Πώς να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα στη συνομιλία στο WhatsApp

Πώς να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα στη συνομιλία στο WhatsApp

Οι χρήστες του WhatsApp μπορεί να γνωρίζουν ήδη για τη δυνατότητα που τους επιτρέπει να καρφιτσώνουν συνομιλίες στο επάνω μέρος. Το καρφίτσωμα σημαντικών συνομιλιών στην κορυφή είναι κάτι που οι χρήστες του WhatsApp απολαμβάνουν εδώ και καιρό.

Τώρα φαίνεται ότι η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων WhatsApp που ανήκει στη Meta επιτρέπει στους χρήστες να καρφιτσώνουν μηνύματα στην κορυφή των συνομιλιών συνομιλίας. Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα και θα επηρεάσει σημαντικά την εμπειρία συνομιλίας.

Η δυνατότητα καρφιτσώματος σημαντικών μηνυμάτων είναι διαθέσιμη τόσο για ατομικές όσο και για ομαδικές συνομιλίες. Το πιο χρήσιμο είναι ότι το WhatsApp σάς επιτρέπει να καρφιτσώνετε όλους τους τύπους περιεχομένου στην κορυφή, όπως μηνύματα κειμένου, αρχεία, emoji, φωτογραφίες, δημοσκοπήσεις, βίντεο ή οτιδήποτε έχει κοινοποιηθεί στις συνομιλίες.

Κατά το καρφίτσωμα του μηνύματος στο επάνω μέρος της συνομιλίας, θα έχετε επίσης μια επιλογή για να επιλέξετε πόσο θα παραμείνει το καρφιτσωμένο μήνυμα στην κορυφή – 24 ώρες, 7 ημέρες ή 30 ημέρες. Μόλις ολοκληρωθεί το χρονικό πλαίσιο, το καρφιτσωμένο μήνυμα θα ξεκαρφιτσωθεί αυτόματα.

Πώς να καταργήστε το My AI στο Snapchat Chat Feed

Πώς να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα στη συνομιλία στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα σε συνομιλίες είναι ήδη διαθέσιμη σε Android και iPhone, αλλά πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp από το Google Play Store ή το Apple App Store. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα του WhatsApp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να δείξουμε τα βήματα. Δεδομένου ότι τα βήματα για να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα στο Chat είναι τα ίδια για την έκδοση iOS του WhatsApp, οι χρήστες iPhone πρέπει επίσης να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα.

1. Ανοίξτε το Google Play Store ή το Apple App Store στο Android ή το iPhone σας. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, αναζητήστε το WhatsApp και εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις.

εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις

2. Μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή WhatsApp, ανοίξτε τη συνομιλία ενός ατόμου του οποίου το μήνυμα θέλετε να καρφιτσώσετε.

3. Τώρα, βρείτε το μήνυμα που θέλετε να καρφιτσώσετε και πιέστε το παρατεταμένα.

4. Μόλις επιλεγεί το μήνυμα, πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

5. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Καρφίτσα.

Καρφίτσα

6. Οι χρήστες iOS πρέπει να πατήσουν την επιλογή «Περισσότερα» και να επιλέξουν το «Καρφίτσωμα».

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα στις συνομιλίες στην εφαρμογή WhatsApp.

Πώς να ξεκαρφιτσώσετε ένα μήνυμα στο WhatsApp Chat;

Εάν θέλετε να ξεκαρφιτσώσετε ένα μήνυμα που είναι καρφιτσωμένο στην κορυφή, πρέπει να ξεκαρφιτσώσετε το μήνυμα με μη αυτόματο τρόπο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μήνυμα pin θα ξεκαρφιτσωθεί αυτόματα μόλις λήξει το καθορισμένο χρονόμετρο.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεκαρφιτσώσετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα συνομιλίας WhatsApp αμέσως, πρέπει να ανοίξετε τη συνομιλία όπου είναι καρφιτσωμένο το μήνυμα και να πατήσετε παρατεταμένα το μήνυμα.

ξεκαρφιτσώστε ένα μήνυμα

Θα εμφανιστεί ένα μενού. επιλέξτε την επιλογή Ξεκαρφίτσωμα. Αυτό θα γίνει αμέσως ξεκαρφιτσώστε ένα μήνυμα από τη συνομιλία.

Το καρφίτσωμα μηνυμάτων στην κορυφή μιας συνομιλίας είναι επίσης διαθέσιμο στις Ομάδες WhatsApp. Ωστόσο, στις ομάδες WhatsApp, μόνο οι διαχειριστές μπορούν να αποφασίσουν εάν όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν να καρφιτσώσουν ένα μήνυμα στη συνομιλία.

Εάν ένα μήνυμα είναι καρφιτσωμένο σε μια ομαδική συνομιλία, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα μήνυμα συστήματος που θα υποδεικνύει ότι έχει καρφιτσωθεί και ποιος το έχει καρφιτσώσει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες από αυτό το άρθρο.

Έτσι, αυτός ο οδηγός είναι για το πώς να καρφιτσώσετε μεμονωμένα μηνύματα σε συνομιλίες στο WhatsApp. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για το καρφίτσωμα των μηνυμάτων WhatsApp. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, φροντίστε να τον μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να στείλετε φωνητικά μηνύματα που εξαφανίζονται στο WhatsApp

Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp (Επίσημη μέθοδος)

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας WhatsApp χωρίς το Google Drive

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *