Πώς να μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Facebook

Πώς να μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Facebook

Το TikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Οι πιθανότητες είναι ότι δημιουργείτε βίντεο TikTok και τα κοινοποιείτε τακτικά, αλλά τι συμβαίνει εάν θέλετε να μοιραστείτε και τα βίντεό σας στο TikTok στο Facebook; Ή μήπως θέλετε να μοιραστείτε περιεχόμενο από άλλους TikTokers στην Ιστορία ή στο Χρονολόγιό σας στο Facebook; Θα σας δείξουμε πώς να μοιράζεστε βίντεο TikTok στο Χρονολόγιο και τις ιστορίες του Facebook — είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε.

Διαβάστε επίσης :TikTok Dark Mode – Πώς να την ενεργοποιήσετε 

Πώς να μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Χρονολόγιο του Facebook

Ο ευκολότερος τρόπος για να μοιραστείτε ένα βίντεο TikTok στο Facebook είναι να το μοιραστείτε απευθείας από την εφαρμογή TikTok στο Χρονολόγιό σας στο Facebook. Θα χρειαστείτε τις εφαρμογές TikTok και Facebook εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας. Δείτε πώς μπορείτε να μοιράζεστε βίντεο TikTok στο Timeline του Facebook:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και μεταβείτε στο βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε. Εάν είναι ένα βίντεο που παρακολουθήσατε προηγουμένως, μπορείτε να το βρείτε στο Ιστορικό παρακολούθησης του TikTok.
 2. Εάν είναι δικό σας βίντεο, πατήστε το τρεις τελείες μοιράζομαι. Εάν είναι βίντεο κάποιου άλλου, πατήστε το Κοινή χρήση βέλους κάτω δεξιά.
 3. Κάντε κύλιση στις εφαρμογές μέχρι να βρείτε το Facebook.
 4. Πατήστε το εικονίδιο Facebook, και η εφαρμογή Facebook θα ξεκινήσει.
 5. Θα πρέπει να δείτε μια πρόχειρη ανάρτηση με το βίντεο TikTok.
 6. Για να το μοιραστείτε με το Χρονολόγιό σας στο Facebook, απλώς πατήστε Θέση.
 7. Μπορεί να θέλετε να πατήσετε Αναπαραγωγή για να κάνετε προεπισκόπηση του βίντεο πριν από την κοινή χρήση και μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου.
Κοινή χρήση βίντεο TikTok στην Εικόνα 1 του Facebook

Πώς να μοιράζεστε βίντεο TikTok σε Ιστορίες Facebook

Η κοινή χρήση βίντεο TikTok στις Ιστορίες του Facebook είναι λίγο πιο περίπλοκη. Υπάρχουν πολλά μαθήματα στο διαδίκτυο που υποστηρίζουν ότι είναι εύκολο να μοιράζεστε βίντεο TikTok απευθείας από την εφαρμογή στις Ιστορίες σας στο Facebook, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ισχύει (αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει για ορισμένα βίντεο). Η έλλειψη δυνατότητας άμεσης κοινής χρήσης ενός βίντεο TikTok στις Ιστορίες του Facebook είναι στην πραγματικότητα το θέμα για διάφορους δημοσιεύσεις στο Redditκαι είναι ένα πρόβλημα που το TikTok δεν έχει επιλύσει ακόμη.

Μην ανησυχείτε, ωστόσο — υπάρχουν μερικές διαθέσιμες επιλογές για εσάς εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα βίντεο TikTok στην ιστορία σας στο Facebook και θα σας παρουσιάσουμε κάθε επιλογή παρακάτω.

Πώς να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε ένα βίντεο TikTok στις Ιστορίες του Facebook

Εάν δεν σας πειράζει να κάνετε λήψη του βίντεο TikTok που θέλετε να μοιραστείτε στη συσκευή σας, τότε μπορείτε να το μοιραστείτε από εκεί στο Facebook Stories. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και βρείτε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
 2. Εάν είναι δικό σας βίντεο, πατήστε το τρεις τελείες; αν είναι βίντεο κάποιου άλλου, πατήστε το Κοινή χρήση βέλους κάτω δεξιά στην οθόνη σας.
 3. Παρακέντηση Αποθήκευση βίντεο και περιμένετε να γίνει λήψη του βίντεο. Αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου βίντεο.
 4. Θα πρέπει να δείτε τη γραμμή προόδου για τη λήψη στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του βίντεο, θα εμφανιστεί το μενού Κοινή χρήση σε, αλλά μπορείτε να το αγνοήσετε, καθώς μοιραζόμαστε τις ιστορίες του Facebook.
Μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Facebook Image 2
 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και πατήστε Δημιουργία ιστορίας στην κορυφή.
 2. Επιλέξτε το αποθηκευμένο βίντεο TikTok από το Camera Reel.
Κοινή χρήση βίντεο TikTok στην Εικόνα 3 του Facebook
 1. Λάβετε υπόψη ότι τα μεγαλύτερα βίντεο περικόπτονται στα 60 δευτερόλεπτα, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να περικόψετε μια συγκεκριμένη ενότητα του βίντεο πατώντας Τακτοποίηση.
 2. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε εφέ, κείμενο ή emoji στο βίντεό σας πριν το μοιραστείτε.
 3. Για να μοιραστείτε το βίντεό σας στο Facebook Stories, πατήστε Μερίδιο.
Μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Facebook Image 4

Πώς να μοιραστείτε βίντεο TikTok σε ιστορίες Facebook μέσω Instagram

Εφόσον δεν μπορείτε επί του παρόντος να μοιραστείτε τα περισσότερα βίντεο του TikTok απευθείας στο Facebook Stories, υπάρχει άλλος τρόπος. Εφόσον ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι συνδεδεμένος στο Facebook σας, μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο Instagram στο Facebook. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε ένα βίντεο TikTok στα Facebook Stories μέσω Instagram:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και βρείτε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
 2. Πατήστε το τρεις τελείες αν είναι το βίντεό σας και το Κοινή χρήση βέλους αν είναι βίντεο κάποιου άλλου.
 3. Πατήστε το Ιστορίες (Instagram) εικόνισμα.
 4. Το βίντεό σας θα εμφανίσει αυτόματα ένα εικονίδιο αποθήκευσης. Μόλις φτάσει στο 100%, το Instagram θα ανοίξει.
Μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Facebook Image 5
 1. Για να μοιραστείτε την ιστορία, πατήστε το βέλος κάτω δεξιά.
 2. Παρακέντηση Επιλογές κοινής χρήσης.
 3. Όταν εμφανιστεί η οθόνη Κοινή χρήση στο Facebook, πατήστε Να συνεχίσει. Εάν οι λογαριασμοί σας στο Facebook και στο Instagram δεν είναι ήδη συνδεδεμένοι, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας.
 4. Παρακέντηση Μερίδιο για να μοιραστείτε το βίντεο τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook Stories σας.
Μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Facebook Image 6

Σε ορισμένα βίντεο, μπορεί να δείτε μια επιλογή για απευθείας κοινή χρήση στις Ιστορίες του Facebook όταν πατήσετε τις τρεις τελείες ή το βέλος Κοινή χρήση. Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν είναι αξιόπιστη και προς το παρόν δεν εμφανίζεται για όλα τα βίντεο.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό βοήθησε να απαντηθεί η ερώτηση σχετικά με τον τρόπο κοινής χρήσης βίντεο TikTok στο Timeline του Facebook. Και οι δύο μέθοδοι είναι αρκετά γρήγορες και βολικές, επομένως εξαρτάται πραγματικά από το αν προτιμάτε να κάνετε λήψη του βίντεο στη συσκευή σας ή να το μοιραστείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Instagram. Αυτό μπορεί να εξαρτάται από την ποσότητα του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου στη συσκευή σας. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να μοιραστείτε βίντεο TikTok στο Facebook, όποια μέθοδο κι αν επιλέξετε.

Διαβάστε επίσης :Κατεβάστε το TikTok για υπολογιστή

Κατεβάστε το TikTok για Mac

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *