Πώς να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Disney το 2022

Παρόλο που το Netflix είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής βίντεο, έχει πολλούς ανταγωνιστές. Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Netflix είναι η Disney+ που σας παρέχει πολλές Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Στο Disney+, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και τοπικό περιεχόμενο. Το Disney+ είναι πολύ δημοφιλές στην Ινδία και είναι πιο προσιτό από μια συνδρομή Netflix Premium. Όπως και το Netflix, το Disney+ σάς επιτρέπει επίσης να κατεβάζετε όλες τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές του για προβολή εκτός σύνδεσης.

Έτσι, εάν ταξιδεύετε ή ζείτε κάπου όπου η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν είναι σταθερή, μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Disney+ για προβολή εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών εάν έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης στο διαδίκτυο.

Βήματα για τη λήψη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών Disney+

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε λήψη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών Disney+ για προβολή εκτός σύνδεσης, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να κατεβάζετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το Disney+ για προβολή εκτός σύνδεσης.

1) Πώς να κατεβάσετε βίντεο στο Disney+ για προβολή εκτός σύνδεσης

Λοιπόν, αν έχετε premium συνδρομή στο Disney+, μπορείτε να κατεβάσετε όσα βίντεο θέλετε για προβολή εκτός σύνδεσης. Ακολουθήστε μερικά από τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να κατεβάσετε βίντεο στο Disney+ για προβολή εκτός σύνδεσης.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε το Disney+ Hotstar .

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, ανοίξτε την Ταινία ή την τηλεοπτική εκπομπή που θέλετε να κατεβάσετε.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο λήψης δίπλα στο κουμπί Αναπαραγωγή ή Λίστα παρακολούθησης.

4. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την ποιότητα του βίντεο. Επιλέξτε την ποιότητα βίντεο για λήψη του βίντεο για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε λήψη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών Disney+ για προβολή εκτός σύνδεσης.

2) Πώς να δείτε και να διαγράψετε λήψεις Disney+

Λοιπόν, μετά τη λήψη των βίντεο Disney+, μπορείτε να τα δείτε αργότερα. Τα ληφθέντα βίντεο δεν απαιτούν ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Δείτε πώς μπορείτε να προβάλετε και να διαγράψετε τις λήψεις στο Disney+

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Disney+ στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο λήψης που βρίσκεται στο κάτω μενού. Διαφορετικά, πατήστε στο μενού Hamburger και επιλέξτε Λήψεις .

2. Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα Λήψεις.

3. Εάν θέλετε να διαγράψετε μια λήψη, πατήστε το κουμπί Επεξεργασία στο επάνω μέρος του βίντεο.

4. Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων .

5. Στην προτροπή επιβεβαίωσης διαγραφής επιβεβαίωσης, πατήστε το κουμπί Διαγραφή .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προβάλετε και να διαγράψετε βίντεο που έχετε λάβει στο Disney+ Hotstar.

3) Πώς να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις προβολής εκτός σύνδεσης

Το Disney+ σάς επιτρέπει να ορίσετε την ποιότητα και την τοποθεσία του βίντεο πριν κάνετε λήψη Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Disney+ στη συσκευή σας και πατήστε το μενού στην επάνω αριστερή γωνία.

2. Στη λίστα επιλογών, πατήστε Προτιμήσεις .

3. Στις Προτιμήσεις, ορίστε την Προεπιλεγμένη ποιότητα λήψης  και την τοποθεσία.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις προβολής εκτός σύνδεσης στο Disney+.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών Disney+ για προβολή εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο μόνο εάν έχετε εγγραφεί στη συνδρομή Premium Disney+. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 Disney Plus σε Samsung Smart TV

Disney Plus στο Firestick

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Disney Plus

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *