Πώς να σταματήσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες/κανάλια Telegram

Πώς να σταματήσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες/κανάλια Telegram

Όντας δωρεάν και με τόσους πολλούς χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, είναι προφανές ότι το Telegram έχει κάποιο επίπεδο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Για παράδειγμα, εάν συχνά παραχωρείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή διαδικτυακές υπηρεσίες, ενδέχεται να προστεθείτε σε ομάδες ή κανάλια του Telegram κάθε τόσο.

Πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν πρόσφατα ότι προστέθηκαν σε τυχαίες ομάδες και κανάλια. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα με τον λογαριασμό σας στο Telegram, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να εμποδίσετε τους χρήστες να σας προσθέσουν σε μια ομάδα ή κανάλι Telegram.

1. Αλλάξτε το Απόρρητο Ομάδων & Καναλιών Telegram

Ο ευκολότερος τρόπος για να σταματήσετε τους χρήστες να σας προσθέτουν σε ομάδες ή κανάλια τηλεγραφήματος είναι να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου Ομάδες και κανάλια της εφαρμογής.

Υπάρχει μια επιλογή στην εφαρμογή που σας επιτρέπει να ορίσετε ποιος μπορεί να σας προσθέσει στις ομάδες και τα κανάλια του Telegram. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο τηλέφωνό σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κατεβάσετε το Telegram στο Android TV

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Telegram, πατήστε στο μενού στην επάνω αριστερή γωνία.

μενού χάμπουργκερ

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Τώρα, πατήστε Απόρρητο και ασφάλεια στην οθόνη Ρυθμίσεις.

Απόρρητο και ασφάλεια

5. Στη συνέχεια, στην οθόνη Απόρρητο και ασφάλεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ομάδες & Κανάλια.

Ομάδες & Κανάλια

6. Επιλέξτε Κανείς Στις Ομάδες και τα κανάλια για να αποτρέψετε όλους να σας προσθέσουν σε ομαδικές συνομιλίες ή κανάλια Telegram.

Κανείς

7. Πρέπει να επιλέξετε το Οι επαφές μου επιλογή για να επιτρέπεται μόνο στις αποθηκευμένες επαφές σας να σας προσθέτουν στις Ομάδες και στα κανάλια.

Οι επαφές μου

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποτρέψετε τους χρήστες να σας προσθέσουν σε ομάδες ή κανάλια Telegram.

2. Αποκλεισμός του χρήστη

Εάν δεν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου Ομάδων και καναλιών, ο αποκλεισμός του χρήστη είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή για την αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Telegram.

Εδώ, πρέπει να μάθετε τον χρήστη που σας προσθέτει στις ομάδες ή τα κανάλια του Telegram. Μόλις βρείτε τον χρήστη, πρέπει να τον αποκλείσετε.

Ο αποκλεισμός θα εμποδίσει τον χρήστη να σας προσθέσει σε τυχαίες ομάδες Telegram. Επίσης, αυτό θα σας αφαιρέσει από τις ομάδες ή τα κανάλια που έχει δημιουργήσει ο χρήστης. Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε έναν χρήστη στο Telegram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Απόρρητο και ασφάλεια.

Απόρρητο και ασφάλεια

3. Στη συνέχεια, στην οθόνη Απόρρητο και ασφάλεια, πατήστε στο Αποκλεισμένοι χρήστες.

Αποκλεισμένοι χρήστες

4. Στην οθόνη αποκλεισμένων χρηστών, πατήστε στο χρήστη.

Αποκλεισμός χρήστη

5. Επιλέξτε την επαφή που θέλετε να αποκλείσετε και πατήστε το Αποκλεισμός χρήστη επιλογή στην προτροπή επιβεβαίωσης.

Αποκλεισμός χρήστη

Πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για να αποκλείσετε κάθε χρήστη που στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα στον λογαριασμό σας στο Telegram προσθέτοντάς σας σε τυχαίες ή άσχετες ομάδες ή κανάλια.

3. Αλλάξτε το όνομα χρήστη του Telegram

Όπως και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το Telegram εκχωρεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό στον λογαριασμό σας γνωστό ως «Όνομα χρήστη». Με ένα όνομα χρήστη Telegram, άλλοι χρήστες μπορούν να βρουν και να συνδεθούν μαζί σας.

Εάν οι αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας έχουν το όνομα χρήστη σας στο Telegram, θα λαμβάνετε περιστασιακά επαγγελματικά μηνύματα. Επίσης, θα προστίθενται συχνότερα σε ομάδες/κανάλια ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Telegram χωρίς άδεια.

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να αποτρέψετε τους ανεπιθύμητους από το να κάνουν τη δουλειά τους, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε το όνομα χρήστη του Telegram και να μην κοινοποιήσετε ποτέ το νέο σε πόρους γεμάτους ανεπιθύμητα μηνύματα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη του Telegram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Telegram και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε στο όνομα χρήστη.

όνομα χρήστη

3. Ορίστε το νέο όνομα χρήστη της επιλογής σας και πατήστε στο σημάδι ελέγχου εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

σημάδι ελέγχου

Θα οριστεί το νέο όνομα χρήστη. Μην κοινοποιήσετε ξανά το νέο σας όνομα χρήστη στις πηγές που προσκαλούν ανεπιθύμητα μηνύματα.

4. Απόκρυψη του αριθμού τηλεφώνου σας

Οι διαχειριστές ομάδων μπορούν να σας προσθέσουν στις ομάδες τους χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος προσθήκης σας σε ομάδες ή κανάλια Telegram.

Μπορείτε να αποτρέψετε τέτοιες ενέργειες αποκρύπτοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram. Με αυτόν τον τρόπο, ο αριθμός τηλεφώνου σας δεν θα είναι ορατός σε κανέναν χρήστη, αποτρέποντας τυχαίες προσθήκες σε ομάδες ή κανάλια.

Απόκρυψη του αριθμού τηλεφώνου σας

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στη συσκευή σας.
  • Πατήστε στο μενού χάμπουργκερ επάνω αριστερά και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε Απόρρητο και ασφάλεια.
  • Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο δικό σας Τηλεφωνικό νούμερο.
  • Στο πεδίο Γιατί μπορώ να δω τον αριθμό τηλεφώνου μου, επιλέξτε Κανείς.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας με φίλους στο Telegram

Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να εμποδίσετε τους χρήστες να σας προσθέσουν στην ομάδα ή στα κανάλια του Telegram. Αν θέλετε να προτείνετε οποιονδήποτε άλλο τρόπο για να αποτρέψετε ανεπιθύμητα μηνύματα στο Telegram, ενημερώστε μας στα σχόλια. Εάν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο, θυμηθείτε να το μοιραστείτε με άλλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *