Πώς να μεταφέρετε το υπόλοιπο μιας δωροκάρτας Amazon

Πώς να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στο Amazon

Το Amazon είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος αγορών που διατίθεται στο διαδίκτυο. Αυτή είναι μια ηλεκτρονική αγορά από όπου μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν τα πάντα.

Ο ιστότοπος αγορών δημοσιεύει περιστασιακά κωδικούς κουπονιών και προσφορές για να προσελκύσει χρήστες. Αν και ο ιστότοπος αγορών είναι εξαιρετικός, εάν έχετε κοινόχρηστο λογαριασμό, ίσως θέλετε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε ή να αφαιρέσετε το ιστορικό περιήγησής σας.

Ο ιστότοπος αγορών Amazon αποθηκεύει όλα τα στοιχεία στο ιστορικό περιήγησής σας που έχετε δει. Ανεξάρτητα από το αν έχετε προσθέσει τα στοιχεία στο καλάθι σας, εάν τα έχετε δει, θα εμφανιστούν στη σελίδα Ιστορικό περιήγησης.

Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon μπορεί να ανοίξει αυτήν τη σελίδα και να δει το προϊόν που έχετε δει. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε την κοινή χρήση των στοιχείων του λογαριασμού σας, συνιστάται η προβολή, η επεξεργασία και η διαγραφή του ιστορικού περιήγησης στο Amazon.

Πώς να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στο Amazon

Είναι πολύ εύκολο να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης του λογαριασμού σας στο Amazon. Και μπορεί να γίνει τόσο από κινητό όσο και από επιτραπέζιο υπολογιστή. Δείτε πώς μπορείτε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στο Amazon .

1. Προβολή, επεξεργασία και διαγραφή ιστορικού περιήγησης στο Amazon (επιτραπέζιος υπολογιστής)

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Amazon, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στο Amazon.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα .

2. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon. Συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

3. Τώρα, θα δείτε τη σελίδα Το Ιστορικό περιήγησής σας . Αυτή η σελίδα θα σας εμφανίσει όλα τα στοιχεία που έχετε αναζητήσει μέχρι στιγμής.

Το ιστορικό περιήγησής σας

4. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το ιστορικό περιήγησης, κάντε κλικ στη Διαχείριση ιστορικού και απενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ιστορικού περιήγησης .

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ιστορικού περιήγησης

5. Για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε στοιχείο από το ιστορικό περιήγησής σας, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση από την προβολή κάτω από την προβολή στοιχείων.

Αφαίρεση από την προβολή

6. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση όλων των στοιχείων από την προβολή για να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησής σας στο Amazon.

Αφαιρέστε όλα τα στοιχεία από την προβολή

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησής σας στο Amazon στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Τρόπος προβολής, επεξεργασίας και διαγραφής ιστορικού περιήγησης στο Amazon (κινητό)

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, η εφαρμογή Amazon για κινητά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προβολή, επεξεργασία και διαγραφή ιστορικού περιήγησης. Ακολουθούν τα βήματα για να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης στο Amazon χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή αγορών Amazon στο smartphone σας .

2. Στο κάτω μενού, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας ή Εσείς .

Εσείς

3. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε στο λογαριασμό σας .

Του λογαριασμού σας

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Ρυθμίσεις λογαριασμού .

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο Τα στοιχεία που προβλήθηκαν πρόσφατα . Θα μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ιστορικό περιήγησής σας στο Amazon.

Τα στοιχεία που προβάλατε πρόσφατα

6. Τώρα πατήστε την επιλογή Διαχείριση ιστορικού στην οθόνη Το Ιστορικό περιήγησής σας.

Διαχείριση Ιστορικού

7. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το ιστορικό περιήγησης, απενεργοποιήστε το Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ιστορικού περιήγησης .Γυρίστε το ιστορικό

8. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε επιλεγμένα στοιχεία από το ιστορικό περιήγησής σας, πατήστε το κουμπί Αφαίρεση από την προβολή κάτω από το στοιχείο αγορών.

Αφαίρεση από την προβολή

9. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Κατάργηση όλων των στοιχείων από την προβολή για να διαγράψετε όλο το αποθηκευμένο ιστορικό περιήγησης με ένα μόνο πάτημα.

Αφαιρέστε όλα τα στοιχεία από την προβολή

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης από την εφαρμογή Amazon για κινητά.

Συχνές Ερωτήσεις:

Το Amazon αποθηκεύει το ιστορικό περιήγησης;

Εάν το ιστορικό περιήγησης είναι ενεργοποιημένο στον λογαριασμό σας, η Amazon θα συνεχίσει να αποθηκεύει όλα τα στοιχεία που έχετε δει. Μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα ιστορικού περιήγησης εάν δεν μπορείτε να ανακαλέσετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο που έχετε δει.

Μπορεί να διαγραφεί το ιστορικό του Amazon;

Οχι! Το ιστορικό του Amazon δεν μπορεί να διαγραφεί. Ωστόσο, τα κοινά μας βήματα θα σας βοηθήσουν να αποκρύψετε το ιστορικό περιήγησής σας από την προβολή. Αυτό αποκρύπτει τα στοιχεία από το να εμφανίζονται στο ιστορικό περιήγησής σας.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε το ιστορικό του Amazon;

Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να επεξεργαστείτε το ιστορικό περιήγησής σας στο Amazon. Το μόνο που επιτρέπει ο ιστότοπος είναι να αφαιρέσετε οποιοδήποτε συγκεκριμένο ή όλα τα στοιχεία από την προβολή. Ναι, έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αποθήκευσης ιστορικού περιήγησης.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή Amazon;

Η διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης στην εφαρμογή Amazon είναι αρκετά εύκολη. Πατήστε στην αναζήτηση Amazon και πληκτρολογήστε το όνομα του προϊόντος. Οι προηγούμενες αναζητήσεις σας θα εμφανίζονται καθώς πληκτρολογείτε. πατήστε το κουμπί σταυρού (x) για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης.

Πώς να προβάλετε αποθηκευμένα για μεταγενέστερα στοιχεία στο Amazon;

Τα στοιχεία που έχετε αποθηκεύσει για αργότερα μπορούν να προβληθούν εύκολα. Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο εύρεσης αποθηκευμένων για μεταγενέστερα στοιχεία στο Amazon. Φροντίστε να περάσετε από αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε τα βήματα.

Πώς να δείτε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon;

Είναι πολύ εύκολο να δείτε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon. Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τον τρόπο προβολής του ιστορικού παραγγελιών στο Amazon. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορούσε τον τρόπο προβολής, επεξεργασίας και διαγραφής του ιστορικού περιήγησης στο Amazon. Έχουμε κοινά βήματα τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά. Φροντίστε να ακολουθήσετε τα βήματα για τη διαχείριση του ιστορικού περιήγησης στο Amazon. Εάν έχετε κολλήσει κάπου στα βήματα και χρειάζεστε βοήθεια, συζητήστε το μαζί μας στα σχόλια.

Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix 

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό ChatGPT

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό Reddit

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *