Πώς να θολώσετε το φόντο των φωτογραφιών στα Windows 11

Πώς να θολώσετε το φόντο των φωτογραφιών στα Windows 11

Αν θυμάστε, η Microsoft πρόσθεσε ένα νέο εργαλείο αφαίρεσης φόντου πριν από λίγες ημέρες στην εφαρμογή Paint. Η δυνατότητα επέτρεπε στους χρήστες να αφαιρέσουν το φόντο από τις εικόνες με λίγα μόνο κλικ.

Τώρα, η εφαρμογή Microsoft Photos έχει επίσης μια παρόμοια δυνατότητα. Πρόσφατα, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση στην εφαρμογή Photos της σε όλους τους εμπειρογνώμονες του Dev & Canary Channel που προσθέτει ένα εργαλείο θολώματος φόντου που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη.

Λειτουργία θολώματος φόντου στο Microsoft Photos

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Photos (Έκδοση 11.2306.30.0) διαθέτει μια δυνατότητα θολώματος φόντου που δίνει στις εικόνες μια επαγγελματική πινελιά. Η δυνατότητα είναι εξαιρετική, καθώς ανιχνεύει αυτόματα το φόντο στη φωτογραφία, επισημαίνει το θέμα και θολώνει το φόντο.

Η διαδικασία ανίχνευσης είναι αυτόματη με λίγες μόνο επιλογές για έλεγχο – το εργαλείο έντασης και θολώματος. Το εργαλείο πινέλου σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τις περιοχές που θολώνουν.

Κάντε λήψη της εφαρμογής New Photos στα Windows 11

Τώρα που γνωρίζετε για τη δυνατότητα, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να θολώνετε ένα φόντο εικόνας στο λειτουργικό σύστημα.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Φωτογραφίες (Προεπισκόπηση v2023.11090.13001.0). Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες που εκτελούν Windows 11 στα κανάλια Canary, Dev και Beta. Εάν χρησιμοποιείτε μια έκδοση προεπισκόπησης σταθερής ή έκδοσης των Windows 11, πρέπει να κάνετε μη αυτόματη λήψη της πιο πρόσφατης εφαρμογής Photos.

Πώς να θολώσετε το φόντο μιας εικόνας στα Windows 11

Επομένως, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία θολώματος φόντου της εφαρμογής Φωτογραφίες, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί απλά βήματα για να το αποκτήσετε Εφαρμογή φωτογραφιών με εργαλείο θολώματος φόντου.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κατευθυνθείτε σε αυτό δικτυακός τόπος.

2. Στο αριστερό αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Αναγνωριστικό προϊόντος. Επικολλήστε το αναγνωριστικό προϊόντος: 9WZDNCRFJBH4 στο πεδίο αναζήτησης.

9WZDNCRFJBH4

3. Στο δεξί αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Γρήγορα. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Ελεγχος κουμπί σήμανσης για αναζήτηση του δεδομένου Αναγνωριστικό προϊόντος.

Ελεγχος

4. Στα αποτελέσματα αναζήτησης, βρείτε το πακέτο MSIX για Microsoft.Windows.Photos_2023.11090.29007.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.msixbundle. Κάντε δεξί κλικ στο MSIX Bundle και κατεβάστε το αρχείο από το Αποθήκευση ως λειτουργία.

Πακέτο MSIX

5. Μετά τη λήψη, κάντε διπλό κλικ στο Πακέτο MSIX έχετε κατεβάσει.

Εκσυγχρονίζω

6. Στην προτροπή Ενημέρωση Microsoft Photos, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω κουμπί.

Εκσυγχρονίζω

Αυτό είναι! Αυτό θα ενημερώσει την εφαρμογή Microsoft Photos στην πιο πρόσφατη έκδοση στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Πώς να θολώσετε το φόντο της φωτογραφίας;

Μόλις έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Microsoft Photos, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να θολώσετε οποιοδήποτε φόντο φωτογραφίας. Δείτε πώς μπορείτε να θολώσετε το φόντο μιας εικόνας σε έναν υπολογιστή με Windows 11.

1. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα της οποίας το φόντο θέλετε να θολώσετε. Στο μενού περιβάλλοντος, επιλέξτε Ανοίξτε με > Φωτογραφίες.

Ανοίξτε με > Φωτογραφίες

3. Στη δεξιά πλευρά του μενού, κάντε κλικ στο Θολούρα εικόνισμα.

Θολούρα

4. Στη δεξιά πλευρά, ρυθμίστε το Ένταση θαμπώματος και κάντε κλικ Ισχύουν.

Ισχύουν

5. Εάν θέλετε να κάνετε μη αυτόματες επεξεργασίες, ενεργοποιήστε το Βούρτσα επιλογής εργαλείο εναλλάξτε και επιλέξτε τις περιοχές που χάθηκαν για να εφαρμόσετε το εφέ θολώματος.

Βούρτσα επιλογής

6. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο Αποθήκευση ως αντίγραφο > Αποθήκευση.

Αποθήκευση ως αντίγραφο > Αποθήκευση

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *