Πώς να κάνετε live Streaming με το Twitch Mobile

Πώς να κάνετε live Streaming με το Twitch Mobile

Είναι εκπληκτικά εύκολο να ξεκινήσετε Το live Streaming  από το smartphone ή το tablet σας με την εφαρμογή Twitch για κινητά!

Βασικά Takeaways

 • Ξεκινήστε Το live Streaming στο Twitch από το τηλέφωνό σας Android ανοίγοντας τη Λειτουργία Δημιουργού της εφαρμογής, επιλέγοντας Δημιουργία > Ροή IRLπροσαρμόζοντας τις λεπτομέρειες της ροής για τη βέλτιστη αφοσίωση των θεατών και πατώντας live Streaming .
 • Στο iOS, μόλις μεταβείτε στη λειτουργία δημιουργού, πατήστε Δημιουργία > Ροή IRLεξατομικεύστε τις πληροφορίες ροής και πατήστε Ροή για να μεταδοθείτε ζωντανά.
 • Ενώ Το Streaming  του Twitch για κινητά είναι εύκολη, οι περιορισμοί περιλαμβάνουν ένα μικρό παράθυρο συνομιλίας, τερματίζεται αυτόματα εάν κλειδώσει η οθόνη του τηλεφώνου και η αδυναμία λήψης της οθόνης και της κάμερας ταυτόχρονα.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας για να μεταβείτε ζωντανά στο Twitch. Οι εφαρμογές του Twitch για κινητά σε Android και iOS διαθέτουν τη λειτουργικότητα, επιτρέποντάς σας να μεταδώσετε ζωντανή ροή από το τηλέφωνό σας — και έτσι λειτουργεί.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : Πώς να παρακολουθήσετε βίντεο Twitch στο Apple TV

Πώς να εγκαταστήσετε το Twitch στο Firestick

Πώς να κάνετε live Streaming  σε μια συσκευή Android

Στο Android, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα για να μεταβείτε ζωντανά στο Twitch.

 1. Ανοίξτε το Twitch και πατήστε Δημιουργώ επάνω δεξιά για μετάβαση σε Λειτουργία δημιουργού. Αμα δεις Παρακολουθώ αντί Δημιουργώ μεταβείτε στο επόμενο βήμα.
 2. Πατήστε το Δημιουργώ πατήστε στο κάτω κέντρο και επιλέξτε Ροή IRL.
 3. Παραχωρήστε δικαιώματα στο Twitch για πρόσβαση στην Κάμερα και το Μικρόφωνό σας. Μόλις τελειώσει, το Twitch θα εμφανίσει μια προεπισκόπηση κάμερας της ροής.
 4. Πατήστε το Επεξεργασία κουμπί (εικονίδιο με μολύβι) για να προσαρμόσετε τις πληροφορίες της ροής σας. Τα σημαντικά πεδία που πρέπει να προσαρμόσετε περιλαμβάνουν τίτλο, κατηγορία, ειδοποίηση μετάδοσης ζωντανής μετάδοσης και ετικέτες. Παρακέντηση Αποθηκεύσετε επάνω δεξιά για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.
 5. Για να μεταβείτε ζωντανά, πατήστε το Ρεύμα κουμπί (ένα κυκλικό κουμπί με ένα μωβ δακτύλιο κάτω αριστερά) για να ξεκινήσει η ροή σας.

Όταν Το  Streaming σας είναι σε λειτουργία και εκτελείται, θα δείτε τη διάρκεια, τον τρέχοντα αριθμό θεατών και το σύνολο των ακολούθων στην κορυφή. Αν δεν εντυπωσιάζεστε με τον αριθμό των ακολούθων σας, έχουμε συμβουλές για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη τηλεθέαση στο Twitch.

Μόλις ολοκληρώσετε τη ροή, πατήστε το ίδιο κουμπί κάτω αριστερά και επιβεβαιώστε επιλέγοντας Τερματισμός ροής από το αναδυόμενο παράθυρο. Είτε κάνετε streaming από το smartphone είτε τον υπολογιστή σας, θυμηθείτε να αποφύγετε τα πράγματα που θα μπορούσαν να σας αποκλείσουν από το Twitch.

Πώς να κάνετε live Streaming στο Twitch μέσω iOS

Εάν έχετε iPhone, μπορείτε να μεταβείτε ζωντανά στο Twitch ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το Twitch στη συσκευή σας.
 2. Παρακέντηση Δημιουργώ επάνω δεξιά για μετάβαση σε Λειτουργία δημιουργού. Αμα δεις Παρακολουθώ πάνω δεξιά αντί για Παρακολουθώδεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα—βρίσκεστε ήδη σε λειτουργία δημιουργού.
 3. Πατήστε το Δημιουργώ κουμπί (μωβ κουμπί με το συν (+) σύμβολο στο κέντρο) και επιλέξτε Ροή IRL.
 4. Στη συνέχεια, παραχωρήστε στο Twitch άδεια πρόσβασης στο Μικρόφωνο και την Κάμερά σας. Κάντε αυτό πατώντας Ενεργοποιήστε το Μικρόφωνο/Κάμερα και επιλέγοντας Επιτρέπω από το αναδυόμενο παράθυρο. Στη συνέχεια, το Twitch θα εμφανίσει μια προεπισκόπηση της κάμεράς σας στην επόμενη σελίδα.
 5. Πριν μεταβείτε ζωντανά, προσαρμόστε τις πληροφορίες της ροής. Πατήστε το Επεξεργασία κουμπί (εικονίδιο με μολύβι) και προσαρμόστε τις πληροφορίες της ροής ανάλογα.
 6. Πατηστε Εγινε για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας. Τέλος, χτυπήστε το κουμπί για να ξεκινήσει η ροή σας.

Θα δείτε ένα κόκκινο κουμπί στο επάνω μέρος, υποδεικνύοντας ότι η ροή σας είναι ζωντανή. Για να τερματίσετε τη ροή, πατήστε το κόκκινο Να σταματήσει κουμπί κάτω αριστερά και επιβεβαιώστε πατώντας Τερματισμός ροής στο αναδυόμενο παράθυρο.

Περιορισμοί live Streaming  στο Twitch μέσω κινητού

Το live Streaming στο Twitch μέσω κινητού είναι βολική, αλλά έχει αρκετούς περιορισμούς που πρέπει να γνωρίζετε.

 • Εάν κάνετε ροή στην οθόνη σας, όλα όσα βλέπετε είναι επίσης ορατά στους θεατές σας.
 • Λόγω του περιορισμένου χώρου στην οθόνη, έχετε ένα μικρό παράθυρο για την προβολή συνομιλιών, το οποίο δεν θα είναι βέλτιστο εάν λαμβάνετε πολλά μηνύματα από τους θεατές σας.
 • Το live Streaming  θα τερματιστεί αυτόματα εάν η οθόνη σας είναι κλειδωμένη. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η οθόνη του τηλεφώνου σας δεν κλειδώνει για να αποφύγετε τη διακοπή της ροής. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τη χρήση ακουστικών ή ηχείων που τροφοδοτούνται με Bluetooth, καθώς δεν παρέχουν την καλύτερη εμπειρία ήχου. Σύμφωνα με το Twitch, μην χρησιμοποιείτε ακουστικά εάν χρειάζεται να καταγράψετε όλους τους ήχους.
 • Σε αντίθεση με τον υπολογιστή, δεν μπορείτε να τραβήξετε ταυτόχρονα την οθόνη και την κάμερά σας. Θα πρέπει να διαλέξετε ένα.

Το live Streaming  στο Twitch μέσω κινητού είναι αρκετά απλή σε σύγκριση με τη ροή στον φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Αλλά αυτή η ευκολία έρχεται με τα αρνητικά της. Θα πρέπει να σημειώσετε τους περιορισμούς και να δείτε αν μπορείτε να τους ανεχτείτε. Διαφορετικά, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή για να μεταβείτε ζωντανά στο Twitch.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *