Σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή

Πώς να διορθώσετε το Omegle «Σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή» (6 Μέθοδοι)

Με τα χρόνια, το Omegle ήταν ο καλύτερος ιστότοπος για συνομιλία με αγνώστους. Είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των χρηστών που αισθάνονται μόνοι και δεν έχουν κανέναν να μοιραστούν συναισθήματα.

Ενώ ο ιστότοπος έχει εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, εξακολουθεί να μην έχει τις εφαρμογές του διαθέσιμες για Android και iOS. Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε στο κινητό σας, αλλά πρέπει να το ρυθμίσετε με την έκδοση web του Omegle.

Στο Omegle, μπορείτε να μιλήσετε με αγνώστους μέσω SMS ή βιντεοκλήσης. Πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο, να ορίσετε ενδιαφέρον (προαιρετικό) και να επιλέξετε μεταξύ των επιλογών κειμένου και βίντεο. Ωστόσο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι χρήστες είναι το μήνυμα σφάλματος « Σφάλμα σύνδεσης στην υπηρεσία r».

Το μήνυμα “Σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή” εμφανίζεται όταν ο ιστότοπος αποτυγχάνει να σας συνδέσει με έναν τυχαίο χρήστη. Εάν δείτε αυτό το μήνυμα σφάλματος, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή συνομιλίας ή βιντεοκλήσης αυτήν τη στιγμή.

Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για συνομιλία με ξένους το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί εμφανίζεται το «Σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή»;

Το σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή Omegle εμφανίζεται λόγω ασταθούς ή αργής σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να κατηγορήσετε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το δίκτυο εάν βλέπετε συχνά αυτό το μήνυμα σφάλματος.

Τα ζητήματα που σχετίζονται με το δίκτυο δεν περιορίζονται μόνο στην ταχύτητα του Διαδικτύου, αλλά έχουν επίσης πολλά να κάνουν με τον διακομιστή DNS, το VPN, τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης κ.λπ.

Το σφάλμα Omegle κατά τη σύνδεση με το μήνυμα διακομιστή μπορεί επίσης να εμφανιστεί λόγω κατεστραμμένου ή παλιού αρχείου προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης.

Επιδιόρθωση Σφάλματος Omegle Σύνδεση στον διακομιστή;

Το καλό είναι ότι το μήνυμα σφάλματος «Σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή» μπορεί να επιλυθεί εύκολα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς εύκολους τρόπους για να διορθώσετε το σφάλμα Omegle κατά τη σύνδεση με το μήνυμα διακομιστή. Ας αρχίσουμε.

Πώς να αναστρέψετε την κάμερα στο Omegle (Android & iPhone)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

 

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Διαδίκτυο είναι ο κύριος λόγος πίσω από το μήνυμα σφάλματος σύνδεσης με το διακομιστή Omegle .

Επομένως, εάν αρχίσατε πρόσφατα να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα σφάλματος, πρέπει να ελέγξετε εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί.

Ακόμα κι αν λειτουργεί, πρέπει να ελέγξετε για πτώση της σύνδεσης. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε αν λειτουργεί το Διαδίκτυο είναι να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας στη διεύθυνση fast.com. Ο ιστότοπος θα σας ενημερώσει για την ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης μαζί με το Ping.

2. Ελέγξτε εάν το Omegle είναι απενεργοποιημένο

 

Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί, αλλά εξακολουθείτε να βλέπετε το μήνυμα σφάλματος “σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή, δοκιμάστε ξανά” , πρέπει να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Omegle είναι σε λειτουργία και λειτουργούν.

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος, το Omegle μπορεί να έχει περιστασιακό χρόνο διακοπής λειτουργίας. Ενώ το Omegle λειτουργεί τις περισσότερες φορές, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να το ελέγχετε, ειδικά εάν λαμβάνετε αυτό το μήνυμα σφάλματος.

Μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα κατάστασης διακομιστή Omegle στο downdetector για να επιβεβαιώσετε εάν το Omegle αντιμετωπίζει χρόνο διακοπής λειτουργίας. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά των διακομιστών.

3. Κάντε επανεκκίνηση του Διαδικτύου/Δρομολογητή σας

Δεδομένου ότι το Διαδίκτυο είναι ο κύριος λόγος πίσω από το «σφάλμα σύνδεσης με το διακομιστή omegle», συνιστάται να επανεκκινήσετε το Διαδίκτυό σας ή τον οικιακό δρομολογητή WiFi.

Η επανεκκίνηση του δρομολογητή/μόντεμ σας θα εκχωρήσει μια νέα διεύθυνση IP, η οποία πιθανώς επιλύει το μήνυμα σφάλματος. Ακόμα κι αν ο δρομολογητής σας χρησιμοποιεί στατική IP, μια επανεκκίνηση θα ανανεώσει τη σύνδεση.

Επομένως, επανεκκινήστε το Διαδίκτυο/δρομολογητή σας εάν το πρόβλημα παραμένει. Μετά την επανεκκίνηση, αποκτήστε ξανά πρόσβαση στο Omegle. δεν θα λάβετε το σφάλμα αυτή τη φορά.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις LuckyCrush το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης

Το Omegle μπορεί να σας εμφανίσει το μήνυμα σφάλματος “Σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή” εάν η προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης είναι κατεστραμμένη ή παλιά. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα είναι να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης.

Πολλοί χρήστες σε φόρουμ τεχνολογίας έχουν ισχυριστεί ότι επιλύουν το μήνυμα Omegle «Σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή» απλώς εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής τους.

Πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης μέσω των Ρυθμίσεων, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Παρακάτω, έχουμε κοινοποιήσει τα βήματα για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης Chrome στην επιφάνεια εργασίας.

1. Ανοίξτε το Google Chrome και κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε « Ρυθμίσεις ».

3. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Απόρρητο και ασφάλεια και κάντε κλικ στο «Διαγραφή δεδομένων περιήγησης».

 

4. Στη γραμμή εντολών Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης, επιλέξτε « Cookies και άλλα δεδομένα τοποθεσίας » και « Αποθηκευμένες εικόνες και αρχεία στην κρυφή μνήμη ». Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εκκαθάριση δεδομένων .

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επισκεφτείτε ξανά το Omegle. Αυτή τη φορά δεν θα λάβετε πλέον το μήνυμα σφάλματος.

5. Ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS

Η προσωρινή μνήμη DNS εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους επίλυσης πολλών ζητημάτων που σχετίζονται με το Διαδίκτυο. Εάν λαμβάνετε το μήνυμα λάθους “Σφάλμα σύνδεσης με τον διακομιστή” λόγω κατεστραμμένης προσωρινής μνήμης DNS, θα πρέπει να ξεπλύνετε την προσωρινή μνήμη DNS στα Windows. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών. Κάντε δεξί κλικ στο CMD και επιλέξτε « Εκτέλεση ως διαχειριστής ».

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone & iPad [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, εκτελέστε τις εντολές μία προς μία.

ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
netsh winsock reset

 

3. Αφού εκτελέσετε όλες τις εντολές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows.

Αυτό είναι! Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και αποκτήστε ξανά πρόσβαση στο Omegle. Αυτή τη φορά μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία κειμένου ή μια βιντεοκλήση χωρίς κανένα σφάλμα.

6. Χρησιμοποιήστε VPN/διακομιστή μεσολάβησης

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο ISP σας έχει απαγορεύσει τον ιστότοπο Omegle. οπότε λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος. Υπάρχουν πιθανότητες το Omegle να έχει απαγορευτεί στη χώρα σας.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε όλους τους περιορισμούς χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή VPN ή Proxy. Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το καλύτερο VPN για υπολογιστή . Μπορείτε να ελέγξετε αυτόν τον οδηγό και να επιλέξετε το VPN που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε VPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους μεσολάβησης για να παρακάμψετε τον ιστότοπο Omegle . Ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι η ταχύτητα σύνδεσης διακομιστή θα είναι αργή κατά τη σύνδεση σε VPN/Proxy.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος Omegle σύνδεσης με τον διακομιστή. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση του ‘Σφάλματος σύνδεσης με τον διακομιστή. Παρακαλώ Δοκιμάστε ξανά το μήνυμα στο Omegle. Ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *