Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp

Πώς να διορθώσετε “Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp”

Εάν χρησιμοποιείτε μια τροποποιημένη έκδοση του WhatsApp ή τρίτων εφαρμογών-πελατών WhatsApp, πιθανότατα θα συναντήσετε ένα σφάλμα “Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp” . Η εμφάνιση του σφάλματος σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί.

Τι γίνεται όμως μετά την απαγόρευση του λογαριασμού σας στο WhatsApp; Υπάρχει κάποιος τρόπος να αρθεί η απαγόρευση των λογαριασμών WhatsApp; Θα συζητήσουμε λεπτομερώς το «Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp». Ας αρχίσουμε.

Γιατί εμφανίζεται το σφάλμα “Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp”;

Το «Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp εμφανίζεται γενικά όταν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί. Αν δείτε αυτό το σφάλμα, είστε άτυχοι και ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί.

Τώρα όσον αφορά το γιατί εφαρμόζεται η απαγόρευση, υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Το WhatsApp εξετάζει πολλές λεπτομέρειες πριν εφαρμόσει απαγόρευση στον λογαριασμό σας.

Υπάρχουν δύο τύποι απαγορεύσεων στο WhatsApp – Προσωρινές και Μόνιμες. Οι προσωρινές απαγορεύσεις ορίζονται για περιορισμένους χρόνους, ενώ οι μόνιμες απαγορεύσεις είναι για μια ζωή και δεν μπορούν να αρθούν.

Πώς να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα στη συνομιλία στο WhatsApp

Γιατί το WhatsApp απαγορεύει τον λογαριασμό;

Σύμφωνα με το WhatsApp, λίγες πρακτικές οδηγούν σε προσωρινές ή μόνιμες απαγορεύσεις λογαριασμών. Εδώ είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους το WhatsApp απαγορεύει τον λογαριασμό χωρίς προειδοποίηση.

Ανεπιθύμητα μηνύματα: Τα ανεπιθύμητα μηνύματα ή τα ανεπιθύμητα μηνύματα είναι συχνά ο βασικός λόγος για την απαγόρευση λογαριασμού. Εάν κάποια επαφή σας ζητήσει να σταματήσετε να της στέλνετε μηνύματα, είναι καλύτερο να αφαιρέσετε την επαφή από το βιβλίο διευθύνσεών σας και να αποφύγετε να της στείλετε ξανά μηνύματα.

Αυτοματοποιημένα μηνύματα: Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων για την αποστολή αυτόματων και συνεχών μηνυμάτων στις επαφές σας, δημιουργείτε προβλήματα στον εαυτό σας. Τα αυτοματοποιημένα ή μαζικά μηνύματα δεν επιτρέπονται στο WhatsApp και μπορεί να οδηγήσουν σε αποκλεισμό λογαριασμού.

Μηνύματα σε άγνωστους χρήστες: Η χρήση λίστας επαφών που δεν είναι δική σας δεν επιτρέπεται στο WhatsApp. Εάν πολλές επαφές αναφέρουν τον λογαριασμό σας για αποστολή μηνυμάτων, μπορεί να αποκλειστεί ο λογαριασμός σας.

Κοινή χρήση απαγορευμένου περιεχομένου: Όπως κάθε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp δεν επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται απαγορευμένο περιεχόμενο. Το απαγορευμένο περιεχόμενο περιλαμβάνει συνδέσμους απάτης, περιεχόμενο για ενηλίκους, χρήση ρητορικών μίσους και οτιδήποτε θεωρείται παράνομο στο διαδίκτυο.

Κοινή χρήση ιών ή κακόβουλων αρχείων: Η κοινή χρήση κακόβουλων αρχείων ως συνημμένων απαγορεύεται επίσης στο WhatsApp. Εάν το WhatsApp εντοπίσει ότι μοιράζεστε ιούς ή κακόβουλο περιεχόμενο, ο λογαριασμός σας μπορεί να αποκλειστεί οριστικά.

Χρήση των WhatsApp Mods: Πολλοί χρήστες έχουν ήδη αποκλειστεί ο λογαριασμός τους WhatsApp λόγω της χρήσης του με το WhatsApp Mods. Οι λειτουργίες WhatsApp όπως το GBWhatsApp, το WhatsApp+ κ.λπ., σας προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες, αλλά υπάρχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια και το απόρρητο. Η χρήση τροποποιημένων εφαρμογών WhatsApp μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απαγόρευση λογαριασμού.

Αυτοί είναι μερικοί βασικοί λόγοι που οδηγούν στην απαγόρευση του λογαριασμού WhatsApp. Εάν δεν θέλετε να χάσετε τον λογαριασμό σας, είναι καλύτερο να αποφύγετε αυτές τις πρακτικές.

Πώς να διορθώσετε Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp;

Εάν έχετε συναντήσει το “Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp” στην εφαρμογή, ο λογαριασμός σας έχει ήδη αποκλειστεί. Εάν είναι προσωρινά απαγορευμένο, μπορείτε να το πάρετε πίσω.

Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί μόνιμα, δεν υπάρχει τρόπος να τον επαναφέρετε. Εάν η απαγόρευση είναι μόνιμη, υπάρχουν σπάνιες πιθανότητες να ανακτήσετε έναν αποκλεισμένο λογαριασμό WhatsApp. Εδώ είναι τα λίγα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να ανακτήσετε τον αποκλεισμένο λογαριασμό WhatsApp .

Λήψη αποκλεισμού από το WhatsApp – Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη

Εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό από το WhatsApp γρήγορα, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του WhatsApp και ζητήστε τους να ελέγξουν τον λογαριασμό σας.

Αυτή η μέθοδος θα ήταν αποτελεσματική μόνο εάν το WhatsApp απαγόρευσε τον λογαριασμό σας κατά λάθος. Έτσι, εάν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας WhatsApp έχει αποκλειστεί κατά λάθος, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά και επισκεφτείτε τη σελίδα Επικοινωνία WhatsApp .

2. Στην οθόνη Επικοινωνία WhatsApp, επιλέξτε Υποστήριξη WhatsApp Messenger .

Υποστήριξη WhatsApp Messenger

3. Τώρα συμπληρώστε τα στοιχεία όπως τον αριθμό τηλεφώνου σας που συνδέεται με το WhatsApp, τη διεύθυνση email, τη συσκευή και το μήνυμα.

συμπληρώστε τα στοιχεία

4. Περιγράψτε γιατί πρέπει να γίνει επαναφορά του λογαριασμού σας στο μήνυμα. Εξηγήστε το πρόβλημά σας και κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα .

Εξηγήστε το πρόβλημά σας

Αυτό είναι! Αυτό θα στείλει την έκκλησή σας στην Ομάδα Υποστήριξης του WhatsApp. Θα ελέγξουν τον αποκλεισμένο λογαριασμό σας WhatsApp και θα τον καταργήσουν (αν υπάρχει).

Προσωρινή απαγόρευση ανάκτησης WhatsApp

Όσοι αναζητούν πώς να καταργήσουν τον αποκλεισμό από το WhatsApp γρήγορα πρέπει να στείλουν email στην ομάδα υποστήριξης του WhatsApp. Εάν ο λογαριασμός σας WhatsApp έχει αποκλειστεί προσωρινά, στείλτε email στην ομάδα υποστήριξης WhatsApp εξηγώντας το πρόβλημά σας.

Απλώς γράψτε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα υποστήριξης WhatsApp να εξετάσει το πρόβλημά σας. Ωστόσο, η αποστολή email στο WhatsApp θα λειτουργήσει μόνο εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί κατά λάθος.

Εάν έχετε κάνει κάτι που δεν επιτρέπεται στην εφαρμογή, οι πιθανότητες να καταργήσετε την απαγόρευση του WhatsApp είναι πολύ λιγότερες.

Υποστήριξη email WhatsApp: [email protected]

Λάβετε βοήθεια από το Twitter

Λάβετε βοήθεια από το Twitter

Ένας άλλος τρόπος σύνδεσης με το WhatsApp είναι μέσω Twitter. Μπορείτε να το δοκιμάσετε εάν δεν λαμβάνετε απάντηση μέσω email από την ομάδα υποστήριξης του WhatsApp.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το Twitter και να στείλετε ένα Tweet στο WhatsApp εξηγώντας το πρόβλημά σας. Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για έκθεση, μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους σας να κάνουν retweet το tweet που έχετε μοιραστεί.

Αυτό θα βοηθήσει το Tweet σας να γίνει αντιληπτό και θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να λάβετε απάντηση από την επίσημη λαβή Twitter του WhatsApp.

WhatsApp Twitter Handle: https://twitter.com/whatsapp

Δημιουργήστε έναν άλλο λογαριασμό WhatsApp

Δημιουργία νέου λογαριασμού WhatsApp

Εάν ο λογαριασμός σας WhatsApp έχει αποκλειστεί οριστικά και κάθε προσπάθεια έχει αποβεί μάταιη, είναι η καλύτερη στιγμή να δημιουργήσετε έναν άλλο λογαριασμό WhatsApp .

Μπορείτε να εγγραφείτε στο WhatsApp με τον δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου σας και να αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν επιτρέπονται. Το WhatsApp μοιράστηκε επίσης μια λίστα με τις βέλτιστες πρακτικές που μπορείτε να κάνετε. Εδώ είναι.

  • Επικοινωνήστε με γνωστές επαφές.
  • Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες των στοιχείων ελέγχου ομάδας.
  • Μην χρησιμοποιείτε τροποποιημένες εκδόσεις του WhatsApp.
  • Μην στέλνετε αυτοματοποιημένα και επαναλαμβανόμενα μηνύματα.
  • Σκεφτείτε δύο φορές πριν προωθήσετε μηνύματα.
  • Ζητήστε άδεια και σεβαστείτε τα όρια.
  • Μην κοινοποιείτε περιεχόμενο που θεωρείται παράνομο.

Εάν δεν θέλετε να χάσετε ποτέ τον λογαριασμό σας WhatsApp, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε αυτές τις πρακτικές. Θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε το WhatsApp με υπευθυνότητα για να αποφύγετε προβλήματα.

Επομένως, αυτά είναι τα λίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το σφάλμα “Αυτός ο λογαριασμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το WhatsApp”. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις κοινές μας μεθόδους για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού σας WhatsApp. 

Το WhatsApp Backup έχει κολλήσει σε εξέλιξη;

Πώς να στείλετε φωνητικά μηνύματα που εξαφανίζονται στο WhatsApp

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας WhatsApp χωρίς το Google Drive

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *