Πως να βρείτε διασκευές και ρεμίξ των αγαπημένων σας τραγουδιών

Πως να βρείτε διασκευές και ρεμίξ των αγαπημένων σας τραγουδιών

Βασικά Takeaways

  • Αναζητήστε ανά τίτλο ή καλλιτέχνη στο Spotify και στο SoundCloud για τις πιο πρόσφατες διασκευές και remix.
  • Ρίξτε μια ματιά στο TikTok για μια πληθώρα διασκευών και ρεμίξ από εκατομμύρια ανερχόμενους.
  • Χρησιμοποιήστε τα SecondHandSongs και WhoSampled για να βρείτε μια ποικιλία από διασκευές, remixes και δείγματα χρησιμοποιώντας τις επιλογές σύνθετης αναζήτησης.

Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των καλλιτεχνών είναι στην πραγματικότητα διασκευές ή ρεμίξ. Αυτές οι απλές μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες διασκευές και remix των αγαπημένων σας τραγουδιών πριν γίνουν viral.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber
Διαβάστε επίσης : 10 Καλύτερες Εφαρμογές εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών

Οι καλύτεροι εξομοιωτές Android για Windows υπολογιστή

Αναζήτηση ανά τίτλο

Αναζήτηση τίτλου

Η απλούστερη μέθοδος είναι απλώς να εισαγάγετε τον τίτλο του αγαπημένου σας τραγουδιού στη γραμμή αναζήτησης και να επιλέξετε “cover” ή “remix” στο τέλος. Είτε πρόκειται για μια υπηρεσία ροής μουσικής, έναν ιστότοπο μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή μια πλατφόρμα βίντεο, είστε προορισμένοι να βρείτε εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) αποτελέσματα μόλις πατήσετε το κουμπί αναζήτησης.

Το SoundCloud και το Spotify είναι δύο εξαιρετικά μέρη για να ξεκινήσετε. Συγκεκριμένα, το SoundCloud είναι μια εξαιρετική πηγή καθαρά για την προσβασιμότητα του. Για ένα, είναι δωρεάν για χρήση. Δεν υπάρχει ανάγκη για διανομέα ψηφιακής μουσικής (σε αντίθεση με το Spotify, το οποίο απαιτεί από τους καλλιτέχνες να περνούν από τέτοιους κρίκους για πρόσθετες χρεώσεις). Επιπλέον, υπάρχουν εκατομμύρια περισσότερες μεταφορτώσεις στο SoundCloud μέσω του Spotify. Θεωρητικά, αυτό θα σήμαινε περισσότερες διασκευές και ρεμίξ.

Ελέγξτε τα SecondHandSongs

Αρχική σελίδα SecondHandSongs

Εάν προτιμάτε μια πιο άμεση προσέγγιση από την απλή πληκτρολόγηση λέξεων-κλειδιών στο YouTube, το Apple Music, το TikTok ή παρόμοια, δοκιμάστε το SecondHandSongs. Είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη για διασκευές τραγουδιών και ρεμίξ. Συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με διαφορετικές εκδόσεις τραγουδιών—συμπεριλαμβανομένου του ποιος τα τραγούδησε, πότε ηχογραφήθηκαν, ακόμη και ποιος έγραψε το πρωτότυπο—και σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στη βάση δεδομένων χρησιμοποιώντας αυτές τις παραμέτρους.

Εξώφυλλα, δείγματα, ρεμίξ, ακόμη και πρωτότυπα που περιμένουν την πρώτη τους δημιουργική επανερμηνεία… Όλα έχουν ένα σπίτι στο SecondHandSongs. Οι σύνθετες ρυθμίσεις αναζήτησης σάς επιτρέπουν ακόμη και να επιλέξετε μεταξύ ζωντανών εκδόσεων, εκδόσεων στούντιο, διαφορετικών δισκογραφικών μουσικής και πολλά άλλα. Το SecondHandSongs διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο φόρουμ για να συζητήσετε τα αγαπημένα σας.

Ελέγξτε τη σελίδα του καλλιτέχνη

Ελέγξτε τη σελίδα καλλιτέχνη

Μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά μερικές φορές, η εύρεση εξωφύλλων και ρεμίξ είναι τόσο εύκολη όσο η επίσκεψη στο προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή της υπηρεσίας ροής μουσικής του καλλιτέχνη. Δεν έχει σημασία πού θα πέσετε στη συζήτηση Spotify εναντίον Apple Music. Αυτή η ομάδα streamers ενέκρινε επίσημα ρεμίξ μαζί με τον κανονικό κατάλογο του καλλιτέχνη και τυχόν εξώφυλλα που έχει κυκλοφορήσει ο καλλιτέχνης.

Μιλώντας για το Spotify, η επίσημη σελίδα της υπηρεσίας ροής περιέχει επίσης μια επιλογή από εξώφυλλα που έχουν ηχογραφηθεί στα Spotify Studios. Δημοφιλείς καλλιτέχνες που άξιοι ενθουσιασμού περνούν πάντα για να κάνουν ζωντανές εκδοχές των τραγουδιών τους και να διασκευάσουν τη δουλειά άλλων καλλιτεχνών όσο αυτοί είναι σε αυτό. (Ακριβώς όπως το BBC Radio 1 Live Lounge, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο YouTube!)

Αναζήτηση WhoSampled

WhoSampled

Παρόμοια με το SecondHandSongs, το WhoSampled είναι μια μεγάλη βάση δεδομένων που διευκολύνει την εύρεση διασκευών και ρεμίξ. Κατασκευασμένος περίπου ένα εκατομμύριο κομμάτια και επιμελημένος από περισσότερους από 30.000 συντελεστές, ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να αναζητήσετε ένα τραγούδι και να δείτε όλα τα άλλα τραγούδια από τα οποία λαμβάνει δείγματα ή δανείζεται. Είναι κάτι σαν αντίστροφη μηχανική!

Το WhoSampled οργανώνει τον ιστότοπό του ανά τσαρτ καλλιτεχνών και κομματιών, είδη, συγκεκριμένα χρόνια ή δεκαετίες και δημοφιλείς ετικέτες. Αυτό περιλαμβάνει “remix”, “cover” και ακόμη και εξαιρετικά συγκεκριμένους όρους όπως “Το κάναμε πρώτοι!” ή “Περισσότερα από 100 εξώφυλλα.” Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή WhoSampled για να αναγνωρίσετε εξώφυλλα και remixes ενώ βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε διασκευές και remixes;

Από όλες τις επιλογές σε αυτήν τη σύνοψη, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κάνετε αναζήτηση ανά τίτλο ή καλλιτέχνη στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ή στην υπηρεσία ροής της επιλογής σας. Οι καλλιτέχνες γνωρίζουν ότι ο κόσμος είναι πάντα πεινασμένος για μια καλή διασκευή ή ρεμίξ, οπότε ξέρουν να τα ανεβάζουν όταν το σίδερο είναι ζεστό. Το TikTok είναι ένα ιδιαίτερα έξυπνο μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας, με σωρούς από TikTok που χρησιμοποιούν εξώφυλλα και ρεμίξ ως υποστηρικτικά κομμάτια. Με τύχη, θα διδάξετε στον αλγόριθμό σας να συνεχίζει να έρχονται τα εξώφυλλα και τα remix!

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *