σφάλμα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive

Τρόπος διόρθωσης σφάλματος επεξεργασίας βίντεο του Google Drive (9 Μέθοδοι)

Η Google παρέχει 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου σε όλες τις υπηρεσίες της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο αυτόν τον αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύσετε αρχεία στο Google Drive, υπό την προϋπόθεση ότι δεν χρησιμοποιείτε άλλες υπηρεσίες της Google.

Εάν ανταλλάσσετε συχνά αρχεία μέσω του Google Drive, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει ένα σφάλμα που λέει “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα».

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι το “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα τα μέσα και πώς να το επιλύσετε.

Γιατί το “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Παρακαλώ ελέγξτε ξανά αργότερα’ εμφανίζεται;

Λοιπόν, αυτή είναι μόνο μια μορφή σφάλματος βίντεο που αντιμετωπίσατε. έχει και άλλες παραλλαγές που γράφει:

  • “Το βίντεο είναι ακόμα σε διαδικασία και μπορεί να ληφθεί αργότερα”
  • “Το Google Drive Video βρίσκεται ακόμη σε επεξεργασία. Ελέγξτε ξανά αργότερα’
  • “Το Google Drive δεν μπορεί να ολοκληρώσει την επεξεργασία του βίντεο”
  • “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα ή κάντε λήψη του βίντεο τώρα».

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να κρύψετε αρχεία στο Google Drive

Αυτά είναι τα τέσσερα κοινά σφάλματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε συχνά κατά την αναπαραγωγή ή τη λήψη βίντεο που έχετε ανεβάσει.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από αυτά τα τέσσερα σφάλματα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive, το βίντεο που μεταφορτώθηκε στο Google Drive είναι ελλιπές ή κατεστραμμένο.

Όταν ανεβάζετε ένα βίντεο στο Google Drive, μεταφορτώνεται πρώτα στο Google Drive και στη συνέχεια υποβάλλεται σε επεξεργασία για αναπαραγωγή, λήψη ή κοινή χρήση.

Έτσι, αν το βίντεο έχει κολλήσει στο τμήμα επεξεργασίας, μεταφορτώνεται, αλλά το Google Drive χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να το επεξεργαστεί. Μετά την επεξεργασία του βίντεο, μπορείτε να το παίξετε χωρίς να το κατεβάσετε.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να επεξεργαστεί ένα βίντεο το Google Drive;

Ο χρόνος επεξεργασίας βίντεο εξαρτάται από τρεις κύριους παράγοντες: το μέγεθος του αρχείου, την ταχύτητα Διαδικτύου και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, εάν ανεβάζετε ένα βίντεο 1 GB, το Google Drive θα χρειαστεί περίπου 15 λεπτά για τη μεταφόρτωση και επιπλέον 5-10 λεπτά για την επεξεργασία του βίντεο.

Ο συνολικός χρόνος που θα χρειαζόταν θα ήταν περίπου 30 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά, θα μπορείτε να αναπαράγετε το βίντεο απευθείας στο Google Drive χωρίς να το κατεβάσετε.

Γιατί το βίντεο μου Google Drive εξακολουθεί να επεξεργάζεται;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο χρόνος επεξεργασίας βίντεο εξαρτάται από τρεις κύριους παράγοντες. Επομένως, εάν το βίντεό σας χρειάζεται πολύ για να ολοκληρωθεί το τμήμα επεξεργασίας, εδώ μπορεί να είναι οι λόγοι.

  • Το μέγεθος του αρχείου βίντεο είναι πολύ μεγάλο.
  • Έχετε αργή ταχύτητα ίντερνετ.
  • Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  • Οι διακομιστές του Google Drive είναι εκτός λειτουργίας.
  • Το πρόγραμμα περιήγησης έχει κατεστραμμένα/παλαιωμένα αρχεία κρυφής μνήμης.
  • Το βίντεο δεν έχει ανέβει σωστά στο Google Drive.

Επομένως, αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν στο βίντεο του Google Drive να επεξεργάζεται ακόμα μηνύματα σφάλματος.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive Still

Τώρα που γνωρίζετε τους λόγους πίσω από το μήνυμα σφάλματος στο Google Drive Video Still Processing, ίσως θελήσετε να το επιλύσετε. Ακολουθούν απλές μέθοδοι που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα’ ή άλλα σφάλματα που σχετίζονται με την επεξεργασία βίντεο.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Το βίντεό σας μπορεί να έχει κολλήσει ή να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά τη μεταφόρτωση. Ενώ το μήνυμα Google Drive Video Still Processing εμφανίζεται μετά τη μεταφόρτωση, είναι καλύτερο να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Εάν δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο, το Google Drive θα σας εμφανίσει ένα “Αναμονή για μεταφόρτωση” μήνυμα σε κάθε βίντεο που προσπαθείτε να ανεβάσετε. Επομένως, εάν το δείτε, επιβεβαιώστε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί και είναι σταθερό.

2. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας

Γενικά, το Google Chrome είναι το πιο προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές και κινητά. Εάν τα βίντεό σας κολλήσουν σε κατάσταση επεξεργασίας στο Google Drive, πρέπει να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό.

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε Chrome, Firefox ή Edge. Ενδέχεται να δείτε το σφάλμα “Το βίντεο εξακολουθεί να επεξεργάζεται” σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ακολουθούν τα βήματα για την ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome.

1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε το Google Chrome στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Βοήθεια > Σχετικά με το Google Chrome.

Βοήθεια > Σχετικά με το Google Chrome

3. Τώρα, το Google Chrome θα ελέγχει αυτόματα για όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν υπάρχει διαθέσιμη κάποια ενημέρωση, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα την εγκαταστήσει αυτόματα.

Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome 3

Αυτά είναι τα βήματα για την ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome. Πρέπει να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε.

3. Ελέγξτε εάν το Google Drive είναι εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε εάν το Google Drive είναι εκτός λειτουργίας

Λοιπόν, αν εξακολουθείτε να λαμβάνετε “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Σφάλμα ελέγχου αργότερα κατά την αναπαραγωγή του βίντεο που ανεβάσατε. πρέπει να ελέγξετε εάν το Google Drive αντιμετωπίζει διακοπή λειτουργίας διακομιστή.

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε κανένα αρχείο. Ακόμα κι αν καταφέρετε να ανεβάσετε το αρχείο, θα αντιμετωπίσετε αρκετά σφάλματα επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείς να ελέγξεις Σελίδα κατάστασης του Google Drive στο Downdetector για να επιβεβαιώσετε εάν το Google Drive λειτουργεί. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά των διακομιστών.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το Πίνακας ελέγχου κατάστασης Google Workspace σελίδα. Στη σελίδα, πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση του Google Drive.

4. Βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζεται η μορφή αρχείου βίντεο

Παρόλο που το Google Drive υποστηρίζει κάθε σημαντική μορφή αρχείου βίντεο, δεν τις υποστηρίζει όλες. Οι πιο συνηθισμένες μορφές που υποστηρίζονται στο Google Drive ως AVI, FLV MPEG4, MPEG-PS, 3GPP, WebM, WMV, MTS, MOV κ.λπ..

Εάν το Βίντεο έχει κολλήσει στο τμήμα επεξεργασίας, σημαίνει ότι το Google Drive απέτυχε να σας παράσχει την επιλογή αναπαραγωγής βίντεο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να μετατρέψετε τα βίντεό σας με έναν μετατροπέα βίντεο και, στη συνέχεια, να τα ανεβάσετε ξανά στο Google Drive. Κατά τη μεταφόρτωση, βεβαιωθείτε ότι η μέγιστη ανάλυση αναπαραγωγής δεν υπερβαίνει τα 1920×1080 pixel.

5. Μετατρέψτε το βίντεο & μεταφόρτωση

Πολλοί χρήστες του Reddit έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν την οθόνη «Το βίντεο εξακολουθεί να επεξεργάζεται» απλώς μετατρέποντας τα βίντεο που προσπαθούν να ανεβάσουν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα μετατροπής βίντεο για να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε πιο συμβατή μορφή όπως MP4 (x264, aac) και στη συνέχεια δοκιμάστε να τα ανεβάσετε στο Google Drive.

Εάν το αρχείο βίντεο που προσπαθείτε να ανεβάσετε στο Google Drive είναι μικρού μεγέθους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα μετατροπέα βίντεο.

6. Εκκαθαρίστε τα δεδομένα περιήγησης και την προσωρινή μνήμη

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των cookie περιήγησης είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή για την επίλυση προβλημάτων με την επεξεργασία βίντεο του Google Drive. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Περισσότερα εργαλεία > Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης.

Περισσότερα εργαλεία > Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης

3. Στη γραμμή εντολών Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης, επιλέξτε Cookies και άλλα δεδομένα ιστότοπουκαι Αποθηκευμένες εικόνες και αρχεία. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Καθαρισμός δεδομένων επιλογή.

Καθαρισμός δεδομένων

Αυτό είναι! Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Τώρα ανοίξτε το Google Drive και αποκτήστε πρόσβαση στο βίντεο που ανεβάσατε. Δεν θα βλέπετε πλέον το σφάλμα επεξεργασίας βίντεο.

7. Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Google Drive

Εάν το βίντεό σας εξακολουθεί να έχει κολλήσει στο τμήμα επεξεργασίας, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον Λογαριασμό σας Google. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μια νέα σύνδεση με τον διακομιστή Google Drive και ενδέχεται να διορθωθεί τελικά το σφάλμα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive Still.

Για να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Google Drive, ανοίξτε το Google Drive και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Αποσύνδεση.

Μόλις αποσυνδεθείτε, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Google Drive. Ενδέχεται να διορθωθεί το σφάλμα αδυναμίας επεξεργασίας αυτού του βίντεο στο Google Drive.

8. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web

Ίσως το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε να έχει πρόβλημα με την αποτροπή της αναπαραγωγής. Αν και τα προβλήματα του προγράμματος περιήγησης σπάνια συνδέονται με το Google Drive, καθώς είναι μια υπηρεσία cloud, μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας και να δοκιμάσετε.

Εάν το σφάλμα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive εξακολουθεί να μην εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού, γνωρίζετε την αιτία. Πρέπει να βρείτε και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα του προγράμματος περιήγησης ιστού.

9. Χρησιμοποιήστε το Google Drive Alternative

10 καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Cloud που πρέπει να γνωρίζετε

Το Google Drive μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αποθήκευσης cloud, αλλά δεν είναι η μόνη. Εάν κάθε μέθοδος απέτυχε να διορθώσει το πρόβλημα, “Επεξεργαζόμαστε αυτό το βίντεο. Ελέγξτε ξανά αργότερα το μήνυμα σφάλματος στο βίντεό σας που ανεβάσατε στο Google Drive. πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως το OneDrive, το Dropbox, το YouTube κ.λπ., για να φιλοξενήσετε τα βίντεό σας και να τα παίξετε στο διαδίκτυο. Μοιραστήκαμε επίσης μια λίστα με τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Drive που πρέπει να ελέγξετε.

Αυτό το άρθρο εξετάζει όλα τα σφάλματα επεξεργασίας βίντεο του Google Drive. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση των σφαλμάτων, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δείτε ποιος έχει πρόσβαση στο Google Drive

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *