Πώς να ξεχάσει το iPhone ένα δίκτυο WiFi

Όπως το Android, το iPhone σας αποθηκεύει επίσης όλα τα δίκτυα WiFi με τα οποία συνδέεστε. Αυτή η δυνατότητα είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη, καθώς παρέχει ευκολότερη πρόσβαση σε αυτά τα δίκτυα στο μέλλον.

Το μόνο πρόβλημα με το iPhone που αποθηκεύει τα δίκτυα WiFi είναι ότι μπορεί να επιχειρήσει να συνδεθεί στο δίκτυο στο οποίο συνδεθήκατε κάποτε, ακόμη και όταν έχετε αλλάξει την τοποθεσία. Αυτό όχι μόνο εξαντλεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά και παρατείνει το χρόνο σύνδεσης.

Έτσι, εάν δεν θέλετε το iPhone σας να επανασυνδεθεί σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο WiFi, μπορείτε εύκολα να ξεχάσετε το δίκτυο. Το να ξεχάσετε ένα δίκτυο WiFi μπορεί ακόμη και να είναι χρήσιμο κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων διαφόρων προβλημάτων συνδεσιμότητας.

Πώς να ξεχάσετε ένα δίκτυο WiFi σε ένα iPhone

Θα μπορούσατε επίσης να έχετε άλλους λόγους, όπως μπορεί να μην θέλετε ποτέ το iPhone σας να συνδεθεί αυτόματα σε ένα παραβιασμένο δίκτυο WiFi. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το να ξεχάσετε ένα δίκτυο WiFi σε ένα iPhone είναι εξαιρετικά εύκολο. Απλώς ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ξεχάστε ένα δίκτυο WiFi στο iPhone

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Ρυθμίσεις iPhone για να ξεχάσουμε ένα δίκτυο WiFi. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεχάσετε ένα δίκτυο WiFi στο iPhone σας.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε WiFi.

WiFi

3. Τώρα, θα το κάνετε βρείτε όλα τα δίκτυα WiFi ήσασταν κάποτε συνδεδεμένοι.

βρείτε όλα τα δίκτυα WiFi

4. Απλώς πατήστε το (Εγώ) κουμπί δίπλα στο όνομα του δικτύου WiFi που θέλετε να ξεχάσετε.

(Εγώ)

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το Ξεχάστε αυτό το δίκτυο επιλογή.

Ξεχάστε αυτό το δίκτυο

6. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε το Ξεχνάμε κουμπί.

Ξεχνάμε

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ξεχάσετε ένα δίκτυο WiFi στο iPhone σας μέσω των Ρυθμίσεων.

2. Πώς να σταματήσετε την αυτόματη σύνδεση για δίκτυο WiFi στο iPhone

Εάν δεν θέλετε να ξεχάσετε ένα δίκτυο WiFi, απενεργοποιήστε τη λειτουργία Αυτόματη σύνδεση για το συγκεκριμένο δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, το iPhone σας δεν θα ενταχθεί αυτόματα στο δίκτυο στο οποίο δεν θέλετε να είστε. Δείτε πώς μπορείτε να σταματήσετε την αυτόματη σύνδεση για το δίκτυο WiFi στο iPhone σας.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο WiFi.

WiFi

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο (Εγώ) δίπλα στο δίκτυο WiFi που θέλετε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση.

(Εγώ)

4. Στην επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε το διακόπτη για Αυτόματη Συμμετοχή.

απενεργοποιήστε το διακόπτη για Αυτόματη Συμμετοχή

Αυτό είναι! Αυτό θα αποτρέψει την αυτόματη σύνδεση του iPhone σας στο συγκεκριμένο δίκτυο WiFi.

3. Πώς να συνδεθείτε ξανά σε ένα δίκτυο WiFi σε ένα iPhone

Εάν έχετε αλλάξει γνώμη και σκοπεύετε να συνδεθείτε ξανά σε ένα δίκτυο WiFi που έχετε ξεχάσει, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να συνδεθείτε ξανά σε ένα ξεχασμένο δίκτυο WiFi σε ένα iPhone.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και πατήστε στο WiFi.

WiFi

2. Στην οθόνη WiFi, βρείτε το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε.

3. Πατήστε στο δίκτυο WiFi και πληκτρολογήστε το Κωδικός πρόσβασης δικτύου WiFi. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Join στην επάνω δεξιά γωνία.

Κωδικός πρόσβασης δικτύου WiFi

Αυτό είναι! Αυτό θα σας συνδέσει ξανά στο δίκτυο WiFi. Μόλις συνδεθεί, το iPhone σας θα θυμάται ξανά το δίκτυο WiFi.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να ξεχάσετε ένα δίκτυο WiFi σε ένα iPhone. Μοιραστήκαμε επίσης τα βήματα για την απενεργοποίηση της αυτόματης σύνδεσης σε δίκτυα WiFi σε iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να ξεχάσετε ένα δίκτυο WiFi στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *