Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για συνομιλία με ξένους το 2022

Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για συνομιλία με ξένους

Πράγματι, το Omegle είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με αγνώστους. αλλά δεν είναι το μόνο. Ο ιστότοπος έχει πολλούς ανταγωνιστές που προσφέρουν πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Το Omegle ξεχωρίζει λόγω της εύχρηστης διεπαφής και της ταχύτητάς του.

Στο Omegle, μπορείτε να μιλήσετε με αγνώστους μέσω SMS ή βιντεοκλήσης. Ο ιστότοπος χρησιμοποιείται κυρίως από όσους θέλουν να βρουν έναν νέο φίλο ή να περάσουν λίγο ελεύθερο χρόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία τυχαίας συνομιλίας για να συνδεθείτε και να μιλήσετε με αγνώστους.

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, το Omegle δεν είναι ο μόνος ιστότοπος για συνομιλία με τυχαίους αγνώστους. μερικοί άλλοι ιστότοποι παρέχουν την ίδια δυνατότητα. Σε τέτοιους ιστότοπους, μπορείτε να συνομιλήσετε με αγνώστους στο διαδίκτυο μέσω κειμένου, βίντεο ή συνδυασμού.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης:12 καλύτερες εφαρμογές τυχαίας συνομιλίας για iPhone (Ανώνυμες εφαρμογές συνομιλίας)

Πώς να συνομιλήσετε με βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το ChatGPT

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να συνομιλήσετε με ξένους

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Omegle, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Omegle που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ας αρχίσουμε.

1. Chatroulette

Το Chatroulette είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση Omegle στη λίστα που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με αγνώστους. Η εφαρμογή του είναι επίσης διαθέσιμη για Android και iOS και η πλατφόρμα έχει λιγότερους spammers και bots.

Το μόνο μειονέκτημα του Chatroulette είναι ότι δεν έχει επιλογές συνομιλίας κειμένου. Για να συνδεθείτε με έναν τυχαίο συνεργάτη, πρέπει να ενεργοποιήσετε την άδεια της κάμερας και να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση.

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου. Έτσι, το Chatroulette είναι ένας από τους καλύτερους ανώνυμους ιστότοπους συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. TinyChat

Λοιπόν, το TinyChat είναι μια ανώνυμη εφαρμογή συνομιλίας , αλλά πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook εδώ. Μόλις συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook, το όνομα χρήστη σας θα οριστεί αυτόματα και θα δημιουργηθεί ένα δωμάτιο.

Μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους να συμμετάσχουν και να δώσετε δωμάτιο. Μόλις ο χρήστης εγγραφεί στο δωμάτιό σας, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους μέσω κειμένου, ήχου ή βίντεο. Το κύριο μειονέκτημα του TinyChat είναι ότι δεν υπάρχει συνομιλία ένας προς έναν εδώ. Αντίθετα, πρέπει να ενώσετε δωμάτια που έχουν οριστεί ως δημόσια.

Διαθέτει επίσης μια premium συνδρομή που διαθέτει λειτουργίες όπως η σύνδεση σε πολλά δωμάτια ταυτόχρονα και η πραγματοποίηση βιντεοκλήσης σε πλήρη οθόνη. Συνολικά, το TinyChat είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση για Omegle που μπορείτε να εξετάσετε.

3. ChatRandom

Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη, το ChatRandom και το Omegle μοιράζονται πολλές ομοιότητες. Το ChatRandom είναι ένας ιστότοπος τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο όπου μπορείτε να συνδεθείτε με τυχαία και να συνομιλήσετε μέσω βιντεοκλήσεων.

Ακριβώς όπως το Omegle, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγγραφείτε στον ιστότοπο για να συνομιλήσετε με αγνώστους. Είναι δωρεάν στη χρήση και υποστηρίζει περισσότερες από 20 γλώσσες.

Διαθέτει δωμάτια συνομιλίας στα οποία μπορείτε να συνδεθείτε ή να φύγετε. Το μόνο μειονέκτημα του ChatRandom είναι ότι τα περισσότερα chat rooms είναι γεμάτα με bots και spammers.

4. YouNow

Το YouNow είναι πολύ διαφορετικό από το Omegle. είναι ένας ιστότοπος που χρησιμοποιείται κυρίως για μετάδοση, ροή, παρακολούθηση ζωντανών βίντεο και συνομιλία με τυχαίους χρήστες.

Αρχικά, πρέπει να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook/Twitter για να συνομιλήσετε με αγνώστους. Παίρνετε ένα προσαρμόσιμο όνομα χρήστη, τη δυνατότητα να ορίσετε μια φωτογραφία προφίλ και να προσθέσετε προσωπικά στοιχεία στην ενότητα βιογραφικού.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι ακριβώς ένας ιστότοπος για συνομιλία με αγνώστους. είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να δημιουργήσετε οπαδούς και να συνομιλήσετε με άτομα που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα.

5. Shagle

Το Shagle είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Omegle στη λίστα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους . Θεωρείται ως ιστότοπος συνομιλίας για ενήλικες ξένους. Ως εκ τούτου, η ηλικία σας πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να συνομιλήσετε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ο εναλλακτικός ιστότοπος Omegle για ενήλικες σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με αγνώστους μέσω βιντεοκλήσεων. Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, έχετε ακόμη και την επιλογή να λαμβάνετε αρχεία ήχου και βίντεο.

Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Shagle για να παρακολουθείτε όλα τα αρχεία που λαμβάνετε στον ιστότοπο. Το καλό με τον ιστότοπο είναι ότι σας επιτρέπει να αναζητάτε αγνώστους. μπορείτε να ορίσετε φίλτρα με βάση το φύλο, τη χώρα, τη γλώσσα κ.λπ.

6. Bazoocam

Αν ψάχνετε για έναν εύχρηστο ιστότοπο συνομιλίας μέσω βίντεο για ξένους που σας συνδυάζει με έναν εντελώς άγνωστο για συνομιλία, τότε το Bazoocam μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Το Bazoocam έχει λιγότερους ενεργούς χρήστες από το Omegle, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους συνομιλίας μέσω βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ο ιστότοπος σας συνδυάζει αυτόματα με έναν άγνωστο και σας δείχνει την απόσταση και τη χώρα κατά προσέγγιση.

Μπορείτε επίσης να δείτε αν ο άγνωστος συνομιλεί μαζί σας μέσω κινητού τηλεφώνου ή επιτραπέζιου υπολογιστή. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Bazoocam, μπορείτε να ορίσετε ένα ψευδώνυμο που θα είναι ορατό σε αγνώστους.

7. ChatBlink

Το ChatBlink είναι μακράν η καλύτερη εναλλακτική λύση Omegle στη λίστα για τυχαία συνομιλία one-on-one. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγγραφείτε στον ιστότοπο για να συνομιλήσετε με εντελώς αγνώστους.

Ανοίξτε τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ορίστε ένα ψευδώνυμο και ξεκινήστε να συνομιλείτε με αγνώστους. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια να συνομιλείτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες χωρίς εγγραφή.

Έτσι, αν ψάχνετε για την καλύτερη εναλλακτική για συνομιλία με τυχαίο κείμενο Omegle, το ChatBlink θα μπορούσε να είναι αυτό για εσάς.

8. Υ99

Το Y99 είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος τυχαίας συνομιλίας που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με έναν εντελώς άγνωστο. Ακριβώς όπως το Omegle, το Y99 δεν σας ζητά να δημιουργήσετε λογαριασμό. πρέπει να συνδεθείτε ή να κάνετε οποιαδήποτε αγορά για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Το Y99 σας παρέχει πολλές μορφές επικοινωνίας. Μπορείτε είτε να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία και να συνομιλήσετε με πολλούς αγνώστους είτε να ξεκινήσετε ένα ατομικό δωμάτιο συνομιλίας.

Το Y99 σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας δωμάτιο στο οποίο μπορούν να ενταχθούν και άλλοι. Συνολικά, το Y99 είναι μια εξαιρετική υπηρεσία τυχαίας συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

9. Meetzur

Αν ψάχνετε για δωρεάν διαδικτυακά δωμάτια συνομιλίας χωρίς εγγραφή , τότε το Meetzur θα μπορούσε να είναι η ιδανική σας επιλογή. Είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους συνομιλίας τυχαίου κειμένου στη λίστα, όπου η συμμετοχή σε ένα δωμάτιο συνομιλίας είναι αρκετά εύκολη.

Παρόλο που το Meetzur έχει την επιλογή να ορίσει το όνομα χρήστη δημιουργώντας έναν λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο χωρίς να δημιουργήσετε έναν.

Απλώς πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να κάνετε κλικ στο κουμπί Συνομιλία τώρα. Ο ιστότοπος θα σας ταιριάξει αυτόματα με έναν άγνωστο και θα σας παρέχει ένα δωμάτιο συνομιλίας.

Στο δωμάτιο συνομιλίας, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα, να στέλνετε και να λαμβάνετε εικόνες και πολλά άλλα. Συνολικά, το Meetzur είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Omegle για τυχαία συνομιλία κειμένου.

10. Emeraldchat

Το Emeraldchat αυτοαποκαλείται η καλύτερη εναλλακτική λύση Omegle , αλλά δεν είναι αλήθεια. Ενώ ο ιστότοπος είναι δωρεάν, μπορείτε να συνομιλήσετε με τυχαίους χρήστες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι spammers.

Επίσης, ο ιστότοπος έχει πολλά bots που αισθάνονται σαν πραγματικοί χρήστες. Η δυνατότητα ρύθμισης του φύλου είναι επίσης κλειδωμένη στη δωρεάν έκδοση του Emeraldchat.

Ο ιστότοπος θα μπορούσε να είναι υπέροχος αν έχετε πολλή υπομονή, αλλά το έχω δοκιμάσει και το βρήκα αρκετά άχρηστο. Η διεπαφή του Emeraldchat είναι καλή και αυτό είναι το μόνο θετικό στον ιστότοπο.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Omegle που μπορείτε να εξετάσετε για τυχαίες συνομιλίες κειμένου.

Πώς να συνομιλήσετε με βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το ChatGPT

εφαρμογές τυχαίας συνομιλίας

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *