Football TV HD Apk

Πώς ο μετατροπέας εξάγει κείμενο από pdf

Πώς ο μετατροπέας εξάγει κείμενο από PDF; Για να επιτρέπεται σε όλες οι συσκευές να εμφανίζουν μια ενοποιημένη μορφή περιεχομένου, τα αρχεία PDF χρησιμοποιούν μοναδικό σχεδιασμό για την εγγραφή περιεχομένου δεδομένων και το PDF δεν περιέχει δεδομένα κειμένου. Αυτό το άρθρο έχει ως στόχο να αφήσει τους αναγνώστες. Οι προγραμματιστές PDF κατανοούν τη μέθοδο εξαγωγής δεδομένων κειμένου από αρχεία PDF. Αυτό το άρθρο είναι κατάλληλο για όσους προσπαθούν να αναλύσουν δυαδικά δεδομένα σε αρχεία PDF αλλά δεν μπορούν να εξαγάγουν δεδομένα κειμένου από αυτά και εγκαταλείπουν.

10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή (Εξαγωγή ήχου)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δυσκολίες στην εξαγωγή δεδομένων κειμένου από PDF

Ακόμα κι αν ανοίξετε ένα αρχείο PDF με πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή γενική γλώσσα προγραμματισμού, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεδομένα με νόημα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα αρχεία PDF είναι συνήθως δυαδικά δεδομένα. πρέπει να εξαγάγετε τη δομή διαβάζοντας τα byte σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Ευτυχώς, οι προδιαγραφές PDF είναι όλες δημοσιευμένες ως ISO 32000-1:2008, επομένως η σύνταξη ενός προγράμματος για την αποκρυπτογράφηση των δυαδικών δεδομένων σε ένα αρχείο PDF δεν είναι δύσκολη.

Ωστόσο, απλώς ξετυλίγοντας τη δομή του αρχείου PDF, δεν μπορείτε να αποκτήσετε δεδομένα κειμένου. Αντίθετα, ανάλογα με το αρχείο PDF, οι “χαρακτήρες που δημιουργούν δεδομένα κειμένου” ενδέχεται να μην περιλαμβάνονται εξαρχής. Αντίθετα, το αρχείο PDF περιέχει πληροφορίες σχετικά με το ποιος χαρακτήρας γραμματοσειράς πρέπει να τοποθετηθεί στην οθόνη. Αυτές οι πληροφορίες είναι επαρκείς για τον σκοπό του PDF να «αναπαράγει την ίδια εμφάνιση σε διάφορα περιβάλλοντα μηχανής». Τα δεδομένα κειμένου δεν είναι απαραίτητα για την εμφάνιση αρχείων PDF. Εν ολίγοις, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η εξαγωγή δεδομένων κειμένου από αρχεία PDF είναι τόσο δύσκολη.

Πώς να δημιουργήσετε αρχεία PDF Chromecast χρησιμοποιώντας smartphone και υπολογιστή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς ο μετατροπέας εξάγει κείμενο από PDF

Αναλύστε δυαδικά δεδομένα για να βρείτε μια ροή περιεχομένου

Αρχικά, τα δυαδικά δεδομένα αναλύονται για να βρεθεί η δομή δεδομένων που θα γίνει η σελίδα κατά την προβολή του αρχείου PDF. Αυτή η δομή δεδομένων που ονομάζεται “ροή περιεχομένου”, είναι διάσπαρτη σε όλο το αρχείο PDF (όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό το άρθρο δεν εξετάζει τον τρόπο εύρεσης μιας ροής περιεχομένου σε ένα αρχείο PDF).

Συγχέεται με τα “δεδομένα κειμένου”, αλλά στην προδιαγραφή PDF, οι χαρακτήρες που εμφανίζονται στη σελίδα (δηλαδή η ακολουθία των “χαρακτήρες ως εικόνες”) αναφέρονται ως “κείμενο”. Η βασική στρατηγική μετά από αυτό είναι να διαβάσετε το κείμενο που τοποθετείται στη σελίδα από τη ροή περιεχομένου και να το ερμηνεύσετε ως δεδομένα κειμένου.

Σημειώστε ότι οι ροές περιεχομένου σε αρχεία PDF συνήθως συμπιέζονται. Η αποσυμπίεσή του με κατάλληλο αλγόριθμο αποδίδει δεδομένα σε απλό κείμενο. Αυτά τα δεδομένα σε απλή μορφή κειμένου ονομάζονται “ροή περιεχομένου”.

5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαβάστε τη ροή περιεχομένου

Οι ροές περιεχομένου αποτελούνται από εντολές που ονομάζονται «τελεστές PDF» και τις παραμέτρους τους. Όπως μπορείτε να φανταστείτε από τις οδηγίες και τις παραμέτρους, για να εξαγάγετε σωστά τις απαραίτητες πληροφορίες από τη ροή περιεχομένου, απαιτείται να γράψετε έναν αναλυτή και να εφαρμόσετε έναν μηχανισμό ισοδύναμο με μια μηχανή στοίβας.

Για να συναρμολογήσει τις σελίδες που θα εμφανιστούν στην οθόνη, η εφαρμογή προβολής PDF ερμηνεύει επίσης τους χειριστές PDF και τις παραμέτρους τους για να προσδιορίσει «ποια γραμματοσειρά και ποιος χαρακτήρας πρέπει να τοποθετηθεί πού στην οθόνη». . Ένας παρόμοιος μηχανισμός απαιτείται για την ανάκτηση δεδομένων κειμένου. όπως περιγράφεται στην επόμενη ενότητα. Ωστόσο, μπορείτε να παραλείψετε τους τελεστές PDF για την τοποθέτηση εικόνων και τους τελεστές PDF για τη διαχείριση χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά.

Τουλάχιστον οι ακόλουθοι τέσσερις τύποι χειριστών PDF πρέπει να εφαρμοστούν για την εξαγωγή δεδομένων κειμένου από μια ροή περιεχομένου.

Τέσσερις χειριστές ικανοί να εξάγουν δεδομένα από αρχεία PDF

Οι τελεστές BT και ET για να υποδείξουν την παρουσία κειμένου στη ροή περιεχομένου

Τελεστές Tm και Td για τοποθέτηση κειμένου σε μια σελίδα

Τερματιστής Tf για επιλογή γραμματοσειράς

Τελεστή TJ, τελεστής Tj, κ.λπ., για σχεδίαση κειμένου

Εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μετατροπέας πλατφόρμας AbcdPDF και διαδικτυακά εργαλεία

Τα παραπάνω είναι μερικές ιδέες που μοιράζονται άτομα που θέλουν να εξάγουν πληροφορίες αρχείων από PDF. Για τους περισσότερους χρήστες, αυτές οι τεχνικές μέθοδοι δεν χρειάζεται να ληφθούν υπόψη επειδή η πλατφόρμα AbcdPDF παρέχει διάφορα διαδικτυακά εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες να εξάγουν πληροφορίες αρχείων PDF και να συγχωνεύουν. η μετατροπή σε Excel είναι εύκολη.

Το Pdf μπορεί να συγχωνεύσει πολλά αρχεία PDF και η λειτουργία είναι εύκολη. Μέσω των παραπάνω τεχνικών μέσων, το pdf σε excel διαβάζει τα δεδομένα κειμένου ενός συγκεκριμένου χειριστή από τη ροή περιεχομένου και το αποτέλεσμα μετατροπής είναι τέλειο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Word online είναι ένας δημοφιλής διαδικτυακός επεξεργαστής για το Word. χωρίς εγγραφή, λήψη και πληρωμή, μπορείτε να επεξεργαστείτε έγγραφα του Word online και να χρησιμοποιήσετε πλούσιες λειτουργίες επεξεργασίας.

Συνοψίζω

Ο τρόπος με τον οποίο ο μετατροπέας εξάγει κείμενο από το PDF είναι για πάντα δωρεάν. Αυτό το άρθρο σάς δείχνει πώς να εξάγετε περιεχόμενο πληροφοριών από αρχεία PDF και τρία εύχρηστα εργαλεία στην πλατφόρμα AbcdPDF, συγκεκριμένα τη συγχώνευση pdf , pdf σε excel και Word online, τα οποία είναι δωρεάν για πάντα.

επεξεργασία αρχείων PDF στο διαδίκτυο το 2022, Οι 10 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *