USB. Όταν το χειριστήριο είναι ενσύρματο, δεν θα χρειαστείτε μπαταρίες για να το λειτουργήσετε. Και το χειριστήριο θα φορτίζει επίσης απευθείας από την κονσόλα. Βασικά, το χειριστήριό σας δεν θα αδειάσει τη φόρτιση όταν είναι συνδεδεμένο στην κονσόλα μέσω καλωδίου USB.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί το χειριστήριο Xbox 360;

Κατά τη χρήση του κιτ Play and Charge, χρειάζονται έξι ώρες για να φορτιστεί πλήρως το χειριστήριο. Ενώ εάν χρησιμοποιείτε το κιτ γρήγορης φόρτισης, μπορείτε να φορτίσετε πλήρως το χειριστήριό σας σε δύο ώρες.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

Πώς να φορτίσετε το χειριστήριο PS3

Το καλύτερο χειριστήριο παιχνιδιών για υπολογιστή

Ενσύρματο εναντίον ασύρματου ποντικιού: Ποιο είναι το καλύτερο

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *