πώς βρίσκω δωρεάν παιχνίδια στο Steam

Δείτε πώς βρίσκω δωρεάν παιχνίδια στο Steam

Βασικά Takeaways

  • Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης Steam για να βρείτε όλα τα δωρεάν παιχνίδια και να κάνετε πιο συγκεκριμένη ανά είδος, ετικέτες και άλλα.
  • Ελέγξτε τα μοντέρνα δωρεάν παιχνίδια για να βρείτε νεότερες εκδόσεις με καλή δραστηριότητα χρηστών και κριτικές.
  • Χρησιμοποιήστε ιστότοπους τρίτων όπως το Reddit και το SteamDB για δωρεάν προσφορές και δώρα.

Υπάρχουν πολλά καλά δωρεάν παιχνίδια στο Steam, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τα βρείτε. Ακόμα κι αν αναζητήσετε λίστες με δωρεάν παιχνίδια στο Steam στο διαδίκτυο, υπάρχει πιθανότητα να μην είναι ενημερωμένα και να χάσετε μερικές από τις νεότερες εκδόσεις. Ευτυχώς, μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας με αυτούς τους εύχρηστους τρόπους που χρησιμοποιώ για να βρω υπέροχα δωρεάν παιχνίδια.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να επανεκκινήσετε την εφαρμογή Steam

Πώς να διορθώσετε ένα σφάλμα επαλήθευσης στοιχείων σύνδεσης στο Steam

1 Βρείτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Steam με την Αναζήτηση Steam

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το Steam, αλλά ένα πράγμα που μου αρέσει πολύ σε αυτό είναι το πόσο εύκολο είναι να βρείτε δωρεάν παιχνίδια με καλή βαθμολογία. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην πρώτη σελίδα του καταστήματος Steam (δεν έχει σημασία αν βρίσκεται στον πελάτη ή στον ιστότοπο). Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μεγεθυντικός φακός εικονίδιο στα δεξιά του πλαισίου αναζήτησης για να εμφανιστούν τα εργαλεία αναζήτησης.

Κάνοντας κλικ στον μεγεθυντικό φακό στο Steam

Κοιτάξτε τα φίλτρα στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων. Στην κορυφή, πρέπει να δείτε Περιορίστε την τιμή. Σύρετε το ρυθμιστικό εντελώς προς τα αριστερά, έτσι ώστε το φίλτρο να διαβάζει Ελεύθερα

Προσαρμογή του ρυθμιστικού τιμής στο Steam

Τώρα έχετε κάθε δωρεάν προϊόν στο Steam στα χέρια σας. Αυτό θα περιλαμβάνει προϊόντα για τα οποία πιθανότατα δεν θα έχετε καμία χρήση, όπως δωρεάν DLC για παιχνίδια που δεν κατέχετε. Για να το διορθώσετε, κατεβείτε στο Εμφάνιση επιλεγμένων τύπων φιλτράρετε και ελέγξτε Παιχνίδια.

Επιλέγοντας το φίλτρο Παιχνίδια

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να περάσετε από τα φίλτρα και να βελτιώσετε τα παιχνίδια που βλέπετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε σχετικές ετικέτες, πόσους παίκτες υποστηρίζει το παιχνίδι ή εάν έχει επαληθευτεί ή όχι για το Steam Deck. Εάν ακολουθείτε την τελευταία διαδρομή, θυμηθείτε ότι μπορείτε να μοιραστείτε το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας με το Steam Deck, αν πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει με ένα συγκεκριμένο είδος.

Τέλος, θέλουμε να δούμε ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο δίπλα Ταξινόμηση κατά και κάντε κλικ Κριτικές χρηστών. Τώρα, το Steam θα ταξινομήσει όλα τα παιχνίδια με βάση την αναλογία θετικής προς αρνητική αναλογία που έχουν τα παιχνίδια – όσο περισσότερες θετικές κριτικές, τόσο το καλύτερο.

Ταξινόμηση παιχνιδιών Steam ανά κριτική

2 Έλεγχος Trending Games στο Steam

Το παραπάνω τέχνασμα αναζήτησης είναι εξαιρετικό για την εύρεση των καλύτερων δωρεάν παιχνιδιών—αλλά μετά από λίγο, η αναζήτηση γίνεται λίγο μπαγιάτικη. Τα ίδια λίγα παιχνίδια παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης, και αν τα παίξετε όλα, θα έχετε κολλήσει μέχρι να βγει ένα άλλο blockbuster παιχνίδι.

Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να βρείτε καλά, δωρεάν παιχνίδια που μόλις κυκλοφόρησαν. Επιστρέψτε στη βιτρίνα του Steam και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το Νέο και αξιοσημείωτο κατηγορία στην κορυφή και επιλέξτε Νέες κυκλοφορίες.

Επιλογή των νέων παιχνιδιών Steam

Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε τη λίστα των παιχνιδιών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δημοφιλείς νέες κυκλοφορίες.

Φιλτράρισμα των νέων παιχνιδιών κατά δημοφιλείς τίτλους

Όπως παραπάνω, ρυθμίστε το ρυθμιστικό σε Ελεύθερος και ελέγξτε το Παιχνίδια φίλτρο. Περνώντας τις δημοφιλείς νέες εκδόσεις, το Steam θα προσφέρει πλέον παιχνίδια που παρουσιάζουν μεγάλη δραστηριότητα χρηστών και έχουν καλή βαθμολογία. Μπορείτε να το δείτε στη στήλη της κριτικής: όλα τα παιχνίδια θα έχουν τουλάχιστον μια “κυρίως θετική” βαθμολογία.

Εάν εφαρμόσατε τα ίδια φίλτρα στη λίστα κανονικών νέων εκδόσεων, θα βλέπετε δωρεάν παιχνίδια που είτε δεν έχουν βαθμολογηθεί είτε έχουν χαμηλή βαθμολογία, επομένως αυτή η μέθοδος είναι η καλύτερη για να βρείτε παιχνίδια που αξίζει να παίζετε.

3 Χρήση ιστότοπων τρίτων για την εύρεση δωρεάν παιχνιδιών

Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα αν θέλετε να βρείτε παιχνίδια με δωρεάν ειδικές προσφορές ή δώρα. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, θα πρέπει να επωφεληθείτε από ορισμένους ιστότοπους τρίτων.

Το Reddit διαθέτει μερικά subreddits αφιερωμένα στην εύρεση δωρεάν παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων που έχουν περίοδο δωρεάν προώθησης. ο FreeGameFinder και FreeGamesOnSteam Τα subreddits είναι καλά μέρη για να ελέγξετε έξω. το τελευταίο είναι ιδιαίτερα καλό στην εξάλειψη των παιχνιδιών που είναι δωρεάν μόνο για ένα Σαββατοκύριακο ή κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής beta.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε έξω Το δωρεάν φίλτρο προωθήσεων του SteamDB για περισσότερους τίτλους. Αυτό θα περιλαμβάνει τίτλους DLC, αλλά αν ένα παιχνίδι έχει 100% έκπτωση, θα εμφανιστεί εδώ για να το ελέγξετε.

Και τέλος, αν ψάχνετε για ένα παλαιότερο παιχνίδι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να το αποκτήσετε δωρεάν από αλλού. Ελέγξτε αυτές τις τοποθεσίες όπου μπορείτε να κατεβάσετε παλιά παιχνίδια δωρεάν για περισσότερες πληροφορίες.

Η εύρεση δωρεάν παιχνιδιών Steam είναι εύκολη, αλλά η εύρεση τίτλων αντάξιων του χρόνου σας είναι λίγο πιο δύσκολη. Τώρα ξέρετε πώς να εντοπίσετε τα παιχνίδια Steam με καλή βαθμολογία, καθώς και μερικά μέρη για να βρείτε τίτλους που έχουν δωρεάν προσφορές.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *