Πώς να κρύψετε συνομιλίες στο Snapchat το 2023

Παρόλο που το Snapchat δεν είναι ποτέ γνωστό για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν για να στέλνουν μηνύματα. Το Snapchat εισήχθη ως εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, αλλά τώρα έχει γίνει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επικοινωνίας για Android και iPhone.

Εκτός από τα τακτικά μηνύματα, το Snapchat σάς επιτρέπει να συμμετέχετε σε ομαδικές συνομιλίες. Στις συνομιλίες ένας προς έναν, οι συνομιλίες έχουν ρυθμιστεί να διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες προβολής. Έχετε ακόμη και την επιλογή να ρυθμίσετε τις συνομιλίες για διαγραφή αμέσως μετά την προβολή τους.

Εάν χρησιμοποιείτε την προεπιλεγμένη επιλογή, πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα απορρήτου – Όποιος έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σας μπορεί να δει τις συνομιλίες σας εντός 24 ωρών. Ναι, το Snapchat σάς επιτρέπει να διαγράψετε τις συνομιλίες, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να τις διατηρήσετε αλλά δεν θέλετε να τις βρει κανείς;

Aκολουθήστε μας στο facebook

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η καλύτερη επιλογή είναι να αποκρύψετε τις συνομιλίες στο Snapchat αντί να τις διαγράψετε. Ετσι, πώς να κρύψω τις συνομιλίες στο Snapchat; Ας το ελέγξουμε.

Μπορώ να κρύψω τις συνομιλίες στο Snapchat;

Δεν υπάρχει επιλογή απόκρυψη συνομιλιών στο Snapchatαλλά μια λύση κρατά τη συνομιλία σας κρυφή από την οθόνη συνομιλίας.

Το Snapchat σάς παρέχει μια επιλογή να διαγράψετε μια συγκεκριμένη συνομιλία. Όταν διαγράφετε μια συνομιλία στο Snapchat, τα μηνύματα και τα αρχεία πολυμέσων σας διατηρούνται, αλλά η συνομιλία καταργείται από τη ροή συνομιλίας σας.

ο “Διαγραφή από τη ροή συνομιλίας” Η επιλογή του Snapchat λειτουργεί το ίδιο και είναι διαθέσιμη και στις εκδόσεις Android και iOS του Snapchat.

Πώς να κρύψετε αρχεία στο Google Drive(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κρύψετε τις συνομιλίες στο Snapchat;

Απόκρυψη συνομιλιών στο Snapchat είναι εύκολο; βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας Snapchat είναι ενημερωμένη και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Snapchat, πατήστε στο Κουβέντα εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης.

3. Αυτό θα ανοίξει το Ροή συνομιλίας. Βρείτε τη συγκεκριμένη συνομιλία που θέλετε να κρύψετε.

4. Πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία για να ανοίξετε τις επιλογές συνομιλίας.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις συνομιλίας.

6. Στη γραμμή εντολών Chat Settings, πατήστε στο “Διαγραφή από τη ροή συνομιλίας

7. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε το «Σαφήκουμπί ‘.

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει τη συνομιλία από τη ροή σας. Ωστόσο, αυτό δεν θα διαγράψει κανένα αποθηκευμένο ή απεσταλμένο μήνυμα.

Πώς να αποκρύψετε τις συνομιλίες στο Snapchat;

Μόλις διαγραφεί η συνομιλία, δεν θα τη βρείτε στη ροή συνομιλίας σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να επαναφέρετε τη συνομιλία στη ροή συνομιλίας σας, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί.

1. Ανοίξτε το Εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Snapchat, μεταβείτε στο Κουβέντα Ενότητα.

3. Στην τροφοδοσία συνομιλίας, πατήστε στο Εικονίδιο αναζήτησης στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

4. Τώρα, πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου του οποίου τη συνομιλία θέλετε να αποκρύψετε. Θα εμφανιστεί το όνομα του προφίλ. αγγίξτε το.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Τώρα στέλνω ένα μήνυμα στη συνομιλία για να επαναφέρετε τη συνομιλία στη ροή συνομιλίας σας.

Αυτό είναι! Αυτό θα αποκρύψει τη συνομιλία και θα την επιστρέψει στη ροή συνομιλίας σας στο Snapchat.

Το Snapchat είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή και είναι πολύ δημοφιλής στους νέους. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε για να επικοινωνήσετε καλύτερα. Μαζί με αυτό, το Snapchat επιτρέπει επίσης την κοινή χρήση τοποθεσίας.

Πώς να κρύψετε μια ανάρτηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Άλλοι τρόποι απόκρυψης συνομιλίας στο Snapchat;

Η μέθοδος που μοιραστήκαμε παραπάνω δεν έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να κρύβει τις συνομιλίες. Δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τις συνομιλίες στο Snapchat, αλλά κάνοντας άλλα πράγματα, όπως η ενεργοποίηση της διαγραφής μετά την προβολή, αποκρύπτετε τη συνομιλία σας.

Κάποια άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποκρύψετε μια συνομιλία είναι να αλλάξτε το όνομα της επαφής, αποκλεισμός του χρήστηή κλειδώστε την εφαρμογή Snapchat με Εφαρμογές ντουλαπιών εφαρμογών.

Το WhatsApp ενδέχεται να εισαγάγει την επιλογή απόκρυψης ενεργής κατάστασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν θέλετε να διατηρήσετε ορισμένες συνομιλίες ιδιωτικές, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αποκρύψετε ολόκληρη τη συνομιλία από τη ροή συνομιλίας. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε βοήθεια για την απόκρυψη ή την κατάργηση της απόκρυψης των συνομιλιών Snapchat στα παρακάτω σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *