Πώς να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που σας απέκλεισε (iPhone και Android)

Πώς να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που σας απέκλεισε (iPhone και Android)

Υποψιάζεστε ότι δεν μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον επειδή απέκλεισε τον αριθμό τηλεφώνου σας; Θα σας δείξουμε εναλλακτικούς τρόπους για να τους προσεγγίσετε.

Σημειώστε ότι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του δικτύου κινητής τηλεφωνίας μερικές φορές αποτρέπει την παράδοση κλήσεων και μηνυμάτων. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το άτομο στο οποίο θέλετε να στείλετε μήνυμα όντως σας απέκλεισε πριν προσπαθήσετε να του στείλετε μήνυμα μέσω πλατφορμών. Για περισσότερες πληροφορίες,

Εάν έχετε επαληθεύσει ότι ο αριθμός σας είναι αποκλεισμένος, στείλτε τους ένα μήνυμα μέσω των μεθόδων ή πλατφορμών που αναφέρονται παρακάτω.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιήστε διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου

Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον από τον κύριο αριθμό σας, στείλτε το μήνυμα από διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου. Δεν έχετε δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου; Αγοράστε μια νέα κάρτα SIM ή στείλτε μήνυμα με το τηλέφωνο (αριθμός) φίλου ή συγγενή.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έναν επιπλέον αριθμό τηλεφώνου στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Google Voice, το Skype κ.λπ. Λάβετε έναν ανώνυμο τηλεφωνικό αριθμό εγγραφής εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον “πραγματικό” δευτερεύοντα αριθμό σας.

Η Intel απέκλεισε την υποστήριξη για DirectX 9, αλλά υπάρχει νέα εξομοίωση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιήστε Instant Messaging ή Εφαρμογές Social Media

Εάν κάποιος που χρησιμοποιεί μια συσκευή Android μπλοκάρει τον αριθμό σας, δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω SMS, κλήσεων κινητής τηλεφωνίας ή μηνυμάτων RCS. Όταν ένας χρήστης iPhone μπλοκάρει τον αριθμό σας , δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άτομο μέσω iMessage, FaceTime, κλήσεων κινητής τηλεφωνίας και μηνυμάτων SMS.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με το άτομο σε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και γραπτών μηνυμάτων τρίτων όπως το WhatsApp, το Telegram και το Signal. Εάν το άτομο σας έχει αποκλείσει σε αυτές τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, ζητήστε από έναν κοινό φίλο να προσθέσει εσάς και το άτομο σε μια ομαδική συνομιλία.

Μπορείτε επίσης να τους προσεγγίσετε μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Facebook Messenger, το Twitter, το Snapchat ή το Instagram. Στείλτε τους μήνυμα από διαφορετικό λογαριασμό Facebook ή Instagram, εάν έχουν μπλοκάρει τους κύριους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναζητήστε τον αριθμό τηλεφώνου ή το όνομα χρήστη του ατόμου σε αυτές τις εφαρμογές και στείλτε του ένα μήνυμα. Θα λάβουν το κείμενό σας εάν δεν σας έχουν αποκλείσει στην πλατφόρμα.

Ο νέος ιστότοπος της Google ζητά από την Apple να τερματίσει την «πράσινη φούσκα»(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου

Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνητικών κλήσεων, όπως η SpoofCard, σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον εικονικό αριθμό για να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε άτομα που σας απέκλεισαν. Η εφαρμογή SpoofCard είναι διαθέσιμη για λήψη στο App Store και στο Google Play store. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες της εφαρμογής δωρεάν, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε πιστώσεις εφαρμογής για να στείλετε μηνύματα κειμένου με τον εικονικό σας αριθμό.

Χρησιμοποιήστε υπηρεσίες ανώνυμης αποστολής γραπτών μηνυμάτων

Δεν χρειάζεστε επιπλέον λογισμικό ή νέο αριθμό για να στείλετε μήνυμα σε κάποιον που σας απέκλεισε. Οι υπηρεσίες που βασίζονται στο Web, όπως το AnonymousText.com , σάς επιτρέπουν να στέλνετε ανώνυμα μηνύματα κειμένου στο διαδίκτυο σε τοπικούς και διεθνείς αριθμούς. Με το TextforFree , μπορείτε να στέλνετε δωρεάν (ανώνυμα) μηνύματα κειμένου σε αριθμούς τηλεφώνου των ΗΠΑ δωρεάν. Το SendAnonymousSMS είναι μια άλλη υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων που βασίζεται στον ιστό που αξίζει να αναφερθεί.

Τόσο το TextforFree όσο και το SendAnonymousSMS είναι δωρεάν για χρήση. Η αποστολή κειμένων μέσω AnonymousText απαιτεί εφάπαξ πληρωμή 1,49 $. Εάν το κείμενό σας υπερβαίνει το όριο των 160 χαρακτήρων, θα πληρώνετε 0,50 $ για κάθε επιπλέον 150 χαρακτήρες.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους/υπηρεσίες από το κινητό σας τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο με πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Τι σημαίνει “Αυτό το άτομο δεν είναι διαθέσιμο στο Messenger”;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση iMessage

Εάν κάποιος αποκλείσει τον αριθμό τηλεφώνου σας iMessage, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω της διεύθυνσης email σας Apple ID. Αλλά πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το iPhone ή το iPad σας μπορεί να ξεκινήσει συνομιλίες από τη διεύθυνση email σας.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μηνύματα > Αποστολή & λήψη και επιλέξτε τη διεύθυνση email που προτιμάτε στο iMessage. Στη συνέχεια, επιλέξτε ξανά τη διεύθυνση email στην ενότητα “Έναρξη νέων συνομιλιών από”.

Συνεχίστε να στείλετε στο άτομο ένα μήνυμα όταν εμφανίζεται ένα σημάδι επιλογής δίπλα στην επιλεγμένη διεύθυνση email.

Σημείωση: Τα μηνύματά σας ενδέχεται να μην παραδοθούν εάν ο παραλήπτης δεν έχει τη διεύθυνση email σας αποθηκευμένη στην κάρτα επικοινωνίας σας στη συσκευή του. Ή εάν ο παραλήπτης απέκλεισε επίσης τη διεύθυνση email σας στη συσκευή του.

Καλέστε το άτομο

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιον, δοκιμάστε να τον καλέσετε. Εάν η κλήση σας συνεχίζει να πηγαίνει στον αυτόματο τηλεφωνητή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το άτομο να σας έχει αποκλείσει. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να καλέσετε το άτομο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκρύψετε το αναγνωριστικό καλούντος.

Εάν διαθέτετε iPhone ή iPad, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Εμφάνιση του αναγνωριστικού καλούντος και απενεργοποιήστε την επιλογή Εμφάνιση ταυτότητας καλούντος.

Η απόκρυψη αναγνώρισης κλήσης σε τηλέφωνα Android διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Ωστόσο, συνήθως θα βρείτε την επιλογή απόκρυψης αναγνώρισης κλήσης στο μενού της εφαρμογής τηλεφώνου ή κλήσης. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο οδηγιών του τηλεφώνου σας ή επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής σας για οδηγίες βήμα προς βήμα.

Θα μπορούσατε να στείλετε ένα email στο άτομο εάν έχετε τη διεύθυνση email του και πρέπει επειγόντως να επικοινωνήσετε μαζί του. Εάν τα email σας δεν παραδοθούν ή δεν λάβετε απάντηση, πιθανότατα έχουν αποκλείσει και τη διεύθυνση email σας .

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *