Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στο Android το 2023

 

Εάν είστε χρήστης Android και συνδέεστε συχνά σε δίκτυα WiFi, κάποια στιγμή, μπορεί να θέλετε να δείτε τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου στο οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Μπορεί να θέλετε να δείτε τον κωδικό πρόσβασης wifi Android για διάφορους λόγους. Ίσως έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης αλλά θέλετε να συνδεθείτε ξανά. Ή ίσως θέλετε να συνδέσετε τις άλλες συσκευές σας με το ίδιο δίκτυο WiFi.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η προβολή του κωδικού πρόσβασης WiFi και του ονόματος δικτύου στο Android είναι αρκετά εύκολη. Και αν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, δεν θα χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους για να την δείτε.

Επομένως, εάν θέλετε να δείτε τον αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης WiFi στο Android, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα δείτε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου WiFi. Ας τσεκάρουμε.

Πώς να βρείτε το SSID και τον κωδικό πρόσβασης WiFi στο Android

Όπως είπαμε, δεν απαιτείται καμία εφαρμογή τρίτων να προβάλλει το SSID και τον κωδικό πρόσβασης στο Android. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι ξεκλείδωτο και ότι είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο WiFi.

Μόλις το τηλέφωνό σας ξεκλειδωθεί και συνδεθεί στο δίκτυο WiFi, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα βρείτε το SSID και τον κωδικό πρόσβασης WiFi. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο WiFi.

WiFi

3. Στην οθόνη WiFi, πατήστε στο όνομα του δικτύου WiFi είστε συνδεδεμένοι.

πατήστε στο όνομα του δικτύου WiFi

4. Στην οθόνη Σχετικά με αυτό το δίκτυο, πατήστε το Μερίδιο κουμπί.

Μερίδιο

5. Εάν χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης ή ασφάλεια στο τηλέφωνό σας, πρέπει να τον επαληθεύσετε.

6. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε α Κωδικός QR. Μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR με το άλλο σας τηλέφωνο για να συνδεθείτε στο ίδιο δίκτυο WiFi.

7. Η ίδια προτροπή θα σας δείξει επίσης το Όνομα SSID και κωδικός πρόσβασης. Μπορείτε να το αντιγράψετε και να το αποθηκεύσετε.

Όνομα SSID και κωδικός πρόσβασης

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi και το όνομα δικτύου σε τηλέφωνο ή tablet Android.

Πώς να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi σε συσκευές Samsung

Τα βήματα για την προβολή του αποθηκευμένου κωδικού πρόσβασης WiFi είναι λίγο διαφορετικά στις συσκευές Samsung. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Samsung Galaxy, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης ενός αποθηκευμένου δικτύου WiFi.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στη συσκευή σας Samsung Galaxy.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο WiFi και το δίκτυο είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή.

3. Πατήστε στο μενού οδοντωτών στην επάνω δεξιά γωνία.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο Κωδικός QR.

5. Θα δείτε έναν κωδικό QR. Μπορείτε να σαρώσετε αυτόν τον κωδικό με το άλλο τηλέφωνο/tablet σας για να συνδεθείτε στο δίκτυο WiFi ή να πατήσετε το Αποθήκευση ως εικόνα επιλογή για να το αποθηκεύσετε στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

6. Τώρα ανοίξτε την αποθηκευμένη εικόνα με Google Lens ή Φωτογραφίες Google.

7. Τώρα πατήστε στο εικονίδιο Φακός στο Google Lens/Photos για να σαρώστε τον κωδικό QR.

Μετά τη σάρωση, θα δείτε τον κωδικό πρόσβασης απλού κειμένου στο αποτέλεσμα.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης των αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης WiFi στο τηλέφωνό σας Samsung.

Προβολή κωδικού πρόσβασης WiFi και ονόματος δικτύου με το πρόγραμμα προβολής κωδικών πρόσβασης WiFi

Προβολή κωδικού πρόσβασης WiFi

Προβολή κωδικού πρόσβασης WiFi είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή απαιτεί πρόσβαση root, αλλά το πλεονέκτημά της είναι ότι λειτουργεί σε παλαιότερες εκδόσεις του Android.

Η προηγούμενη μέθοδος που μοιραστήκαμε θα λειτουργήσει μόνο εάν το τηλέφωνό σας εκτελείται σε Android 10 ή νεότερη έκδοση. Εάν το τηλέφωνό σας λειτουργεί σε παλαιότερη έκδοση Android, θα πρέπει να το κάνετε root και στη συνέχεια να ελέγξετε τον κωδικό πρόσβασης του WiFi.

Η εφαρμογή προβολής κωδικού πρόσβασης WiFi εμφανίζει μόνο τον κωδικό πρόσβασης των δικτύων WiFi στα οποία έχετε συνδεθεί. Έτσι, εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα να κάνετε root τη συσκευή σας Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WiFi Password Viewer.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει πώς να δείτε τον κωδικό πρόσβασης των δικτύων WiFi στο Android smartphones. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να γνωρίζετε το SSID και τον κωδικό πρόσβασης όλων των δικτύων WiFi στα οποία είστε συνδεδεμένοι. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προβολή των αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης WiFi στο Android.

Το WiFi αποσυνδέεται στα Windows 11;

Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύουShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *