Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις εφαρμογών στον πίνακα ειδοποιήσεων στο Android

Το Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά στον κόσμο, το οποίο πλέον τροφοδοτεί όλα τα τηλέφωνα που δεν είναι iPhone. Σε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Android, είναι κυρίως γνωστό για τα ατελείωτα σετ επιλογών προσαρμογής.

Με τις κατάλληλες εφαρμογές, μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν όλα τα οπτικά στοιχεία του Android smartphone σας. Έχουμε μοιραστεί πολλούς οδηγούς για την προσαρμογή Android. Σήμερα, θα συζητήσουμε ένα άλλο καλύτερο hack που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε συντομεύσεις εφαρμογών στον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων.

Πώς να αποτρέψετε τις γρήγορες αλλαγές ρυθμίσεων στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσθήκη συντομεύσεων εφαρμογών στον πίνακα ειδοποιήσεων στο Android

Μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για Android σάς επιτρέπει να προσθέτετε συντομεύσεις εφαρμογών στον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων ή στον πίνακα ειδοποιήσεων στη συσκευή σας Android . Επομένως, ακολουθήστε αυτήν τη μέθοδο εάν θέλετε να προσθέσετε συντομεύσεις εφαρμογών στον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων του Android.

Χρήση συντομεύσεων πλακιδίων

Λοιπόν, το Tile Shortcuts είναι η εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που θα χρησιμοποιήσουμε για να προσθέσουμε συντομεύσεις εφαρμογών στον πίνακα ειδοποιήσεων. Με τις Συντομεύσεις πλακιδίων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συντόμευση για τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας, όπως το WhatsApp, το Discord κ.λπ., και στη συνέχεια να την τοποθετήσετε στον πίνακα ειδοποιήσεων. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις πλακιδίων στο Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Tile Shortcuts στη συσκευή σας Android.

 

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις πλακιδίων και πατήστε το κουμπί (+) στο κάτω μέρος της οθόνης.

Πώς να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες συντομεύσεις κειμένου στο Gboard για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε την επιλογή Εφαρμογή στον Τύπο πλακιδίων .

 

4. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να προσθέσετε στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις.

 

5. Αφού επιλέξετε την εφαρμογή, πρέπει να προσαρμόσετε το εικονίδιο συντόμευσης. Επιλέξτε το εικονίδιο που ταιριάζει καλύτερα στο θέμα σας.

 

6. Για να ξεκλειδώσετε περισσότερες επιλογές προσαρμογής, πατήστε στην Επεξεργασία για προχωρημένους και προσαρμόστε το πάχος του περιγράμματος, το όριο, το μέγεθος εικονιδίου, την άκρη του εικονιδίου περιγράμματος και άλλα. Αφού κάνετε τις αλλαγές, πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής στο κάτω μέρος.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Κέντρο ειδοποιήσεων στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Αφού δημιουργήσετε μια συντόμευση εφαρμογής, τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και πατήστε το εικονίδιο Επεξεργασία .

 

8. Η νέα συντόμευση θα εμφανιστεί ως “Πλακίδιο 1”. Πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε το πλακίδιο στην ενεργή (επάνω) ενότητα .

 

Αυτό είναι! Τώρα θα βρείτε τη συντόμευση εφαρμογής που προστέθηκε πρόσφατα στον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων του Android. Πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για κάθε εφαρμογή που θέλετε να προσθέσετε στον πίνακα “Γρήγορες ρυθμίσεις”.

Πώς να διαγράψετε τις ειδοποιήσεις Facebook σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με το πώς να ανοίξετε γρήγορα τις αγαπημένες σας εφαρμογές απευθείας από τον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων του Android. Η εφαρμογή Tile Shortcuts: Quick Settings είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: