Πώς να ρυθμίσετε τους κωδικούς πρόσβασης στο Amazon (Αναλυτικός οδηγός)

Οι κωδικοί πρόσβασης, το τρέχον πρότυπο για τη σύνδεση σε ιστότοπους και εφαρμογές, πρόκειται να γίνουν σύντομα παρελθόν. Η τεχνολογία και η ασφάλεια γύρω μας εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς. αυτές τις μέρες, οι τεχνολογικοί γίγαντες κινούνται σε μια νέα τεχνολογία κωδικών πρόσβασης.

Πράγματι, οι κωδικοί πρόσβασης εξακολουθούν να είναι τα πιο κοινά μέσα προστασίας ενός λογαριασμού, αλλά είναι πιο ευάλωτα σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και παραβιάσεις δεδομένων. Οι χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές τεχνικές, όπως επιθέσεις phishing, επιθέσεις λεξικών κ.λπ., για να βρουν κωδικούς πρόσβασης.

Από την άλλη πλευρά, τα Passkeys δεν μπορούν να κλαπούν επειδή δεν αποθηκεύονται ούτε σε συσκευή ούτε σε κάποιον διακομιστή web. Βασικα, Οι κωδικοί πρόσβασης είναι ένα εύκολος και πιο ασφαλής τρόπος για να συνδεθείτε σε διαδικτυακούς λογαριασμούς. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη μη αυτόματης εισαγωγής περίπλοκων κωδικών πρόσβασης που δεν είναι πλήρως ασφαλείς.

Συζητάμε το Passkey επειδή η Amazon ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κυκλοφορεί την υποστήριξη Passkey στην εφαρμογή της για iOS και στον ιστό. Με Υποστήριξη κωδικού πρόσβασης στο Amazon οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν βιομετρικές μεθόδους ελέγχου ταυτότητας όπως η αναγνώριση προσώπου, η σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων και η προστασία PIN.

Υποστήριξη κωδικού πρόσβασης στο Amazon

Η υποστήριξη κωδικού πρόσβασης διατίθεται στην εφαρμογή Amazon και στην έκδοση ιστού. Με τους κωδικούς πρόσβασης, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο Amazon χρησιμοποιώντας το πρόσωπο, το δακτυλικό αποτύπωμα ή το PIN της συσκευής τους.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Passkey είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απομνημόνευση μακρών και περίπλοκων κωδικών πρόσβασης. Οι κωδικοί πρόσβασης είναι πιο ασφαλείς και βολικοί.

Επιπλέον, τα Passkeys είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο. Οι κωδικοί πρόσβασης και οι βιομετρικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ στην Amazon.

Πώς να ρυθμίσετε τους κωδικούς πρόσβασης στο Amazon

Εάν είστε συχνός αγοραστής του Amazon, ίσως θέλετε να ρυθμίσετε τα Passkeys. Με ενεργοποιημένο το Passkey, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσωπο, το δακτυλικό αποτύπωμα ή το PIN για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon.

Επομένως, εάν θέλετε να ρυθμίσετε κωδικούς πρόσβασης στο Amazon, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα ενεργοποιήστε τους κωδικούς πρόσβασης στο Amazon. Ας αρχίσουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επισκεφτείτε το Επίσημος ιστότοπος της Amazon.

3. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο Λογαριασμός & Λίστες αναπτυσσόμενο.

Λογαριασμός & Λίστες

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Του λογαριασμού σας.

Του λογαριασμού σας

5. Στην οθόνη Ο λογαριασμός σας, κάντε κλικ στο Είσοδος & Ασφάλεια.

Είσοδος & Ασφάλεια

6. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Κλειδί πρόσβασης και κάντε κλικ Στήνω.

Στήνω

7. Στην οθόνη Passkey, κάντε κλικ στο Στήνω κουμπί ξανά.

Στήνω

8. Στη γραμμή εντολών Create a Passkey, επιλέξτε το επιλογή δημιουργίας κωδικού πρόσβασης. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Biometrics, επιλέξτε Windows Hello.

Windows Hello

9. Επιλέξτε Fingerprint και σαρώστε το δάχτυλό σας στο Δακτυλικό αποτύπωμα αναγνώστης.

Αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος

10. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε το ΚΑΡΦΙΤΣΑ για χρήση ως κλειδί πρόσβασης.

Αντικλείδι

11. Η επόμενη επιλογή που απομένει είναι το Κλειδί ασφαλείας, το οποίο είναι μια συσκευή που διευκολύνει την πρόσβαση ή τον ισχυρότερο έλεγχο ταυτότητας, σε άλλες συσκευές ή ηλεκτρονικά συστήματα όπως το Amazon.

Σπουδαίος: Προς το παρόν, η Υποστήριξη Passkey διατίθεται μόνο στην εφαρμογή Amazon iOS και στον ιστό. Σύμφωνα με την Amazon, η λειτουργία ασφαλείας θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην εφαρμογή Android της Amazon.

Αυτό είναι! Για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση κωδικού πρόσβασης στο Amazon, επιλέξτε τα μέσα και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το Amazon Passkey και πώς να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στον λογαριασμό Amazon. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon με το Passkey σε υποστηριζόμενες συσκευές. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη ρύθμιση του κλειδιού πρόσβασης λογαριασμού Amazon. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να δείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στα Windows 11

27 καλύτεροι κωδικοί DownloaderShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *