Πώς να βρω τους συνδεδεμένους χρήστες στα Windows

Πώς να βρω τους συνδεδεμένους χρήστες στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)

Τα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και Windows 11 επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν διαφορετικά προφίλ. Η λειτουργία είναι βολική για χρήστες που μοιράζονται συχνά τον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή τους με άλλα μέλη της οικογένειας, επιτρέποντάς τους να δημιουργούν ξεχωριστά προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας.

Κάθε ένα από τα προφίλ θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις, εφαρμογές και αρχεία. Στο Techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για την εναλλαγή λογαριασμών χρηστών στα Windows 11. Σήμερα, θα συζητήσουμε την εύρεση όλων των συνδεδεμένων χρηστών στο λειτουργικό σύστημα Windows 11.

Είστε ένας χρήστης, αλλά έχετε δημιουργήσει πολλούς λογαριασμούς χρηστών για διαφορετικές εργασίες. Πριν επανεκκινήσετε το σύστημά σας, ίσως θελήσετε να ελέγξετε εάν έχει μείνει κάποια εκκρεμή χρέωση στα άλλα προφίλ χρηστών σας. Θα πρέπει να ελέγξετε ποιο προφίλ χρήστη έχει συνδεθεί στον υπολογιστή σας για να το επιβεβαιώσετε.

Επομένως, πριν από την επανεκκίνηση, ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε την εργασία σε άλλους λογαριασμούς χρηστών για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων. Στα Windows 11, δεν χρειάζεται να αλλάξετε λογαριασμούς χρήστη για να ελέγξετε ποιοι λογαριασμοί χρήστη έχουν συνδεθεί.

Πώς να βρείτε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες στα Windows 11

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα βρείτε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες στα Windows 11 λειτουργικό σύστημα. Χρησιμοποιήσαμε τα Windows 11 για να δείξουμε τη διαδικασία. πρέπει επίσης να ακολουθήσετε τις ίδιες μεθόδους για τα Windows 10. Ας το ελέγξουμε.

Θα χρησιμοποιήσουμε το μενού Έναρξη των Windows 11 για να βρούμε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες σε αυτήν τη μέθοδο. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Βρείτε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες μέσω του μενού

  • Πρώτα, πατήστε το κλειδί των Windows ή κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη.
  • Τώρα κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ που εμφανίζεται κάτω αριστερά στο μενού Έναρξη.
  • Θα ήταν καλύτερο να βρείτε το όνομα χρήστη με το Signed στην ετικέτα.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Οι ενεργοί λογαριασμοί χρηστών θα έχουν την ετικέτα Είσοδος στο μενού Έναρξη.

2) Βρείτε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες μέσω του Task Manager

Όπως το μενού Έναρξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση εργασιών των Windows 11 για να βρείτε όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς χρηστών. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Task Manager. Στη συνέχεια, ανοίξτε Διαχειριστής εργασιών από τη λίστα επιλογών.

Διαχειριστής εργασιών

2. Στη Διαχείριση εργασιών, μεταβείτε στο Χρήστες καρτέλα, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

μεταβείτε στην καρτέλα Χρήστες

3. Η καρτέλα του χρήστη στη Διαχείριση εργασιών θα εμφάνιση όλων των συνδεδεμένων χρηστών.

εμφάνιση όλων των συνδεδεμένων χρηστών

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να βρείτε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες στο λειτουργικό σύστημα Windows 11.

3) Βρείτε υπογεγραμμένους χρήστες στα Windows 11 μέσω της γραμμής εντολών

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει το βοηθητικό πρόγραμμα Command Prompt για να βρει όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς χρηστών. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης των Windows 11 και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη γραμμή εντολών από τη λίστα.

Γραμμή εντολών

2. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε ερώτηση χρήστη και χτυπήστε Εισαγω.

ερώτηση χρήστη

3. Τώρα, η Γραμμή εντολών θα εμφανίσει όλους τους λογαριασμούς χρηστών. Θα ήταν καλύτερο να κοιτάξετε στη στήλη Πολιτεία. Ο λογαριασμός χρήστη που δηλώνει Ενεργός είναι ενεργός στον υπολογιστή σας.

κοιτάξτε τη στήλη Πολιτεία

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες στα Windows 11 μέσω της γραμμής εντολών.

4) Βρείτε όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς χρηστών χρησιμοποιώντας το PowerShell

Όπως το CMD, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα βοηθητικά προγράμματα γραμμής εντολών, όπως το PowerShell των Windows, για να παραθέσετε όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς χρηστών. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PowerShell για τη λίστα όλων των συνδεδεμένων λογαριασμών χρηστών στο PowerShell.

1. Πληκτρολογήστε PowerShell στην αναζήτηση των Windows 11. Κάντε δεξί κλικ στο PowerShell και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

2. Αυτό θα ανοίξει την ανυψωμένη παρουσία του PowerShell. Πρέπει να εκτελέσετε το δεδομένο σενάριο:

$users = quser.exe | Select-Object -Skip 1
$unames = @()
foreach ($u in $users) {
$uname = ($u.trim() -replace '\s+',' ' -replace '>','' -split '\s')[0]
$unames += New-Object psobject -Property ([ordered]@{
'Logged in Users' = [string]$uname
})
}
Write-Output $unames

εκτελέστε το δεδομένο σενάριο

3. Το σενάριο θα επιστρέψει με όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς χρηστών. Πρέπει να δείτε το Συνδεδεμένοι χρήστες πεδίο για να βρείτε τους λογαριασμούς που έχετε συνδεθεί στον υπολογιστή σας.

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να βρείτε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες στα Windows 11 χρησιμοποιώντας το PowerShell.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι μάθετε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες στα Windows 11. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να βρω τη διεύθυνση URL του YouTube

Τρόπος εναλλαγής λογαριασμών χρηστών στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *