Τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth

Τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth του 2024

Το σωστό σετ μικροφώνου-ακουστικού μπορεί να κάνει πολύ πιο εύκολη την απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων και την εμπλοκή στα αγαπημένα σας άλμπουμ, αλλά είναι δύσκολο να ξέρετε τι να αναζητήσετε όταν τόσα πολλά μοντέλα υποφέρουν από προβλήματα συνδεσιμότητας ή κακή ποιότητα ήχου. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth που μπορείτε να αγοράσετε.

Καλύτερο ακουστικό Bluetooth συνολικά: Sony WH-1000XM5

Το WH-1000XM5 της Sony βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή της κατάταξης των ακουστικών Bluetooth για έναν λόγο: είναι ένα υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές και φανταστικά λειτουργικά ακουστικά. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την ομιλία ή την ακρόαση με αυτό το ακουστικό, καθώς διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης, μείωση θορύβου AI για κλήσεις και σύστημα ANC δύο επεξεργαστών.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber
Διαβάστε επίσης :Τα 10 καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth

Πώς να διορθώσετε την αυτόματη ενεργοποίηση του Bluetooth στο Android

Το Sony WH-1000XM5 είναι ένα ακουστικό υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο από μαλακό δέρμα και ελαφριά υλικά. Τα ακουστικά συνοδεύονται από προστατευτική θήκη μεταφοράς, αλλά είναι αρκετά άνετα και κομψά για να τα φοράτε εν κινήσει. Χάρη στα περιστρεφόμενα ακουστικά του, το ακουστικό WH-1000XM5 ταιριάζει σχεδόν σε κάθε χρήστη — και χωράει εύκολα σε κάθε τσάντα.

Ένα σετ ασημί ακουστικών Sony WH-1000XM5.

Sony WH-1000XM5

Καλύτερο Συνολικά

349 €

Τα ακουστικά Sony WH-1000XM5 προσφέρουν εξαιρετική άνεση για εκτεταμένη χρήση και παρέχουν ένα καλά ισορροπημένο προφίλ ήχου με βαθιά μπάσα και καθαρά μέσα. Με την προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και τη δυνατότητα πραγματοποίησης κρυστάλλινων κλήσεων, αυτά τα ακουστικά είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για ηχοφίλους όσο και για περιστασιακούς χρήστες.

Πλεονεκτήματα

 • Φανταστική ποιότητα ήχου και ANC
 • Άνετο στη χρήση
 • Διατίθεται σε τρία χρώματα

Καλύτερο οικονομικό ακουστικό Bluetooth: JBL Tune 770NC

μια γυναίκα που φορά ένα ακουστικό bluetooth jbl πληκτρολογεί στο φορητό υπολογιστή της
JBL

Αν και δεν είναι το φθηνότερο σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth στην αγορά, το JBL Tune 770NC προσφέρει απίστευτη έκρηξη για το χρήμα σας. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth 5.3 είναι αρκετά ευέλικτο για την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ των κλήσεων hands-free και των αγαπημένων σας εμπλοκών και διατίθεται σε τρία κομψά χρώματα.

Τα ακουστικά JBL Tune 770NC διαθέτουν προσαρμοστική ακύρωση θορύβου και καθαρό ήχο μπάσων. Με την εφαρμογή JBL Headphones, μπορείτε να προσαρμόσετε την ακουστική σας εμπειρία ανά πάσα στιγμή και να μεταβείτε σε μια προσαρμοσμένη καμπύλη EQ.

Παρόλο που αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν έχει τόσα κουδούνια και σφυρίχτρες όπως μερικές από τις premium επιλογές στην αγορά, η ανθεκτική κατασκευή και το ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών καθιστούν το JBL Tune 770NC μια από τις καλύτερες επιλογές φιλικές προς τον προϋπολογισμό.

jbl tune 770nc

JBL Tune 770NC

Καλύτερος προϋπολογισμός

109 €

Αυτό το προσιτό σετ μικροφώνου-ακουστικού προσφέρει εκπληκτικό ήχο JBL Pure Bass και προσαρμοσμένο EQ για έως και 70 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όταν τελειώσετε με την εμπλοκή, μπορείτε να μελετήσετε έξυπνα με την Προσαρμοστική Ακύρωση Θορύβου ή να χρησιμοποιήσετε το VoiceAware για ευκρινείς κλήσεις hands-free.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικό ακουστικό πολλαπλών χρήσεων
 • Λογική τιμή και γεμάτη με χαρακτηριστικά
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας
 • Διατίθεται σε τρία χρώματα

Μειονεκτήματα

 • Ογκώδης με μεγάλα ένθετα αφρού
 • Ο ήχος μπορεί να γίνει λασπωμένος σε πολύ υψηλή ένταση

Καλύτερο ακουστικό Bluetooth για gaming: EPOS H3Pro

μια γυναίκα φοράει τα υβριδικά ακουστικά epos h3pro

Είναι δύσκολο να κάνετε λάθος με ένα ακουστικό EPOS για παιχνίδια και τα υβριδικά ακουστικά τυχερών παιχνιδιών EPOS H3Pro δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι κομψό και καλά κατασκευασμένο, με άνετα αλλά μικρά ακουστικά και φανταστική απομόνωση θορύβου.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το EPOS H3Pro από τα ανταγωνιστικά ακουστικά είναι μικρά, αλλά κάνουν απίστευτες διαφορές στην ποιότητα της καθημερινής χρήσης: το μικρόφωνο flip-to-mute, μεμονωμένα ανταλλακτικά και η ευελιξία της εναλλαγής μεταξύ Bluetooth ή ενσύρματη σύνδεση κατά βούληση.

Η ποιότητα του ήχου δεν μπορεί επίσης να υποτιμηθεί. Η φανταστική ακύρωση θορύβου και ο ήχος surround γίνονται αμέσως αντιληπτοί μόλις δοκιμάσετε για πρώτη φορά τα ακουστικά — και εάν χρησιμοποιείτε το EPOS H3Pro για κλήσεις, θα βρείτε την ποιότητα του εισερχόμενου και εξερχόμενου ήχου εντυπωσιακή.epos h3pro

EPOS H3Pro

Το καλύτερο για Gaming

$144 $279 Εξοικονομήστε 135 $

Η βελτιωμένη ακύρωση θορύβου, η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα Bluetooth και το προσαρμόσιμο EQ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του EPOS H3Pro. Αν και αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού διατίθεται σε κορυφαία τιμή, η πολυτελής αίσθηση και τα βολικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό για παίκτες.

Πλεονεκτήματα

 • Πολυτελής αίσθηση? διατίθεται σε τρία κομψά χρώματα
 • Μπορεί να συνδεθεί ή να χρησιμοποιηθεί ασύρματα
 • Φανταστική ποιότητα ήχου

Μειονεκτήματα

 • Απογοητευτικά προγράμματα οδήγησης και λογισμικό

Καλύτερο ακουστικό Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις: BlueParrott B350-XT

ένας άντρας φοράει ακουστικά blueparrot b350xt
BlueParrott

Κανένα ακουστικό δεν έχει καλύτερη φήμη για τη μείωση του θορύβου περιβάλλοντος από το BlueParrot B350XT. Αυτό το ανθεκτικό σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι αρκετά σκληρό για να αντέχει σε μεγάλες διαδρομές και εξίσου ικανό να φιλτράρει το βουητό του δρόμου. Γενικά υπερέχει στο να παρέχει μια κορυφαία στον κλάδο εμπειρία κλήσεων hands-free.

Το BlueParrot B350-XT διαθέτει ανθεκτική κατασκευή με κατασκευή κατά IP54, με τα τρία κουμπιά στο ακουστικό να απλοποιούν τη διαδικασία ελέγχου της έντασης ή της ισχύος. Πέρα από τις κλήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BlueParrot B350XT για να ακούτε μουσική, να μεταδίδετε GPS και πολλά άλλα — και θα συνεχίσει να λειτουργεί σε αποστάσεις έως και 300 πόδια από τη συσκευή σας.

 

 

blueparrott ακουστικά bluetooth

BlueParrott B350-XT

Το καλύτερο για τηλεφωνικές κλήσεις

$120 $140 Εξοικονομήστε $20

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού BlueParrott B350-XT συνδυάζει άνετο σχεδιασμό με βολικό φωνητικό έλεγχο, εύχρηστα κουμπιά και ρυθμιζόμενο μικρόφωνο με λαιμό χήνας. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού για κλήσεις, θα απολαμβάνετε χρόνο ομιλίας έως και 24 ώρες και μείωση θορύβου περιβάλλοντος έως και 96%.

Πλεονεκτήματα

 • Ανθεκτικό και άνετο σχέδιο
 • Διαθέτει κουμπιά εύκολης πρόσβασης στο ακουστικό και φωνητικό έλεγχο
 • Απίστευτη μείωση θορύβου περιβάλλοντος

Μειονεκτήματα

 • Όχι πολύ κομψό
 • Πιο ογκώδη από πολλά άλλα ακουστικά

Καλύτερο ακουστικό Bluetooth με ακύρωση θορύβου: B&O Beoplay H95

τα ακουστικά bang και olufsen επιπλέουν στο σκοτάδι

Η πολυτέλεια δεν κοστίζει φτηνά, αλλά η αιχμή της ακύρωσης θορύβου που προσφέρει τα ακουστικά Bang & Olufsen Beoplay H95 σας επιτρέπει να τα τοποθετήσετε στον προϋπολογισμό σας. Αυτά τα κομψά ακουστικά συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και προσφέρονται σε έξι κομψά χρώματα, όπως λευκό, navy, γκρι, χρυσό, καστανί και μαύρο.

Το Beoplays συνδυάζει το ANC με δύο οδηγούς τιτανίου 40 mm με μαγνήτες νεοδυμίου, διασφαλίζοντας ότι ο καλύτερος ήχος αποδίδεται χωρίς περισπασμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Bang & Olufsen για να επιλέξετε από προκαθορισμένα προφίλ ήχου ή να προσαρμόσετε το δικό σας μείγμα EQ. Με πλήρη φόρτιση, θα απολαύσετε έως και 38 ώρες ενεργητικής ακρόασης με κορυφαία ποιότητα ήχου.

ακουστικά bang και olufsen

Bang & Olufsen Beoplay H95

Καλύτερη ακύρωση θορύβου

Ο συνδυασμός μιας πολυτελούς κατασκευής από τιτάνιο και δέρμα αρνιού με την κορυφαία στον κλάδο ακύρωση θορύβου είναι μια συνταγή για το τέλειο ακουστικό και το Bang & Olufsen Beoplay H95 ανταποκρίνεται στη φήμη του. Μπορείτε να μπλοκάρετε, να απολαύσετε ευκρινείς τηλεφωνικές κλήσεις ή να προσαρμόσετε τους επιλογείς ακουστικών ANC και έντασης ήχου για να συντονίσετε τον κόσμο με αυτό το ευέλικτο ακουστικό.

Πλεονεκτήματα

 • Οι βολικοί επιλογείς ακουστικών επιτρέπουν τη γρήγορη ρύθμιση του ήχου
 • Κατασκευασμένο από πολυτελή υλικά όπως τιτάνιο και δέρμα αρνιού
 • Φανταστική ποιότητα ήχου και ακύρωση θορύβου
 • Καταπληκτική ποικιλία χρωμάτων

Μειονεκτήματα

 • Εξαιρετικά ακριβό
 • Ογκώδης σχεδιασμός

FAQ

Ε: Τι είναι το Bluetooth;

Το Bluetooth είναι ένας τύπος ασύρματης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται συνήθως με αξεσουάρ όπως ακουστικά, ποντίκια και πληκτρολόγια. Λειτουργεί στην περιοχή των 2,4 GHz. Η τεχνολογία Bluetooth βελτιώνεται συνεχώς — για παράδειγμα, η πρεμιέρα του Bluetooth 5.0 το 2016 διπλασίασε τους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων. Η τελευταία έκδοση του Bluetooth είναι το Bluetooth 5.3.

Ε: Πώς μπορώ να συνδέσω τα ακουστικά Bluetooth στο τηλέφωνό μου Android;

Μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά Bluetooth (ή άλλες συσκευές Bluetooth) στο τηλέφωνό σας Android πατώντας παρατεταμένα το εικονίδιο Bluetooth στο μενού Γρήγορες ρυθμίσεις. Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τα ακουστικά Bluetooth. Μόλις εμφανιστεί το όνομα του σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth στο μενού, πατήστε το για να ξεκινήσει η διαδικασία σύζευξης.

Ε: Πώς μπορώ να συνδέσω τα ακουστικά Bluetooth στο iPhone μου;

Μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά Bluetooth στο iPhone σας ανοίγοντας τις Ρυθμίσεις και μεταβαίνοντας στο μενού Bluetooth. Αφού βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο στο iPhone σας, ενεργοποιήστε τα ακουστικά Bluetooth και περιμένετε να εμφανιστεί στη λίστα Άλλες συσκευές. Τέλος, πατήστε στο όνομα των ακουστικών Bluetooth για να ξεκινήσετε τη διαδικασία σύζευξης.

Ε: Γιατί τα ακουστικά μέσω Bluetooth συνεχίζουν να κόβονται;

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους τα ακουστικά Bluetooth ενδέχεται να συνεχίσουν να κόβονται. Για να διασφαλίσετε την καλύτερη σύνδεση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό Bluetooth είναι επαρκώς φορτισμένο, ότι δεν έχει συζευχθεί με πολλές συσκευές, ότι δεν υπάρχει εμπόδιο μεταξύ του ακουστικού σας και της συσκευής στην οποία είναι συνδεδεμένο και ότι δεν t σε μεγάλη απόσταση από τη συσκευή σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *