πρότυπα βιογραφικών Canva

12 όμορφα πρότυπα βιογραφικών Canva για οποιοδήποτε επάγγελμα

Η δημιουργία ενός βιογραφικού μπορεί να είναι συντριπτική. Για να πάρετε μια αρχή σχετικά με το σχέδιο και τα στοιχεία που πρέπει να συμπεριλάβετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα πρότυπα βιογραφικών Canva.

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Canva για περισσότερα από εικόνες και γραφήματα. Κάθε πρότυπο στη λίστα μας είναι διαθέσιμο δωρεάν, προσφέρει μοναδικό σχεδιασμό και αποτελεσματική διάταξη και μπορεί να σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε με μια ματιά.

Αυτό το πρώτο μινιμαλιστικό πρότυπο βιογραφικού λευκού και γκρι είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να ταιριάζει μια συνοδευτική επιστολή. Λαμβάνετε δύο διαφορετικές διατάξεις βιογραφικών για να διαλέξετε: μία με θέσεις για ένα προφίλ και δύο θέσεις επαγγελματικής εμπειρίας και η άλλη με ένα τμήμα ειδικότητας και τρεις προηγούμενες θέσεις.

Η κεφαλίδα της συνοδευτικής επιστολής ταιριάζει με αυτήν κάθε διάταξης βιογραφικού και περιλαμβάνει μια θέση για την υπογραφή σας στο κάτω μέρος.

Αυτά τα λευκά και γκρι πρότυπα βιογραφικών καμβά είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν

Αν θέλετε ένα πρότυπο με λίγη πίτσα, όπως η επαγγελματική σας φωτογραφία, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Blue Modern CV βιογραφικό. Απλώς αλλάξτε το δείγμα φωτογραφίας με τη δική σας για να εξατομικεύσετε την εμφάνιση του βιογραφικού σας.

Στη συνέχεια, έχετε ενότητες για την Εμπειρία και την Εκπαίδευση, μαζί με μια Περίληψη Δεξιοτήτων χρησιμοποιώντας γραμμές και ποσοστά. Στη συνέχεια, επωφεληθείτε από τους τομείς Γλώσσας και Εξειδίκευσης που είναι δομημένοι με λίστες κουκκίδων.

Μπλε επαγγελματικό μοντέρνο βιογραφικό εικόνα βιογραφικού

Εάν είστε φοιτητής ή πρόσφατα απόφοιτος, αυτό το πρότυπο Brown Cream Simple Creative Resume είναι μια καλή επιλογή. Προσφέρει ενότητες ίσου μεγέθους για Εκπαίδευση, Εμπειρία, (επαγγελματικές) Δεξιότητες και Προσωπικές Δεξιότητες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την περιοχή Σχετικά με εμένα στο επάνω μέρος για να συστηθείτε και να επισημάνετε τις δυνατότητές σας.

Brown Cream Simple Resume εικόνα βιογραφικού

Ένα άλλο πρότυπο βιογραφικού που είναι ιδανικό για φοιτητές ή όσους δεν έχουν εργασιακή εμπειρία είναι αυτό το Μπλε και Λευκό Απλό Βιογραφικό. Μπορείτε να προσθέσετε τη φωτογραφία και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στα αριστερά με την Εκπαίδευση, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας στα δεξιά.

Το πρότυπο σας δίνει μια τακτοποιημένη και καθαρή εμφάνιση που είναι επίσης ελκυστική και επαγγελματική.

Μπλε και άσπρο απλή εικόνα βιογραφικού

Για ένα πρότυπο βιογραφικού Canva που παρέχει αρκετό χώρο για να προσθέσετε λεπτομερείς παραγράφους σχετικά με τις προηγούμενες θέσεις σας, ανατρέξτε σε αυτό το μινιμαλιστικό μοντέρνο βιογραφικό. Ο σύγχρονος σχεδιασμός σας δίνει μια πινελιά μπλε καθώς αναδεικνύει τα στοιχεία επικοινωνίας, την εκπαίδευση και τις δεξιότητές σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε μια δήλωση προφίλ ή μια παράγραφο και όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για την επαγγελματική σας εμπειρία.

Μινιμαλιστική μοντέρνα εικόνα βιογραφικού

Εάν είστε στον τομέα του σχεδιασμού, αυτό το ελκυστικό πρότυπο Green Aesthetic Resume προσφέρει στυλ ενώ παραμένει κομψό και επαγγελματικό. Μαζί με τους κανονικούς τομείς για Εργασιακή Εμπειρία και Εκπαίδευση, έχετε θέσεις για Γλώσσες και Δεξιότητες που χρησιμοποιούν αξιολογήσεις με αστέρια για να δείτε την εξειδίκευσή σας με μια ματιά.

Έχετε επίσης μια ωραία περιοχή κάτω από τη φωτογραφία σας για να συστηθείτε ή να προσθέσετε το μότο σας.

Πράσινο Αισθητικό Βιογραφικό Α4 εικόνα

Είστε σε έναν κλάδο όπου η εκπομπή τόλμης και αυτοπεποίθησης είναι ο καλύτερος τρόπος; Αν ναι, αυτό το πρότυπο μαύρου και κίτρινου τολμηρού δημιουργικού βιογραφικού μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε. Προσφέρει μαύρο φόντο με μεγάλες χρυσές επικεφαλίδες και ασπρόμαυρα γραφικά.

Έχετε ακόμα θέσεις για εργασιακή εμπειρία και εκπαίδευση, αλλά με άφθονο ταλέντο. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε τις δεξιότητές σας στο κάτω μέρος και ομοιόμορφα αντικαταστήστε τις τρέχουσες εικόνες με εικονίδια που συμπληρώνουν τις δεξιότητές σας.

Ως μπόνους, αυτό το βιογραφικό συνοδεύεται από μια αντίστοιχη συνοδευτική επιστολή.

Μαύρο και κίτρινο Έντονη εικόνα βιογραφικού

Όταν έχετε πολλές λεπτομέρειες να συμπεριλάβετε, αλλά θέλετε να παραμείνετε σε ένα μονοσέλιδο βιογραφικό, αυτό το πρότυπο Μπεζ και Καφέ Μοντέρνο βιογραφικό λειτουργεί τέλεια. Συμπεριλάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας, την εκπαίδευση, τις αναφορές, τις γλώσσες και τα ενδιαφέροντά σας κάτω από τη φωτογραφία σας στα αριστερά.

Στη συνέχεια, προσθέστε τις σκληρές και μαλακές δεξιότητές σας στην κορυφή χρησιμοποιώντας εικόνες ραβδόγραμμα και την εργασιακή σας εμπειρία από κάτω.

Μπεζ και καφέ μοντέρνα εικόνα βιογραφικού βιογραφικού

Εάν είστε στη δημιουργική βιομηχανία και εργάζεστε ως φωτογράφος ή γραφίστας, αυτό το πρότυπο βιογραφικού Modern White and Black σάς βοηθά να επιδείξετε ένα δείγμα της δουλειάς σας. Μπορείτε να ανταλλάξετε τις εικόνες των παραδειγμάτων με τις δικές σας, δίνοντάς σας έναν εύκολο και ελκυστικό τρόπο να εμφανίσετε μόνο μέρος της δουλειάς σας μαζί με την εμπειρία και την εκπαίδευσή σας.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο προς το διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο στο κάτω μέρος, το οποίο είναι η τέλεια προσθήκη σε αυτό το πρότυπο δημιουργικού.

Μοντέρνο λευκό και μαύρο Α4 εικόνα βιογραφικού

Εάν είστε μουσικός, DJ, οργανοπαίχτης ή μουσικός παραγωγός, αυτό το πολύχρωμο και εντυπωσιακό πρότυπο είναι για εσάς. Με το Multicolor Modern Professional Musician Resume, έχετε γραφικά στοιχεία με τη μορφή μουσικών νότων στο επάνω και στο κάτω μέρος.

Τα διαφορετικά χρώματα για κάθε επικεφαλίδα ενότητας δίνουν στο βιογραφικό ενέργεια, η οποία είναι ιδανική για να δείξετε ένα διασκεδαστικό, σύγχρονο μουσικό στυλ ή προσωπικότητα.

Πολύχρωμη εικόνα βιογραφικού μοντέρνου μουσικού

Ίσως είναι οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία σας που θέλετε να επισημάνετε. Αυτό το ασπρόμαυρο μινιμαλιστικό πρότυπο βιογραφικού τραβάει το βλέμμα σας σε αυτές τις ενότητες στο κάτω μέρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σχέδιο γραφήματος ράβδων για να εμφανίσετε τα επίπεδα εμπειρίας σας στην περιοχή Δεξιότητες και, στη συνέχεια, να το αναπτύξετε με τη λίστα κουκκίδων της ενότητας Εξειδίκευση στα δεξιά.

Το πρότυπο προσφέρει μια καθαρή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, κατάλληλη για σχεδόν κάθε κλάδο.

Ασπρόμαυρη μινιμαλιστική εικόνα βιογραφικού

Αυτό το τελευταίο πρότυπο βιογραφικού Canva έχει προσεγμένη εμφάνιση αλλά είναι επίσης μοντέρνο, καθιστώντας το κατάλληλο για όσους ασχολούνται με τον τεχνολογικό τομέα. Με το Πρότυπο Simple Modern Resume, έχετε μια ξεχωριστή τοποθεσία για να προσθέσετε τα Πιστοποιητικά σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιοχή από κάτω για να επισημάνετε τις δεξιότητές σας ή κάτι συγκεκριμένο, όπως οι γλώσσες προγραμματισμού.

Φυσικά, έχετε τις τυπικές ενότητες για την Εκπαίδευση και την Εμπειρία καθώς και τις περιοχές Σχετικά με εμένα και Επικοινωνία για ένα ολοκληρωμένο βιογραφικό.

Απλή σύγχρονη εικόνα προτύπου βιογραφικού

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας με ευκολία

Είτε επιλέξετε ένα πρότυπο προσαρμοσμένο στον κλάδο σας είτε μια κομψή, ολοκληρωμένη επιλογή, μπορείτε να εμφανίσετε τα στοιχεία σας για ένα βιογραφικό με επαγγελματική εμφάνιση σε ελάχιστο χρόνο. Ποιο από αυτά τα πρότυπα βιογραφικών Canva θα επιλέξετε;

Πώς να δημιουργήστε μια παρουσίαση Canva

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *