Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows 11 χωρίς λογαριασμό Microsoft

Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows 11 χωρίς λογαριασμό Microsoft

Η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε μια αναδιπλούμενη συσκευή, η οποία αναμένεται να είναι iPhone ή iPad, και τώρα, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση, η Apple θα κυκλοφορήσει πρώτα ένα πτυσσόμενο iPad το 2024 .

Τον περασμένο χρόνο, είχαμε πολλές φήμες για την πτυσσόμενη συσκευή της Apple, αλλά η Apple δεν επιβεβαίωσε ποτέ κάτι σχετικά, όπως αν θα είναι iPad ή iPhone, αλλά τώρα μια λεπτομερής αναφορά αποκάλυψε ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες.

Στατικό Πτυσσόμενο Ποδήλατο Γυμναστικής Πεταλιέρα, 32.5x40x16 Cm(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Apple θα μπορούσε να βάλει στόχο να κυκλοφορήσει το πτυσσόμενο iPad πριν από το πτυσσόμενο iPhone

 

Σύμφωνα με μια έκθεση από αναλυτές της CCS Insight που καλύπτει το CNBC , η Apple θα εισέλθει στην αγορά των πτυσσόμενων συσκευών με το πτυσσόμενο iPad της μετά από δύο χρόνια.

Επίσης, θα είναι μια πρόβα για την εταιρεία να κάνει την αναδιπλούμενη τεχνολογία πιο καθηλωτική πριν κυκλοφορήσει το πρώτο πτυσσόμενο iPhone, και η έκθεση επισημαίνει επίσης ότι η υψηλότερη αναμενόμενη τιμή του μοντέλου της είναι 2.500 $ USD .

Μαγνητικό Πτυσσόμενο Ποδήλατο Γυμναστικής Με Ρύθμιση 7 Θέσεων, 70x41x116 Cm(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εξάλλου, στις αρχές του τρέχοντος έτους, ο αναλυτής της εφοδιαστικής αλυσίδας οθονών Ross Young πρότεινε ότι το πτυσσόμενο iPad της Apple θα έχει πλήρες αναδιπλούμενο 20 ιντσών, αλλά σχετικά με την κυκλοφορία, ανέφερε ότι θα κυκλοφορούσε το 2025 ή το 2026, κάτι που φαίνεται λιγότερο αξιόπιστο.

Και ένας άλλος tipster Ming-Chi Kuo πρότεινε επίσης ότι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple αναμένεται να φτάσει το 2024, αλλά νωρίτερα μερικούς μήνες, άλλαξε την πρόταση με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Μετά από πολλές συγκεχυμένες φήμες, οι αναλυτές του CCS Insight έκαναν αυτήν την αναφορά αναλύοντας όλες τις προηγούμενες λεπτομέρειες σχετικά με το πτυσσόμενο της Apple και τις διαρροές από αξιόπιστους χρήστες, όπως ο Mark Gurman του Bloomberg .

Super Μίνι Πτυσσόμενο Ηλιακό Φανάρι & Φακός με Zoom Camping LED & Powerbank(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συμπερασματικά, θα δούμε πρώτα το Apple Foldable iPad και όχι το iPhone το 2024, κάτι που είναι πιο λογικό καθώς πολλές ελίτ μάρκες κατασκευάζουν ήδη καλά πτυσσόμενα smartphone, όπως η Samsung .

Και αν η Apple χρειάζεται περισσότερο χρόνο, η αναδιπλούμενη τεχνολογία θα σημαίνει λιγότερα, επειδή πολλές εταιρείες smartphone θα το έχουν ήδη κάνει τα επόμενα τρία χρόνια, έτσι ώστε οι καταναλωτές να ενδιαφέρονται λιγότερο.

Επιπλέον, η Apple μπορεί να επιλέξει την LG για αυτήν την αναδιπλούμενη οθόνη. Ξεχωριστά, η Google έχει επίσης φημολογηθεί ότι εργάζεται σε μια πτυσσόμενη συσκευή που αναμένεται να είναι ένα smartphone Pixel.

Αναδιπλούμενη Σανίδα Push Ups 14 σε 1 με λάστιχα εκγύμνασης σώματος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *