Πώς να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPad

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPad

Η μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή σας στο iPad είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε τα αρχεία που χρειάζεστε στο iPad σας. Αν και φαίνεται περίπλοκο στην αρχή η μεταφορά αρχείων, ειδικά μεταξύ συσκευών που εκτελούνται σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας στο iPad σας. Ο τυπικός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή iTunes για Windows για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Αλλά η διαδικασία είναι αρκετά κουραστική και δεν υποστηρίζει τη μεταφορά αρχείων όλων των μορφών. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να το ξεπεράσετε και μερικούς άλλους τρόπους μεταφοράς αρχείων από υπολογιστή σε iPad. Ορισμένες μέθοδοι απαιτούν πρόσθετο υλικό, όπως ένας μετατροπέας USB tom Type C. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο που σας ταιριάζει περισσότερο.

10 καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για MAC το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPad χρησιμοποιώντας ένα USB stick

Αυτή είναι η πιο εύκολη μέθοδος μεταφοράς αρχείων στο iPad σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μονάδα USB και έναν προσαρμογέα USB σε Type C.

1. Συνδέστε τη μονάδα USB στον υπολογιστή σας και αντιγράψτε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε στο iPad σας σε αυτήν

2. Τώρα, συνδέστε τη μονάδα USB στο iPad σας χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα USB σε Type C

3. Ανοίξτε τη Διαχείριση αρχείων στο iPad σας και μετακινήστε τα αρχεία στον φάκελο που θέλετε.

Σημείωση : Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iPad να αναγνωρίσει τη συσκευή USB, ενημερώστε το λειτουργικό σύστημα iPad και δοκιμάστε ξανά.

Πώς να κάνετε streaming iTunes στο Chromecast;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή στο iPad χρησιμοποιώντας το iTunes

1. Εάν δεν έχετε iTunes στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας, κατεβάστε το από τον επίσημο ιστότοπο της Apple και εγκαταστήστε το. Εάν έχετε ήδη το iTunes στον υπολογιστή σας, παραλείψτε αυτό το βήμα.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή iTunes τόσο στον υπολογιστή όσο και στο iPad και συνδέστε και τις δύο συσκευές με ένα καλώδιο USB .

3. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που ζητά άδεια μεταφοράς αρχείων στο iPad σας. Πατήστε στο Να επιτρέπεται για να συνεχίσετε.

4. Στον υπολογιστή σας στο iTunes, κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο του iPad στο επάνω μέρος του παραθύρου. Και επιλέξτε την επιλογή Κοινή χρήση αρχείων στην πλαϊνή γραμμή.

5. Τώρα, μπορείτε να δείτε μια σειρά από εφαρμογές που μπορούν να μοιράζονται δεδομένα μεταξύ των συσκευών σας, όπως το Chrome, το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC είναι οι πιο κοινές εφαρμογές που εμφανίζονται.

6. Επιλέξτε μια εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη αρχείου από το κάτω μέρος της διεπαφής.

9. Επιλέξτε ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας για να το προσθέσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Συγχρονισμός .

10. Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία που προστέθηκαν στο iPad σας στη διαχείριση αρχείων κάτω από το φάκελο της εφαρμογής

Μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPad χρησιμοποιώντας το iCloud Drive

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε τη μονάδα iCloud για Windows από την τοποθεσία Web της Microsoft.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το iCloud Drive στον υπολογιστή σας και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου κοντά στο iCloud Drive.

3. Σύρετε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε στο iPad σας στο φάκελο iCloud . Η δωρεάν έκδοση έχει έως και 5 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud.

4. Τώρα, ανοίξτε το iCloud στο iPad σας και κατεβάστε όλο το κοινόχρηστο περιεχόμενο.

Η Microsoft κυκλοφορεί την ενσωμάτωση φωτογραφιών iCloud για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPad χρησιμοποιώντας το Google Drive

Η χρήση του Google Drive είναι πολύ πιο εύκολη καθώς δεν χρειάζεται εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Με τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 15 GB, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα αρχεία από υπολογιστή σε iPad.

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Google Drive στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταφορτώστε όλα τα αρχεία που θέλετε στο παράθυρο του Google Drive.

2. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το Google Drive από το App Store στο iPad σας.

3. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google και πραγματοποιήστε λήψη των αρχείων που θέλετε στο iPad σας.

Να συμπεράνω

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σας έφερε αποτελεσματικά όλα όσα έπρεπε να ξέρετε σχετικά με το Πώς να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή στο iPad και όλες τις επιλογές που το συνοδεύουν. Η πιο εύκολη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε μια μονάδα USB, αλλά αν δεν θέλετε να αγοράσετε έναν προσαρμογέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άλλες μεθόδους. Εάν προτιμάτε την αποθήκευση στο cloud για τη μεταφορά των αρχείων σας, το Google Drive προσφέρει περισσότερο ελεύθερο χώρο από το iCloud. Στην τελική, αυτό που έχει σημασία είναι η προτίμησή σας, γι’ αυτό προτιμήστε τη μέθοδο που βρίσκετε ελκυστική.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *