Πώς να προσθέσετε και να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με το WhatsApp

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να φέρετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στις συνομιλίες σας στο WhatsApp, μην ψάχνετε άλλο.

Σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία ενσωμάτωσης του ChatGPT του OpenAI με το WhatsApp χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους, όπως chatbots και πληκτρολόγιο AI. Είτε είστε άτομο με γνώσεις τεχνολογίας είτε αρχάριος, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με το WhatsApp;

Το ChatGPT έχει πλέον μπει σε κάθε σχεδόν συσκευή που μπορεί να φανταστεί κανείς. Τώρα μπορείτε να το βρείτε στο Siri και στο Apple Watch σας. Η ευρεία παρουσία αυτού του chatbot AI είναι αναμφισβήτητη. Με την εισαγωγή του νέου μοντέλου γλώσσας GPT-4 του OpenAI, το ενδιαφέρον για το ChatGPT συνεχίζει να αυξάνεται και οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp δεν αποτελούν εξαίρεση.

Η χρήση του ChatGPT με το WhatsApp μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία συνομιλίας σας παρέχοντας γρήγορες και πιο εξατομικευμένες απαντήσεις, καθώς και αυτοματοποίηση πολλών επαναλαμβανόμενων εργασιών, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι περισσότεροι χρήστες θέλουν να συνδεθούν με τα ρομπότ του ChatGPT WhatsApp για να ενσωματώσουν το ChatGPT με το WhatsAPP. Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης κατανοεί τη φυσική γλώσσα και μπορεί να θυμάται προηγούμενες συνομιλίες και να σας δίνει πιο σχετικές απαντήσεις. Το ChatGPT υποστηρίζει επίσης πολλές γλώσσες, καθιστώντας το προσβάσιμο σε χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με το WhatsApp; Ακολουθεί μια συνοπτική λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων, καθώς και πιθανών κινδύνων που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν βουτήξετε.

Πλεονεκτήματα:

 • Πιο γρήγορες και ομαλές συνομιλίες. Λάβετε γρήγορες απαντήσεις από το ChatGPT, διασφαλίζοντας αποτελεσματική επικοινωνία.
 • Εξατομικευμένες απαντήσεις. Το bot μπορεί να ακούγεται σαν πραγματικό πρόσωπο, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήστη.
 • Σχετικές απαντήσεις. Τα chatbots WhatsApp κατανοούν το πλαίσιο και μπορούν να παρέχουν πιο κατάλληλες απαντήσεις.
 • Πολυγλωσσική υποστήριξη. Το ChatGPT λειτουργεί με διάφορες γλώσσες, καθιστώντας το ευέλικτο για το παγκόσμιο κοινό.

Μειονεκτήματα και πιθανοί κίνδυνοι:

 • Περιορισμένα δεδομένα προπόνησης. Μερικές φορές, το ChatGPT μπορεί να παρέχει ανακριβείς ή άσχετες απαντήσεις λόγω των περιορισμών των δεδομένων εκπαίδευσης.
 • Έλλειψη κατανόησης του συναισθήματος. Ως AI, το ChatGPT δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως τα συναισθήματα, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε ακατάλληλες απαντήσεις.
 • Ανησυχίες για το απόρρητο. Ο ασφαλής χειρισμός των δεδομένων χρήστη είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή προβλημάτων απορρήτου και την απόκτηση εμπιστοσύνης των χρηστών.
 • Κακή πληροφορία. Τα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να παρέχουν ακούσια εσφαλμένες πληροφορίες, επομένως είναι απαραίτητο να επαληθεύετε τις απαντήσεις, ειδικά για κρίσιμα ή προσωπικά θέματα.

Συνολικά, η ενσωμάτωση του ChatGPT με το WhatsApp προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί έναντι των πιθανών κινδύνων και να διασφαλίζετε την υπεύθυνη χρήση. Για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με σύνεση, ελέγξτε ξανά τις απαντήσεις του όταν είναι απαραίτητο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματά του ενώ παραμένετε ασφαλείς.

Τι χρειάζεστε για να προσθέσετε το ChatGPT στο WhatsAPP

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το ChatGPT με το WhatsApp, ακολουθούν ορισμένες βασικές απαιτήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • σύνδεση στο Internet. Χρειάζεστε μια ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία ChatGPT καθώς λειτουργεί online.
 • Λογαριασμός WhatsApp. Πρέπει να έχετε λογαριασμό WhatsApp στο smartphone ή στον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιήσετε το chatbot.
 • Πρόσβαση OpenAI API. Θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στο OpenAI API, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει εγγραφή για ένα κλειδί API ή συνδρομή.
 • Ενσωμάτωση ChatGPT. Βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα ή το εργαλείο που χρησιμοποιείτε για την ενσωμάτωση του ChatGPT με το WhatsApp υποστηρίζει αυτήν τη δυνατότητα.

Εκπληρώνοντας αυτές τις απαιτήσεις, μπορείτε να ενσωματώσετε με επιτυχία το ChatGPT στις συνομιλίες σας στο WhatsApp και να απολαύσετε όλες τις επιπλέον λειτουργίες.

Πώς να προσθέσετε το ChatGPT στο WhatsApp

Υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε το ChatGPT στο WhatsApp. Μια επιλογή είναι μέσω διαδικτυακών ρομπότ και υπάρχουν αρκετά από αυτά διαθέσιμα. Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή πληκτρολογίου που έχει το δικό της εργαλείο συνομιλίας AI. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε, δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε το ChatGPT στο WhatsApp.

Πώς να προσθέσετε ChatGPT στο WhatsApp χρησιμοποιώντας Chatbots

Αν θέλετε να φέρετε τις δυνάμεις του ChatGPT στη συνομιλία σας στο WhatsApp, μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσω chatbots. Αυτά τα εύχρηστα εργαλεία AI προσφέρουν έναν εύκολο και διαδραστικό τρόπο πρόσβασης στις δυνατότητες του ChatGPT στο WhatsApp.

Υπάρχουν πολλές επιλογές chatbot από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των WizAI, Buddy GPT, Jinni AI, Roger Da Vinci, Shmooz AI, Mobile GPT και WhatGPT. Μερικά από αυτά τα chatbots τροφοδοτούνται από κινητήρες GPT-3.5 και CPT-4 και καθένα από αυτά φέρνει τη γλωσσική τεχνογνωσία του ChatGPT στους χρήστες του WhatsApp, έτοιμο να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και άλλες λειτουργίες AI.

Η προσθήκη ChatGPT στο WhatsApp είναι εύκολη. Απλώς επισκεφτείτε το bot, πατήστε το κουμπί έναρξης που καλεί στο WhatsApp API και θα συνδεθεί στο WhatsApp. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό βήμα προς βήμα:

 1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη συσκευή σας και πλοηγηθείτε στον ιστότοπο του chatbot που προτιμάτε, για παράδειγμα, Shmooz AI.
 2. Όταν βρίσκεστε στον ιστότοπο, βρείτε το Ξεκινήστε το Shmoozing κουμπί για να ξεκινήσει η εμπειρία chatbot.
 1. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο συνομιλίας στο κάτω μέρος της οθόνης σας, υποδεικνύοντας την παρουσία του chatbot.
 2. Για να συνδεθείτε με το WhatsApp, επιλέξτε το Συνεχίστε στο Chat επιλογή στο παράθυρο συνομιλίας.
 1. Το WhatsApp θα ανοίξει στη συνέχεια, με το chatbot (Shmooz AI) να εμφανίζεται στην κορυφή.
 2. Τώρα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ChatGPT πληκτρολογώντας τα ερωτήματά σας, παρόμοια με τον τρόπο που συνομιλείτε με ένα πραγματικό άτομο.

Εκτός από τις απαντήσεις κειμένου, αυτά τα chatbot του WhatsApp μπορούν να εκτελέσουν πιο συναρπαστικές εργασίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εικόνες. Απλά προσθέστε τη λέξη εικόνα πριν από το μήνυμα κειμένου σας και θα λάβετε εκπληκτικές φωτογραφίες με ανάλυση 1024 x 1024.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ορισμένα ζητήματα όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα ρομπότ ChatGPT για το WhatsApp. Όσο πολύτιμα κι αν είναι, συνοδεύονται από περιορισμένο αριθμό δωρεάν μηνυμάτων. Τα υποκείμενα API που παρέχονται από το OpenAI για το ChatGPT δεν προσφέρονται δωρεάν. Μετά από μερικές ερωτήσεις, θα πρέπει να επιλέξετε μια έκδοση premium. Αυτά κοστίζουν συνήθως περίπου 10 $ ανά μήνα, ανάλογα με το συγκεκριμένο chatbot που θα επιλέξετε.

Παρά αυτόν τον περιορισμό, η ενσωμάτωση του ChatGPT με το WhatsApp μέσω chatbot παραμένει ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε τις συνομιλίες σας, να αναζητήσετε άμεσες πληροφορίες και να βιώσετε την ανδρεία της κατανόησης γλώσσας με τεχνητή νοημοσύνη από πρώτο χέρι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT με ένα πληκτρολόγιο AI

Τα ρομπότ ChatGPT AI που αναφέρθηκαν προηγουμένως είναι φανταστικά για συνομιλία με το ChatGPT. Ωστόσο, έχουν όρια μηνυμάτων. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο WhatsApp χωρίς να αντιμετωπίσετε αυτά τα όρια, έχουμε μια λύση για εσάς. Τα πληκτρολόγια ChatGPT έχουν ενσωμάτωση AI και μπορούν να ανταποκριθούν όπως τα bots.

Μια εφαρμογή πληκτρολογίου, όπως Παράγραφος AI ή Microsoft Swiftkeyφέρνει τη δύναμη του GPT-3 στα χέρια σας, παρόλο που το ChatGPT τροφοδοτείται πλέον από το προηγμένο μοντέλο γλώσσας GPT-4.

Η ενσωμάτωση ενός πληκτρολογίου AI με το WhatsApp είναι παιχνιδάκι. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Εγκαταστήστε την προτιμώμενη εφαρμογή πληκτρολογίου AI στη συσκευή σας. Το Paragraph AI είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS δωρεάν.
 2. Ορίστε το πληκτρολόγιο AI ως προεπιλεγμένη επιλογή πληκτρολογίου.
 3. Τώρα, είστε έτοιμοι να αναπτύξετε το ChatGPT στις συνομιλίες σας στο WhatsApp και όχι μόνο.

Σε αντίθεση με τα chatbot, τα ενσωματωμένα πληκτρολόγια AI προσφέρουν πρόσθετα πλεονεκτήματα και επεκτείνονται πέρα ​​από το WhatsApp:

 • Συζητήσεις παντού. Ενώ τα chatbot WhatsApp όπως το Shmooz AI περιορίζονται σε συνομιλίες εντός του WhatsApp, τα πληκτρολόγια AI όπως το Paragraph AI μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές στη συσκευή σας, παρέχοντας τη βοήθεια του GPT-3 σε διάφορα περιβάλλοντα.
 • Άμεσες απαντήσεις. Χρειάζεστε γρήγορες πληροφορίες χωρίς να φύγετε από τη συνομιλία σας; Απλά επιλέξτε Γράφω στο πληκτρολόγιο, πληκτρολογήστε την ερώτησή σας και η Παράγραφος AI θα λάβει την απάντηση από τον Ιστό αμέσως.
 • Βελτιωμένες απαντήσεις. ο Απάντηση κουμπί στο πληκτρολόγιο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πιο περίπλοκες απαντήσεις για να ανταποκρίνεστε στις συνομιλίες σας. Εάν η απόκριση που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη δεν φτάσει στο σημείο, μπορείτε να πατήσετε το Βελτιώσει κουμπί για μια αναθεωρημένη απάντηση.
 • Περισσότερος έλεγχος στον τόνο της γραφής σας. Για ακόμη περισσότερο έλεγχο στις αποκρίσεις που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη, μπορείτε να προσαρμόσετε την τονικότητα, επιλέγοντας μεταξύ επίσημων και ανεπίσημων, φιλικών και διεκδικητικών και απαισιόδοξων και αισιόδοξων τόνων. Ένα ρυθμιστικό σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τις απαντήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Πλεονέκτημα δωρεάν βαθμίδας. Το καλύτερο μέρος της χρήσης πληκτρολογίων τεχνητής νοημοσύνης είναι ότι συχνά προσφέρουν γενναιόδωρες δωρεάν βαθμίδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις σας χωρίς την ανάγκη για premium συνδρομή.

Εκτός από την Paragraph AI, το πληκτρολόγιο SwiftKey της Microsoft με ενσωμάτωση Bing Chat είναι μια άλλη καλή επιλογή. Είναι δωρεάν και έχει ήδη αναβαθμιστεί στο πιο πρόσφατο μοντέλο γλώσσας GPT-4, που προσφέρεται από την OpenAI.

Ενσωματώνοντας το ChatGPT με ένα πληκτρολόγιο AI, ξεκλειδώνετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης συνομιλίας σε διάφορες εφαρμογές, κάνοντας τις αλληλεπιδράσεις πιο αποτελεσματικές, ενημερωτικές και ευχάριστες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο για να γράφετε εύκολα όλους τους τύπους περιεχομένου, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δοκίμια και άλλες μορφές.

Επιλογή Pro: Προσθέστε το ChatGPT στο WhatsApp χρησιμοποιώντας μια δέσμη ενεργειών Python

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική (και ανοιχτού κώδικα, δηλαδή δωρεάν) μέθοδο για να συνδέσετε το ChatGPT με το WhatsApp χωρίς να βασίζεστε σε chatbots ή πληκτρολόγια AI, η χρήση ενός σεναρίου Python είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Αναπτύχθηκε από τον Daniel (δημιουργό του Python Script), αυτή η τεχνική σάς επιτρέπει να συνδυάζετε και τις δύο εφαρμογές, ακόμα κι αν δεν είστε προγραμματιστής.

Ωστόσο, η ρύθμιση του αριθμού σας WhatsApp χρησιμοποιώντας ένα σενάριο Python και η ταυτόχρονη εκκίνηση του ChatGPT θα απαιτήσει κάποια τεχνική ικανότητα, γι’ αυτό το επισημάναμε ως επαγγελματίας επιλογή και όχι μέθοδος φιλική προς τους αρχάριους.

Για να ενσωματώσετε το ChatGPT με το WhatsApp χρησιμοποιώντας μια δέσμη ενεργειών Python, μεταβείτε στο WhatsApp-GPT Github σελίδα, κατεβάστε τον κωδικό και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εκτελέσετε το ChatGPT στον λογαριασμό σας WhatsApp.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε να του κάνετε ερωτήσεις και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα των συνομιλιών που υποστηρίζονται από AI απευθείας στο WhatsApp.

Χρησιμοποιήστε AI για να εμπλουτίσετε τη συνομιλία σας στο WhatsApp με ουσιαστικές συζητήσεις

Η προσθήκη του ChatGPT στο WhatsApp προσφέρει συναρπαστικές συνομιλίες και αλληλεπιδράσεις με φίλους με τεχνητή νοημοσύνη. Μπορείτε να επιλέξετε chatbots, πληκτρολόγια AI ή τη μέθοδο Python Script για να το κάνετε.

Εφόσον χρησιμοποιείτε το ChatGPT με υπευθυνότητα, μπορείτε να απολαύσετε άμεσες απαντήσεις, δημιουργία εικόνων και ουσιαστικές συζητήσεις.

Πέντε πιο χρήσιμες πλατφόρμες εκμάθησης Python

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT

Πώς να εκμεταλλευτώ στο έπακρο το Chat.OpenAi

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: