Πώς να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη ύπνου στο Firestick (3 Μέθοδοι)

Αν είστε λάτρης του κινηματογράφου, μπορεί να γνωρίζετε ήδη για το Amazon FireTV stick ή το FireStick. Είναι μια συσκευή ροής πολυμέσων που σας επιτρέπει να κάνετε ροή βίντεο, να εγκαταστήσετε εφαρμογές, να αναπαράγετε μουσική κ.λπ., στην τηλεόρασή σας.

Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο gadget, ειδικά αν θέλετε να μετατρέψετε την κανονική σας τηλεόραση σε smart TV. Πρέπει να αγοράσετε το Amazon FireStick και να το συνδέσετε στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας.

Ενώ το Firestick είναι εύκολο στη χρήση, μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λειτουργίες. Εάν μόλις αγοράσατε ένα νέο Firestick, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε την επιλογή να θέσετε τη συσκευή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Μπορεί ακόμη και να θέλετε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο ύπνου στο Amazon Firestick για εξοικονόμηση ενέργειας. Λοιπόν, είναι δυνατόν να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο ύπνου στο FireStick; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το ίδιο θέμα. Ας αρχίσουμε.

Πώς να διορθώσετε τον υπολογιστή Windows 11 που μεταβαίνει τυχαία σε αναστολή λειτουργίας (8 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη ύπνου στο Firestick;

Το νέο Amazon Firestick που μόλις αγοράσατε έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, αλλά το Sleep Timer δεν είναι ένα από αυτά. Στο Firestick, έχετε την επιλογή Sleep mode, αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε το Sleep timer στη συσκευή.

Τη στιγμή της γραφής, δεν υπάρχουν Ρυθμίσεις στο Amazon Firestick που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο ύπνου. Ωστόσο, μπορείτε να θέσετε τη συσκευή Firestick σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας για εξοικονόμηση ενέργειας όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

10 καλύτερες εφαρμογές Sleep Tracker για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη ύπνου στο Firestick

Το Sleep Timer δεν είναι διαθέσιμο στο Amazon Firestick, αλλά μια λύση μπορεί να λειτουργήσει σε συγκεκριμένα μοντέλα Firestick. Θα μοιραστούμε τη μέθοδο αργότερα στο άρθρο. πρώτα, ας τσεκάρουμε πώς να ρυθμίσετε το χρονόμετρο ύπνου στο Firestick.

1. Αρχικά, ανοίξτε την τηλεόρασή σας και ενεργοποιήστε το Firestick.

2. Στη συνέχεια, όταν φορτωθεί το Amazin FireTV, επιλέξτε το ‘Ρυθμίσειςεικονίδιο με το γρανάζι.

 

3. Στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε ‘My Fire TV‘.

 

4. Στην οθόνη My Fire TV, επιλέξτε ‘Υπνος‘.

 

Αυτό είναι! Αυτό θα βάλει αμέσως το Amazon Fire TV Stick σας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Για έξοδο από τη λειτουργία αναστολής λειτουργίας, πρέπει να πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί τηλεχειριστηρίου.

Χρονόμετρο ύπνου για το YouTube music,Πώς να δημιουργήσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να θέσετε το Firestick σε κατάσταση ύπνου χρησιμοποιώντας μια συσκευή

Η εφαρμογή Amazon Fire TV είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS. Η εφαρμογή Amazon Fire TV είναι ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης, που σας επιτρέπει να ελέγχετε το Firestick σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ύπνου στο Firestick.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Amazon Fire TV εφαρμογή στο δικό σας Android ή iPhone.

 

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και θα σας ζητηθεί συνδεθείτε στο τηλεχειριστήριο. Επιλέξτε το τηλεχειριστήριο από τη λίστα.

 

3. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το 4ψήφιος κωδικός εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης. Εισάγετε τον κωδικό.

 

4. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε το Τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV στο τηλέφωνό σας.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Για να εισέλθετε σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, πατήστε το Ρυθμίσεις βάλτε γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε ‘Υπνος‘.

 

Αυτό είναι! Αυτό θα βάλει το Amazon Fire TV Stick σας σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Επιλογή ή οποιοδήποτε κουμπί στο τηλεχειριστήριό σας για να ξυπνήσετε το Amazon Fire TV stick.

Πώς να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη ύπνου στο Firestick χρησιμοποιώντας την Alexa

Λοιπόν, αυτή ήταν η μέθοδος που λέγαμε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα χρονόμετρο ύπνου στο Amazon Firestick χρησιμοποιώντας την Alexa.

Εφόσον το Alexa είναι ενσωματωμένο στο Firestick, μπορείτε να του ζητήσετε να απενεργοποιήσει γρήγορα την τηλεόρασή σας. Για αυτό, κρατήστε πατημένο το κουμπί Alexa στο τηλεχειριστήριό σας και ρωτήστε: «Σβήσε το «όνομα του πυροσβεστικού σου ξύλου» σε 20 λεπτά».

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν η συσκευή σας Firestick υποστηρίζει τη λειτουργία Sleep Timer. Πολλές έξυπνες τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένη την εμπειρία Fire TV, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη ύπνου απευθείας από το ίδιο το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη ύπνου στο Firestick με 3 τρόπους. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να θέσετε το Firestick σας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους χρονοδιακόπτες αφύπνισης στα Windows 10/11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *