Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Threads ιδιωτικό

Ανάμεσα σε πολλά σκαμπανεβάσματα που το Twitter αντιμετώπισε πρόσφατα, έχει τώρα έναν άξιο ανταγωνιστή για να παλέψει – το Threads, μια νέα εφαρμογή από τον Mark Zuckerberg. Η νέα εφαρμογή ήρθε στο προσκήνιο μόλις πριν από λίγες ημέρες και είχε ήδη επισημάνει την κυριαρχία της στο Twitter.

Ο αλγόριθμος του Thread είναι τόσο καθαρός και αγνός που μπορείτε να τον νιώσετε. Από τη διεπαφή χρήστη έως τις λειτουργίες, όλα είναι καλά στο Thread. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι κατάφερε να ενσωματώσει εκατομμύρια χρήστες μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία.

Αν και δεν παρουσιάζεται ως εναλλακτική λύση στο Twitter, το Threads μοιράζεται πολλά μαζί του. Όπως και το Twitter, ο λογαριασμός σας στο Threads έχει οριστεί ως δημόσιος από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή μπορούν να δουν το περιεχόμενό σας στο Threads, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στη λίστα ακολούθων σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή Threads

Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Threads ιδιωτικό

Για πολλούς χρήστες, ένας λογαριασμός Threads που έχει οριστεί ως δημόσιος από προεπιλογή μπορεί να είναι μια τεράστια απενεργοποίηση, καθώς προτιμούν να μοιράζονται περιεχόμενο μόνο με εγκεκριμένο κοινό. Εάν προτιμάτε να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας με περιορισμένους χρήστες, πρέπει να κάνετε το δικό σας Λογαριασμός νημάτων Ιδιωτικός.

Η εναλλαγή τύπων λογαριασμού είναι διαθέσιμη και στην εφαρμογή Threads για Android και iPhone. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να κάνετε τον λογαριασμό σας Threads Ιδιωτικό. Δείτε πώς να κάντε τον λογαριασμό σας στο Threads ιδιωτικό.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Threads στο Android ή το iPhone σας και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ κάτω δεξιά.

εικόνα προφίλ

2. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Προφίλ νήματος. Πατήστε στο Μενού εικονίδιο πάνω δεξιά.

Μενού

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Μυστικότητα.

Μυστικότητα

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Ιδιωτικό Προφίλ επιλογή.

Ιδιωτικό Προφίλ

5. Στη μετάβαση σε ιδιωτικό λογαριασμό; προτροπή, πατήστε στο Εντάξει κουμπί.

Εντάξει

6. Μόλις ενεργοποιηθεί το Ιδιωτικό Προφίλ, θα δείτε μια εναλλαγή δίπλα του.

7. Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο Δημόσιο Προφίλ, απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Ιδιωτικό προφίλ.

απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Ιδιωτικό προφίλ

8. Στο Switch to public account; προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε Εντάξει.

Εντάξει

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό Threads ιδιωτικό με απλά βήματα.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η νέα εφαρμογή Threads;

Το Threads είναι βασικά μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που μοιάζει εντυπωσιακά με το Twitter. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με τους ακόλουθούς σας μέσω μιας σειράς κειμένων.

Επιτρέπουν τα Threads φωτογραφίες και βίντεο;

Ναι, όπως το Twitter, οι αναρτήσεις στο Threads μπορούν να έχουν μήκος έως και 500 χαρακτήρες και να περιλαμβάνουν συνδέσμους, φωτογραφίες και βίντεο διάρκειας έως 5 λεπτών. Έτσι, μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφίες, βίντεο και συνδέσμους με τις αναρτήσεις σας στο Threads.

Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Threads ιδιωτικό κατά την εγγραφή σας;

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δημόσιου ή ιδιωτικού προφίλ κατά τη δημιουργία ενός προφίλ Threads. Εάν δεν επιλέξετε κανένα, το Ιδιωτικό θα επιλεγεί από προεπιλογή.

Πώς να κάνετε δημόσιο λογαριασμό σας στο Threads;

Για να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Threads δημόσιο, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε κοινοποιήσει μέχρι το Βήμα 3. Στην οθόνη Απόρρητο, απενεργοποιήστε το Ιδιωτικό προφίλ αντί για ενεργοποίηση. Αυτό θα κάνει ξανά τον λογαριασμό σας στο Threads δημόσιο.

Τι συμβαίνει όταν κάνετε τον λογαριασμό σας στο Threads ιδιωτικό;

Όταν μεταβαίνετε στον ιδιωτικό λογαριασμό, μόνο οι ακόλουθοί σας μπορούν να δουν ποιους ακολουθείτε, ποια ιδιωτικά προφίλ ακολουθείτε, τα προφίλ που σας ακολουθούν, τις αναρτήσεις σας στο προφίλ/ροή σας κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε Threads βίντεο

Το Thread είναι μια νέα εφαρμογή από το Instagram, αλλά είναι πολύ εύκολη στη χρήση και ελαφριά. Προσωπικά απολαύσαμε τα Threads περισσότερο από το Twitter. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για το νέο εναλλακτικό Twitter που κυκλοφόρησε;

Διαβάστε επίσης:

Λήψη εφαρμογής Threads για υπολογιστή (τελευταία έκδοση)

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε νήματα από το Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *