Στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11, ίσως γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Μπορείτε εύκολα να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στα Windows πατώντας το κουμπί Print Screen στο πληκτρολόγιό σας. Σε ορισμένα πληκτρολόγια, ίσως χρειαστεί να πατήσετε τα Fn + PrtScn για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Microsoft Paint και να πατήσετε το κουμπί CTRL+V για να επικολλήσετε το στιγμιότυπο οθόνης. Ναι, είναι εύκολο να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης από την εφαρμογή Pain, αλλά δεν είναι βολικό. Εκτός από τη λειτουργία Print Screen, τα Windows 11 προσφέρουν επίσης ένα βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης γνωστό ως εργαλείο Snipping.

Το Snipping Tool παρέχει διάφορες λειτουργίες για τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης, αλλά δεν μπορεί να καταγράψει στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση στα Windows 11. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων ή επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για να τραβήξετε μια οθόνη κύλισης. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση στα Windows 11 , διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

10 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για λήψη στιγμιότυπου οθόνης το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λήψη στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση στα Windows 11

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες και δωρεάν μεθόδους για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση στα Windows 11. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

1) Λήψη στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Πρέπει να βασιστείτε στις επεκτάσεις του Chrome εάν θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση της αγαπημένης σας ιστοσελίδας. Το GoFullPage είναι μια επέκταση χρωμίου που μπορεί να καταγράψει στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας οποιασδήποτε ιστοσελίδας.

1. Αρχικά, ανοίξτε τη σελίδα επέκτασης του GoFullPage Chrome και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο Chrome .

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ανενεργή κύλιση παραθύρου στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στην προσθήκη επέκτασης .

 

3. Τώρα περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί η επέκταση GoFullPage στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome. Μόλις εγκατασταθεί, θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο στη γραμμή επέκτασης .

 

4. Ανοίξτε την ιστοσελίδα όπου θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης GoFullPage .

Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους στο Android μέσω Digital Wellbeing(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Η επέκταση θα πραγματοποιήσει αυτόματη κύλιση στην ιστοσελίδα και θα τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας.

6. Τώρα, θα δείτε το τραβηγμένο στιγμιότυπο οθόνης σε μια νέα καρτέλα. Απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο Λήψη για λήψη του στιγμιότυπου οθόνης πλήρους σελίδας στον υπολογιστή σας.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση GoFullPage για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση οποιασδήποτε ιστοσελίδας.

Windows 11 Δωρεάν λήψη πλήρους έκδοσης (Αρχείο ISO 64 Bit)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Λήψη στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση στα Windows 11 με το PicPick

Το PicPick είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων που μπορεί να καταγράψει στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση στα Windows 11. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και είναι επίσης συμβατή με παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PicPick για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση στα Windows 11.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το PicPick στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το πρόγραμμα και μεταβείτε στο μενού Home στην αριστερή πλευρά.

 

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο παράθυρο κύλισης κάτω από το Screen Capture.

 

4. Αυτό θα καταγράψει αμέσως ένα στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση των ανοιχτών εφαρμογών ή του παραθύρου σας.

5. Μόλις τραβήξετε, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε το μέγεθος, να περικόψετε ή να σχολιάσετε τα στιγμιότυπα οθόνης.

 

6. Για να αποθηκεύσετε το στιγμιότυπο οθόνης, κάντε κλικ στο μενού Αρχείο και επιλέξτε Αποθήκευση ως . Στη συνέχεια, επιλέξτε τη θέση αποθήκευσης και κάντε κλικ στο Αποθήκευση .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PicPick για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση.

 

3) Λήψη στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση χρησιμοποιώντας το ShareX

Το ShareX είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή εργαλεία λήψης οθόνης, κοινής χρήσης αρχείων και παραγωγικότητας που είναι διαθέσιμα για Windows. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ShareX για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση με απλά βήματα.

1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του ShareX στον υπολογιστή σας με Windows 11.

 

2. Μόλις εγκατασταθεί, θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο ShareX στο δίσκο του συστήματός σας. Τώρα ανοίξτε την ιστοσελίδα ή το παράθυρο της εφαρμογής όπου θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση.

 

3. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο ShareX στη θήκη συστήματος και επιλέξτε Λήψη > Καταγραφή κύλισης .

 

4. Τώρα, το ShareX θα σας ζητήσει να επιλέξετε ένα παράθυρο για να τραβήξετε ένα πλήρες στιγμιότυπο οθόνης.

5. Τώρα, το ShareX θα ανοίξει το παράθυρο λήψης. Εδώ πρέπει να κάνετε προσαρμογές και να κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη λήψης .

 

Αυτό θα τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση στα Windows 11 σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο στιγμιότυπο οθόνης, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο ShareX στη θήκη συστήματος και επιλέξτε ‘ Φάκελος Στιγμιότυπων οθόνης

 

Έτσι, αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση σε υπολογιστή Windows 11 . Μπορείτε εύκολα να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση ακολουθώντας αυτές τις τρεις μεθόδους. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους λήψης στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση στα Windows.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *