Πώς να κάνετε ροή βίντεο και ήχου χρησιμοποιώντας το VLC Media Player

Αν και έχουμε εκατοντάδες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows 11, δεν προσφέρουν όλες καλύτερες δυνατότητες. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC κυριαρχεί στην ενότητα του media player για υπολογιστή και σχεδόν όλοι το χρησιμοποιούν σήμερα.

Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, ίσως βασίζεστε ήδη στο VLC για την αναπαραγωγή βίντεο που είναι αποθηκευμένα τοπικά στη συσκευή σας. Το VLC Media player για Windows υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές αρχείων βίντεο και ήχου και παρέχει καλύτερους ελέγχους αναπαραγωγής.

Η εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για υπολογιστή είναι γνωστή για την απλότητά της και είναι βελτιστοποιημένη ώστε να λειτουργεί ακόμη και σε υπολογιστή χαμηλού επιπέδου. Πολλοί δεν θα το ξέρουν, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοση του VLC Media player μπορεί να κάνει ροή βίντεο και από διάφορους ιστότοπους ροής. Ίσως αναρωτιέστε γιατί κάποιος θα έκανε streaming βίντεο στο διαδίκτυο μέσω VLC; Ας μάθουμε τους λόγους!

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε το VLC Media Player στο Firestick / Fire TV

Πώς να ρυθμίσετε το IPTV σε VLC

Γιατί να παίξετε διαδικτυακά βίντεο χρησιμοποιώντας VLC;

Η αναπαραγωγή βίντεο στο διαδίκτυο σε VLC έχει πολλά πλεονεκτήματα. Θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC στο διαδικτυακό βίντεο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, να προσθέσετε υπότιτλους, να προσθέσετε εφέ ήχου ή βίντεο και πολλά άλλα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της αναπαραγωγής βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το VLC είναι ότι εξαλείφει τις διαφημίσεις από τα βίντεο. Επομένως, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις, πρέπει να κάνετε streaming το διαδικτυακό βίντεο μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC.

Βήματα για τη ροή διαδικτυακών βίντεο και ήχου χρησιμοποιώντας το VLC Media Player σε υπολογιστή

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να κάνετε ροή βίντεο στο διαδίκτυο, εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC στον υπολογιστή σας με Windows 11. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε VLC Media Player . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή VLC από τα αποτελέσματα που ταιριάζουν. Εάν το VLC δεν είναι εγκατεστημένο, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το από αυτόν τον σύνδεσμο .

2. Στην κύρια διεπαφή του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC, κάντε κλικ στην καρτέλα Media .

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Άνοιγμα ροής δικτύου .

4. Τώρα, πρέπει να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κάνετε ροή.

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή στο κάτω μέρος.

Αυτό είναι! Αυτό θα μεταδώσει το διαδικτυακό βίντεο στη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων VLC. Ανάλογα με την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο, το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC ενδέχεται να χρειαστεί μερικά δευτερόλεπτα για να ανακτήσει και να παίξει το διαδικτυακό βίντεο.

2. Μεταδώστε διαδικτυακά βίντεο σε ροή στο Android μέσω του VLC Media Player

Για να κάνετε ροή online βίντεο σε κινητά, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή VLC Media Player για Android. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο Android και αναζητήστε VLC . Στη συνέχεια, ανοίξτε το VLC και πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση .

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή VLC για κινητά. Στην οθόνη καλωσορίσματος, πατήστε το κουμπί Έναρξη .

3. Τώρα, το VLC θα σας ζητήσει να εκχωρήσετε μερικά δικαιώματα. Πατήστε το κουμπί Εκχώρηση άδειας για να προχωρήσετε.

4. Στην κύρια οθόνη, πατήστε το κουμπί Περισσότερα .

5. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Νέα ροή στην ενότητα Ροές .

6. Στην επόμενη οθόνη, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κάνετε ροή. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί βέλους όπως φαίνεται παρακάτω.

7. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Το VLC θα αναπαράγει αυτόματα το online βίντεο στο smartphone σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε ροή online βίντεο στο Android μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να κάνετε ροή βίντεο και μουσικής στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το VLC Media Player . Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και προσφέρει πολλές μοναδικές δυνατότητες όπως αυτή που έχουμε μοιραστεί σε αυτόν τον οδηγό. 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *