Πώς να μετατρέψετε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε έγχρωμες εικόνες

Είναι εύκολο να μετατρέψετε οποιαδήποτε έγχρωμη φωτογραφία σε ασπρόμαυρη φωτογραφία, να μπείτε στην έγχρωμη έκδοση της φωτογραφίας και, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μικρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, να εφαρμόσετε το ασπρόμαυρο φίλτρο και θα μετατραπεί σε Ασπρόμαυρη. Αλλά μπορεί να μπερδευτείτε όταν σκέφτεστε πώς να δημιουργήσετε την έγχρωμη έκδοση της φωτογραφίας από την Ασπρόμαυρη.

Υπάρχουν μερικές καλύτερες και εύκολες τεχνικές που, όταν χρησιμοποιούνται, μπορούν να σας βοηθήσουν να χρωματίζετε εύκολα τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σας και να έχετε περισσότερο από ικανοποιητικά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις μεθόδους, θα πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο και μετά από αυτό, θα μπορούσατε εύκολα να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο χρωματίστε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF

Μετατροπέας ασπρόμαυρου σε έγχρωμο – Τα καλύτερα εργαλεία Ιστού

Παρακάτω είναι ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε εύκολα χρωματίστε τη φωτογραφία στις συσκευές σας. Έτσι, ρίξτε μια ματιά σε όλες αυτές τις μεθόδους παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε κινούμενα GIF από εικόνες στο Android

1) Ζητάει χρωματισμό στο Reddit

Χρωματίστε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Η υπηρεσία Reddit φιλοξενεί πολλούς επιδέξιους ανθρώπους στο Διαδίκτυο και τους οδηγεί μπροστά στον διαδικτυακό κόσμο, και οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να ζητήσουν κάτι που θέλουν να κάνουν και αυτοί οι άνθρωποι καταλαμβάνουν γρήγορα αυτές τις εργασίες για να το κάνουν αναλόγως.

Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να δημοσιεύσετε την ασπρόμαυρη φωτογραφία σας και να ζητήσετε από επιδέξιους χρήστες να δημιουργήσουν μια έγχρωμη έκδοση. Μπορείτε είτε να δημοσιεύσετε αυτό το έργο δωρεάν είτε να ορίσετε την πληρωμή για την ίδια εργασία, ανάλογα με το αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα τεχνικά πρόσωπα.

2) ColorizePhoto Convertor WebAppΧρωματίστε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες2

Αυτή η διαδικτυακή υπηρεσία σάς παρέχει κάποιο έλεγχο σχετικά με την προσθήκη χρωμάτων στην εικόνα σας, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της επεξεργασίας γίνεται μόνο από αυτήν. Το αρχείο εικόνας που ανεβάσατε σε ασπρόμαυρο θα ανακατευθυνθεί με μια έγχρωμη εικόνα που θα προκύψει.

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σύγκρισης για να συγκρίνετε τη φωτογραφία σας με οποιαδήποτε άλλη έγχρωμη φωτογραφία του ίδιου είδους και, στη συνέχεια, αυτό το εργαλείο θα λειτουργήσει για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για πορτρέτα και λιγότερο περίπλοκα σκηνικά.

3) PicWish

PicWish

Απλώς μεταφορτώστε την ασπρόμαυρη έκδοση της φωτογραφίας σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες φιλοξενίας εικόνων, όπως Image κ.λπ., και στη συνέχεια αντιγράψτε τον σύνδεσμο της φιλοξενούμενης εικόνας από εκεί. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο και επικολλήστε τον στο εργαλείο web PicWish και θα σας δοθεί μια έγχρωμη έκδοση της φωτογραφίας σας, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε για περαιτέρω χρήση.

Λάβετε υπόψη ότι, παρόλο που αυτή η υπηρεσία παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά δεν είναι πάντα πολύ ακριβής, μπορείτε ακόμα να λαμβάνετε έγχρωμες εικόνες ικανοποιητικές ή άνω του μεσαίου επιπέδου.

4) Cutout Pro

Cutout Pro

Το Cutout Pro είναι ένας φανταστικός ιστότοπος αλλαγή χρώματος εικόνας στο διαδίκτυο. Αν και υπάρχει μια επιλογή εγγραφής, δεν απαιτείται εάν θέλετε να μετατρέψετε μια μεμονωμένη ασπρόμαυρη εικόνα σε έγχρωμη.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και εμφανίζει την επιλογή Μεταφόρτωση εικόνας απευθείας στην αρχική σελίδα. Πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί και να ανεβάσετε την ασπρόμαυρη φωτογραφία σας.

Το εργαλείο web θα χρωματίσει την ασπρόμαυρη εικόνα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε είναι ότι ο δωρεάν λογαριασμός παρέχει μόνο πέντε δωρεάν πιστώσεις.

5) Photoshop

Χρωματίστε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά επεξεργασίας εικόνων που έχουν κατασκευαστεί ποτέ για συσκευές υπολογιστών. μπορεί κανείς να κάνει σχεδόν τα πάντα με τις εικόνες. Επομένως, εάν αυτό το λογισμικό μπορεί να κάνει αλλαγές στις εικόνες, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει αλλαγή χρώματος εικόνας.

Πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία μέσα σε αυτό το λογισμικό και μετά από αυτό, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε την ασπρόμαυρη έκδοση της εικόνας σας σε έγχρωμη.

Χρήση αλγορίθμων

Αυτή η νέα εφαρμογή Ιστού χρησιμοποιεί προηγμένη έρευνα «Deep Learning» και χρωματίζει αυτόματα τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε έγχρωμες. Αυτός ο αλγόριθμος αναπτύσσεται από μια ομάδα στο UC Berkeley, με επικεφαλής τον Ph.D. μαθητής Richard Zhang. Ας μάθουμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

1. Αρχικά, πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Algorithmia από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web. Συνιστάται το Google Chrome.

Χρήση αλγορίθμων

2. Τώρα, θα βρείτε δύο επιλογές “Επικόλληση της διεύθυνσης URL” της εικόνας ή ανεβάστε την από τη μονάδα δίσκου σας.

Χρήση αλγορίθμων

3. Αφού επικολλήσετε τη διεύθυνση URL ή ανεβάσετε τις υπάρχουσες φωτογραφίες σας. Χτύπα το “Χρωματίστε τοκουμπί “.

Χρήση αλγορίθμων

4. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Συνήθως χρειάζονται δύο λεπτά για να δοθεί η έγχρωμη εικόνα.

Χρήση αλγορίθμων

5. Μόλις τελειώσετε, θα εμφανιστεί η προεπισκόπηση του Χρωματισμού φωτογραφιών Πριν και Μετά. Μπορείτε να σύρετε τη μωβ γραμμή για να αποκαλύψετε το πριν και το μετά.

Χρήση αλγορίθμων

Αυτό είναι! Τελείωσες; μπορείτε να κατεβάσετε την έγχρωμη εικόνα από εκεί. Αυτό είναι το καλύτερο διαδικτυακό εργαλείο για να μετατρέψετε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε έγχρωμες.

Και όλα αυτά ήταν κόλπα και μέθοδοι που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε έγχρωμες και πολύ πιο όμορφες εικόνες. Να θυμάστε ότι ενώ χρησιμοποιείτε ορισμένες από αυτές τις τεχνικές, μπορεί να χρειαστείτε κάποιες προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες, αλλά οι περισσότερες δεν απαιτούν περισσότερες από βασικές δεξιότητες για το σερφ στον υπολογιστή σας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχετε είναι ότι δεν θα έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα συνεχώς, και οι φωτογραφίες σας μπορεί να μην έχουν υπέροχα χρώματα κάθε φορά, αλλά παρόλα αυτά, αξίζει περισσότερο από τις τεχνικές, επομένως πρέπει να ακολουθήσετε αυτές.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να κάνετε μια εικόνα ασπρόμαυρη στο GIMP

Πώς να αλλάξετε την ημερομηνία και την ώρα φωτογραφίας στο Android (3 Μέθοδοι)

Πώς να αποκρύψετε τη φωτογραφία προφίλ &Τελευταία επίσκεψη από συγκεκριμένη επαφή στο WhatsApp

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *