Πώς να στείλετε φωτογραφίες HD στο WhatsApp για iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα iPhone είναι ένα από τα καλύτερα smartphone για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Λόγω της εξαιρετικής διαμόρφωσης της κάμερας, συχνά τραβάμε περισσότερες φωτογραφίες από όσες χρειαζόμαστε.

Στη συνέχεια, αναζητούμε τρόπους μεταφοράς αυτών των φωτογραφιών σε άλλες συσκευές ή αποστολής τους σε άλλους χρήστες. Ο καλύτερος και ο πιο εύκολος τρόπος για να στείλετε φωτογραφίες σε άλλο άτομο είναι μέσω του WhatsApp. Στο WhatsApp, πρέπει να ανοίξετε τη συνομιλία του ατόμου στο οποίο θέλετε να στείλετε τις φωτογραφίες, να επιλέξετε τις φωτογραφίες και, στη συνέχεια, να πατήσετε το κουμπί Αποστολή.

Η διαδικασία τελειώνει εδώ. ο άλλος χρήστης πρέπει να ανοίξει το WhatsApp και να δει τις φωτογραφίες. Εάν η αυτόματη λήψη είναι ενεργοποιημένη στον λογαριασμό τους στο WhatsApp, οι φωτογραφίες θα ληφθούν στο τηλέφωνό τους. Αν και η διαδικασία φαίνεται απλή, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα σε αυτό.

Αρχικά, η εικόνα που στέλνετε μέσω WhatsApp συμπιέζεται για να μειωθεί το μέγεθος του αρχείου. Η συμπίεση μειώνει την ποιότητα των φωτογραφιών σας. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που έχετε στείλει τις φωτογραφίες θα λάβουν ένα συμπιεσμένο αντίγραφο και δεν θα είναι πρωτότυπης ποιότητας.

Πώς να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone στο Android

Πώς να στείλετε φωτογραφίες HD στο WhatsApp για iPhone;

Για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμπίεσης φωτογραφιών, το WhatsApp κυκλοφόρησε μια ενημέρωση πριν από λίγους μήνες που αντιμετωπίζει τον περιορισμό της κοινής χρήσης πολυμέσων χαμηλής ποιότητας. Η εφαρμογή WhatsApp για iPhone διαθέτει μια επιλογή «Ποιότητα HD» που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο σε υψηλή ποιότητα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ποιότητα HD στην εφαρμογή WhatsApp σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο σε υψηλότερη ανάλυση, αλλά εξακολουθεί να εφαρμόζεται κάποια συμπίεση.

Η νέα ποιότητα HD στο WhatsApp για iPhone ισοδυναμεί με ανάλυση 3024 x 4032, καλύτερη από το προηγούμενο όριο ανάλυσης εικόνας 920 x 1280. Τα βίντεο αποστέλλονται σε ανάλυση 1280 x 718 αντί για 848 x 476.

Αποστολή φωτογραφιών στο WhatsApp για iPhone χωρίς απώλεια ποιότητας

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το HD Photos & Video στο WhatsApp και τι κάνει, μπορεί να σας ενδιαφέρει να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας στο WhatsApp για iPhone. Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας μέσω WhatsApp στο iPhone.

1. Πριν ξεκινήσετε, ανοίξτε το Apple App Store και ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp για iPhone.

ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp

2. Μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή, ξεκινήστε την.

3. Τώρα επιλέξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να στείλετε φωτογραφίες HD.

4. Στη συνέχεια, πατήστε το (+) κουμπί στο πεδίο συνομιλίας.

(+)

5. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Φωτογραφίες.

Φωτογραφίες

5. Τώρα επιλέξτε τις Φωτογραφίες που θέλετε να στείλετε στη συνομιλία. Αφού επιλέξετε, πατήστε στο Επόμενο κουμπί.

Επόμενο

6. Στην κορυφή, θα δείτε ένα κουμπί HD. Πατήστε στο HD κουμπί.

HD

7. Στη συνέχεια, στη γραμμή εντολών Photo Quality, επιλέξτε Ποιότητα HD και πατήστε στο Στείλετε κουμπί.

Ποιότητα HD

Αυτό είναι! Αυτό θα στείλει τις φωτογραφίες HD στη συνομιλία WhatsApp. Οι Φωτογραφίες που έχουν οριστεί σε ποιότητα HD θα έχουν μια ετικέτα HD.

Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες WhatsApp HD;

Ενώ η αποστολή φωτογραφιών WhatsApp HD είναι εξαιρετικά εύκολη στο iPhone, τι γίνεται αν ο φίλος σας έχει μοιραστεί μαζί σας φωτογραφίες HD και η φωτογραφία δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή Φωτογραφίες ή στο Ρολό κάμερας;

Στην πραγματικότητα, οι φωτογραφίες HD που αποστέλλονται μέσω WhatsApp δεν ακολουθούν τους κανόνες αυτόματης λήψης πολυμέσων του WhatsApp. Ως εκ τούτου, πρέπει να αποθηκεύσετε με μη αυτόματο τρόπο τις Φωτογραφίες HD στο τηλέφωνό σας.

Για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες HD στο WhatsApp για iPhone, ανοίξτε τις Φωτογραφίες που λάβατε και πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση. Στο μενού Κοινή χρήση, πατήστε Αποθήκευση.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ανάλυσης στο WhatsApp για iPhone. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ή χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί;

καλύτεροι κωδικοί Downloader

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *