Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην Adobe

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην Adobe

Μια συνδρομή στο Adobe Creative Cloud σάς δίνει πρόσβαση σε εργαλεία που βασίζονται σε σύννεφο, όπως το Adobe Photoshop ή το Illustrator , για να μεταφέρετε τα δημιουργικά έργα σας στο επόμενο επίπεδο. Τούτου λεχθέντος, οι εφαρμογές Creative Cloud δεν μπορούν πάντα να σας βοηθήσουν με ό,τι χρειάζεστε για ορισμένα έργα, και αυτές τις μέρες έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις αντί της Adobe, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν όπως το Gimp.

Επομένως, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από αυτά τα εργαλεία και να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Adobe. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτήν τη διαδικασία και να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη επιστροφής χρημάτων εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Adobe Acrobat Pro ή στο Photoshop, θα πρέπει επίσης να εγκαταλείψετε άλλα στοιχεία του Adobe Creative Cloud, όπως το Adobe Stock και το Indesign.

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Netflix

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ακυρώσετε μια συνδρομή Adobe

Η ακύρωση των συνδρομών σας στην Adobe μπορεί να έχει συνέπειες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη. Ζυγίστε τις επιλογές σας και σκεφτείτε εάν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ακυρώσετε αυτήν τη συνδρομή, καθώς δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως να παγώσετε τον λογαριασμό σας και να επιστρέψετε σε αυτόν όποτε θέλετε. Αντίθετα, θα πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία επανενεργοποίησης του λογαριασμού, η οποία μπορεί να είναι κουραστική.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι πότε πληρώσατε για τελευταία φορά για τη συνδρομή. Εάν θέλετε να ακυρώσετε το Adobe Creative Cloud για περισσότερες από 14 ημέρες μετά την τελευταία πληρωμή, δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε ορισμένα από τα προνόμια της Adobe, όπως εκτεταμένη αποθήκευση στο cloud, αλλά δεν χρειάζεστε πλέον το Photoshop, ίσως σκεφτείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα συνδρομής αντί να ακυρώσετε τη συνδρομή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε ποιο πρόγραμμα σας ταιριάζει καλύτερα και να διατηρήσετε τα προνόμια που εξακολουθούν να θεωρείτε χρήσιμα.

Να θυμάστε ότι η ακύρωση της συνδρομής σας στο Adobe δεν θα διαγράψει τον λογαριασμό σας στην Adobe. Όλα τα δεδομένα σας θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Εάν πρέπει να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών της Adobe.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην Adobe

Ακολουθεί ένας λεπτομερής, βήμα προς βήμα οδηγός για το πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Adobe:

  1. Μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας στον ιστότοπο της Adobe.
  2. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, η Adobe θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας πριν σας ανακατευθύνει στη σελίδα των σχεδίων.
  1. Επιλέξτε Διαχείριση σχεδίων .
  1. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο όπου η Adobe θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να αλλάξετε το σχέδιό σας ή να το ακυρώσετε. Επιλέξτε Ακύρωση του σχεδίου σας για να συνεχίσετε.
  1. Επιλέξτε γιατί αποχωρείτε από την Adobe σημειώνοντας το πλαίσιο δίπλα στην απάντηση που περιγράφει την περίπτωσή σας. Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα σχόλιο εάν το θεωρείτε απαραίτητο. Όταν τελειώσετε, απλώς κάντε κλικ στο Continue .
  1. Η Adobe δεν αρέσει να χάνει τους πελάτες της και θα προσπαθήσει ξανά να σας πείσει να αλλάξετε το σχέδιό σας αντί να το ακυρώσετε. Επιλέξτε την επιλογή Όχι Ευχαριστώ, εάν το μυαλό σας είναι αποφασισμένο να ακυρώσετε το Adobe.
  1. Η επόμενη σελίδα θα αναφέρει τις συνέπειες της ακύρωσης της συνδρομής της Adobe. Μερικές φορές, θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος και η τιμή θα εξαρτηθεί από το εάν η συνδρομή σας είναι ετήσια ή μηνιαία. Κάντε κλικ στο Continue για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ακύρωσης.
  1. Σε αυτό το σημείο, η Adobe θα προσπαθήσει να σας κάνει να ξανασκεφτείτε την απόφασή σας και να αλλάξετε το σχέδιό σας ή να αποκτήσετε ένα από τα άλλα προϊόντα της. Επιλέξτε ξανά Όχι, Ευχαριστώ .
  2. Τέλος, στην επόμενη σελίδα θα εμφανιστούν όλες οι λεπτομέρειες ακύρωσης. Ελέγξτε τα για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν λάθη. Επιλέξτε Επιβεβαίωση και η συνδρομή σας στο Adobe θα ακυρωθεί.

Μόλις ολοκληρώσετε όλα αυτά τα βήματα, μπορείτε να περιμένετε να φτάσει στα εισερχόμενά σας ένα μήνυμα επιβεβαίωσης ακύρωσης. Τότε θα γνωρίζετε ότι η ακύρωση της συνδρομής σας στο Adobe ήταν επιτυχής. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Ακύρωση της δοκιμής Adobe

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα της Adobe χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για αυτά. Όταν εγγραφείτε για τη δοκιμαστική περίοδο, πρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία χρέωσής σας. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, η Adobe θα αρχίσει αυτόματα να σας χρεώνει για τις υπηρεσίες της. Μπορείτε να ακυρώσετε τη δοκιμαστική συνδρομή σας πριν συμβεί αυτό.

Τα βήματα για την ακύρωση ενός δοκιμαστικού προγράμματος είναι τα ίδια με αυτά που περιγράφονται παραπάνω. Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη δοκιμή σας, ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται στην ενότητα “Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Adobe”. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε πριν από τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου για να αποφύγετε τη χρέωση.

Τέλη ακύρωσης και Πολιτική επιστροφής χρημάτων της Adobe

Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Adobe εντός 14 ημερών από την τελευταία πληρωμή, θα δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Αλλά αν την ακυρώσετε μετά από αυτές τις 14 ημέρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή μέχρι το τέλος αυτού του κύκλου χρέωσης. Αυτό ισχύει εάν έχετε μηνιαία συνδρομή.

Εάν η συνδρομή σας είναι ετήσια, η Adobe θα σας επιτρέψει να την ακυρώσετε εντός ενός μήνα από την ανανέωση της συνδρομής. Γι’ αυτό θα πρέπει να σημειώσετε την ημερομηνία ανανέωσης της συνδρομής στο ημερολόγιό σας.

Όλα τα προγράμματα συνδρομής της Adobe ανανεώνονται αυτόματα. Αυτό σημαίνει ότι μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας, δεν χρειάζεται να περνάτε από τη διαδικασία πληρωμής κάθε μήνα. Η συνδρομή ανανεώνεται μόνη της χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Επομένως, εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και να μην χρεωθείτε για την επόμενη περίοδο συνδρομής, θα πρέπει να το κάνετε πριν από τη λήξη της σύμβασης.

Τι συμβαίνει όταν ακυρώνετε τη συνδρομή σας στην Adobe

Ο λογαριασμός σας δεν θα διαγραφεί μόλις ακυρώσετε το πρόγραμμα συνδρομής σας στην Adobe. Αντίθετα, θα μεταφερθεί στο δωρεάν πρόγραμμα. Θα χάσετε την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και τα εργαλεία, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον αποθηκευτικό χώρο Creative Cloud. Η Adobe θα υποβαθμίσει επίσης τον αποθηκευτικό χώρο σας στα 2 GB.

Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερα από αυτά τα δωρεάν 2 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud, θα έχετε 30 ημέρες από την ακύρωση της συνδρομής για να μειώσετε τον αριθμό των αρχείων σας. διαφορετικά, θα χάσετε μερικά από αυτά. Οι εικόνες του Lightroom θα παραμείνουν στο διαδίκτυο και θα είναι προσβάσιμες για έως και 12 μήνες μετά την ακύρωση της συνδρομής. Μπορείτε ακόμα να τα εισαγάγετε και να τα οργανώσετε, αλλά η πρόσβασή σας στις μονάδες Ανάπτυξης και Χάρτης στο Lightroom θα είναι περιορισμένη.

Τούτου λεχθέντος, η ακύρωση της συνδρομής σας στο Adobe είναι μια σχετικά ανώδυνη διαδικασία. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο εγγραφήκατε αρχικά για τη συνδρομή, μπορεί να χρειαστούν μερικά μόνο κλικ ή να απαιτηθούν ορισμένα περισσότερα σχετικά βήματα. Ανεξάρτητα από το τι, κάνοντας αυτό το ζωτικό βήμα για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και να διασφαλίσετε ότι δεν πληρώνετε αυτόματα για υπηρεσίες που δεν χρειάζεστε πλέον, θα εξοικονομήσετε χρόνο, ταλαιπωρία και χρήματα μακροπρόθεσμα. Να θυμάστε πάντα να ελέγχετε ξανά τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να βεβαιωθείτε ότι η συνδρομή σας έχει ακυρωθεί με επιτυχία.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Adobe Acrobat Reader

PDF στο Google Chrome

Adobe Reader στο Chromebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *