Πώς να συγχωνεύσετε αρχεία PDF στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)

Πώς να συγχωνεύσετε αρχεία PDF στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)

Εάν διαχειρίζεστε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή λαμβάνετε συχνά αντίγραφα κίνησης τραπεζικού λογαριασμού στον λογαριασμό email σας, η επιφάνεια εργασίας σας μπορεί να είναι γεμάτη με πολλά αρχεία PDF. Το αρχείο PDF είναι μια από τις πιο κοινές μορφές κοινής χρήσης ηλεκτρονικών εγγράφων. Το αρχείο PDF είναι ασφαλές και σας επιτρέπει να επισυνάψετε κείμενο, εικόνες, πίνακες κ.λπ., σε αυτό.

Όπως κάθε λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή, τα Windows 11 στερούνται επίσης δυνατότητες διαχείρισης PDF. Το λειτουργικό σύστημα δεν υποστηρίζει PDF out of the box, αλλά μπορείτε ακόμα να το προβάλετε με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή ένα ειδικό πρόγραμμα προβολής PDF ή πρόγραμμα επεξεργασίας.

Πώς να συγχωνεύσετε αρχεία PDF στα Windows 11

Για να κάνετε τα αρχεία PDF σας πιο διαχειρίσιμα, μπορείτε συγχωνεύστε πολλά αρχεία PDF σε ένα. Επίσης, είναι αρκετά εύκολο να συγχωνεύσετε αρχεία PDF στα Windows 11, με την προϋπόθεση ότι έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Ως εκ τούτου, αυτός ο οδηγός θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα δωρεάν τρόποι συγχώνευσης αρχείων PDF στα Windows 11. Ας τσεκάρουμε.

1) Συγχώνευση αρχείων PDF χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Συγχώνευσης PDF Google Chrome για συγχώνευση πολλαπλών εγγράφων PDF σε ένα. Δείτε πώς μπορείτε να συγχωνεύσετε αρχεία PDF στα Windows 11 χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε αυτό σελίδα επέκτασης. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο Chrome στη σελίδα Συγχώνευση επέκτασης PDF.

Προσθήκη στο Chrome

2. Στη γραμμή εντολών Προσθήκη επέκτασης, κάντε κλικ στο Προσθήκη επέκτασης επιλογή.

Προσθήκη επέκτασης

3. Μόλις προστεθεί στο Chrome, θα βρείτε το Εικονίδιο επέκτασης συγχώνευσης PDF δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων. Κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε την επέκταση Συγχώνευση PDF.

Εικονίδιο επέκτασης συγχώνευσης PDF

4. Στην οθόνη Συγχώνευση PDF, κάντε κλικ στο ‘Από τον υπολογιστή σας‘ στο κουμπί Επιλέξτε τα αρχεία σας. Επόμενο, επιλέξτε πολλά αρχεία PDF που θέλετε να συγχωνεύσετε σε ένα.

επιλέξτε πολλά αρχεία PDF

5. Μετά τη μεταφόρτωση, κάντε κλικ στο Συγχώνευση κουμπί για τη συγχώνευση των αρχείων PDF.

Συγχώνευση

6. Αυτό θα συγχωνεύσει τα αρχεία PDF σας. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Κατεβάστε στον υπολογιστή σας κουμπί για λήψη του συγχωνευμένου αρχείου PDF.

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συγχωνεύσετε έγγραφα PDF στα Windows 11 χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

2) Συγχώνευση αρχείων PDF στα Windows 11 με χρήση συγχώνευσης και διαχωρισμού PDF

Το PDF Merger & Splitter είναι μια εφαρμογή των Windows 11 στο Microsoft Store. Σας επιτρέπει να συγχωνεύετε αρχεία PDF δωρεάν. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PDF Merger & Splitter για τη συγχώνευση αρχείων PDF στα Windows 11.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Συγχώνευση και διαχωρισμός PDF στα Windows 11 από το Microsoft Store.

Συγχώνευση και διαχωρισμός PDF

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε το PDF Merger & Splitter και επιλέξτε το Συγχώνευση PDF επιλογή.

Συγχώνευση PDF

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη αρχείων PDF και επιλέξτε τα αρχεία PDF που θέλετε να συνδυάσετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα PDF κάνοντας κλικ στα κουμπιά Μετακίνηση επάνω και κάτω.

Κουμπί προσθήκης αρχείων PDF

4. Κάντε κλικ στο Κουμπί συγχώνευσης PDF στην κάτω δεξιά γωνία.

Κουμπί συγχώνευσης PDF

Αυτό είναι! Επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε το συγχωνευμένο έγγραφο PDF.

3) Συγχώνευση αρχείων PDF στα Windows 11 χρησιμοποιώντας το Merge PDF Free

Το Merge PDF Free είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή του Microsoft Store που σας επιτρέπει να συγχωνεύετε αρχεία PDF δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερα αρχεία PDF. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το Merge PDF Free στα Windows 11.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Store και αναζητήστε Συγχώνευση PDF Δωρεάν. Ανοίξτε τη σχετική καταχώριση εφαρμογών και κάντε κλικ Παίρνω.

Συγχώνευση PDF Δωρεάν

2. Τώρα περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το Merge PDF Free στη συσκευή σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το εργαλείο.

ανοίξτε το εργαλείο

3. Στο επάνω μέρος, κάντε κλικ στο Προσθήκη αρχείων PDF κουμπί.

Προσθήκη αρχείων PDF

4. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Συγχώνευση αρχείων κουμπί.

Συγχώνευση αρχείων

5. Στη γραμμή εντολών Αποθήκευση ως, εισάγετε το νέο όνομα αρχείου PDF & Κάντε κλικ Αποθηκεύσετε.

Αποθηκεύσετε

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Merge PDF Free για να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερα αρχεία PDF σε ένα στα Windows 11.

4) Συγχώνευση αρχείων PDF χρησιμοποιώντας το SodaPDF

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που βασίζεται στον ιστό για να συγχωνεύσετε τα αρχεία PDF σας, εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κάποια επέκταση ή λογισμικό για τη συγχώνευση εγγράφων PDF. Εδώ, χρησιμοποιήσαμε το SodaPDF για τη συγχώνευση αρχείων PDF στα Windows 11.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και ανοίξτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Στην οθόνη Συγχώνευση PDF, κάντε κλικ στο Επιλέξτε το αρχείο και επιλέξτε τα αρχεία PDF σας.

Επιλέξτε το αρχείο

3. Μόλις μεταφορτωθεί, κάντε κλικ στο Συγχώνευση αρχείων κουμπί.

Συγχώνευση αρχείων

4. Τώρα, το SodaPDF θα συγχωνεύσει τα αρχεία PDF σας. Μόλις συγχωνευθεί, θα κατεβάσει αυτόματα το συγχωνευμένο αρχείο PDF. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο Λήψη αρχείου κουμπί για λήψη του συγχωνευμένου αρχείου PDF.

Λήψη αρχείου

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SodaPDF για τη συγχώνευση αρχείων PDF στα Windows 11.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι για επεξεργασία αρχείων PDF στο διαδίκτυο

Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε ήταν δωρεάν και μπορούν εύκολα να συγχωνεύσουν τα αρχεία PDF σας. Επομένως, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες μέθοδοι για τη συγχώνευση εγγράφων PDF στα Windows 11. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να μοιραστείτε άλλους τρόπους συγχώνευσης εγγράφων PDF.

Πώς να συγχωνεύσετε εύκολα φακέλους στα Windows 11

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συγχώνευση αλληλογραφίας στο Gmail

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *