Τα καλύτερα 8 VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Τα καλύτερα 8 VPN για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Έχετε πάει ποτέ διακοπές ή ταξιδεύετε και δεν μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στην κανονική σας υπηρεσία ροής; Ή ίσως ήσασταν στο σπίτι, αλλά ο ISP σας περιορίζει τη σύνδεσή σας, ώστε να μην μπορείτε να μεταδώσετε την αγαπημένη σας εκπομπή σε 4K. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) θα μπορούσε να σας βοηθήσει να παρακάμψετε τους περιορισμούς δικτύου και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί στην περιοχή σας.

Ένα VPN είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακάμψετε γεωγραφικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς περιεχομένου, και σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τα καλύτερα για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Είτε λοιπόν θέλετε να ξεμπλοκάρετε το Netflix από άλλη χώρα είτε απλά θέλετε να διασφαλίσετε ότι η περιήγησή σας είναι ασφαλής και ανώνυμη, διαβάστε παρακάτω για να βρείτε το καλύτερο VPN για ροή!

1. ExpressVPN

Ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών VPN ροής.

3000+ διακομιστές VPN σε 94 χώρες

Ξεμπλοκάρει τα Hulu, Netflix, NBC, Amazon Prime Video, HBO Max, BBC iPlayer, Sling TV, Kodi, Paramount+, DAZN και άλλα

Μεταδίδεται σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του Xbox.

Εγγενής εφαρμογή Amazon Fire TV

Φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές για Windows, Mac, iOS, Android και άλλες συσκευές.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το ExpressVPN είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN και είναι πραγματικά η καλύτερη για ροή συνολικά. Προσφέρει γρήγορες ταχύτητες λήψης, ώστε να μπορείτε ακόμη και να κάνετε ροή 4K και HDR χωρίς σοβαρά προβλήματα και να έχετε την τέλεια εμπειρία ροής.

Το ExpressVPN είναι ασφαλές στη χρήση. Έχει μια πολιτική καταγραφής που αφορά το απόρρητο, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αναγνωρίσιμα αρχεία καταγραφής και δεν υπάρχουν διαρροές IP, DNS ή WebRTC. Επιπλέον, με περισσότερους από 3000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δημοφιλείς βιβλιοθήκες ροής στις περισσότερες χώρες.

Το ExpressVPN υποστηρίζει επίσης το MediaStreamer, τη δική του έξυπνη λειτουργία DNS που σας επιτρέπει να κάνετε ροή ακόμα και αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή που δεν υποστηρίζει εγγενώς εφαρμογές VPN.

2. NordVPN

Το πιο γρήγορο VPN για ροή.

Υψηλές ταχύτητες ροής έως και 83,80 Mbps

5500+ διακομιστές σε 59 χώρες

Ξεμπλοκάρει τα Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, HBO Max, BBC iPlayer, Kodi και άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες ροής

Έξυπνο DNS

Ροές σε Windows, macOS, Android, iOS και Linux

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το NordVPN χρησιμοποιεί το Nordlynx, το πρωτόκολλο VPN της νεότερης γενιάς. Χάρη σε αυτό, το NordVPN μπορεί να προσφέρει στους χρήστες του τις καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης VPN. Οι δοκιμές ταχύτητας δείχνουν ότι μπορείτε να αποκτήσετε ταχύτητα λήψης 83,82 Mbps σε σύνδεση 100 Mbps στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να παίξετε ταινίες HDR, 4K και τις αγαπημένες σας εκπομπές χωρίς buffer.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που κάνει αυτή την υπηρεσία VPN τόσο δημοφιλή είναι η ασφάλειά της. Προσφέρει CyberSec, Nordlynx, διακόπτη kill και κρυπτογράφηση AES 256-bit που θα εξασφαλίσει ανώνυμη περιήγηση και κρυπτογράφηση δεδομένων. Δεν υπάρχουν διαρροές DNS, IP ή WebRTC.

Το NordVPN είναι εξαιρετικό για ροή περιεχομένου από τις περισσότερες βιβλιοθήκες Netflix. Διαθέτει μια λειτουργία SmartPlay που αποκτά αυτόματα πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ όταν επιλέγετε διακομιστή. Είναι συμβατό με διάφορες συσκευές, όπως δρομολογητές, τηλέφωνα, tablet και Smart TV. Επίσης, το NordVPN μπορεί να παρακάμψει τα πρωτόκολλα προστασίας VPN του BBC και είναι το καλύτερο για ροή του BBC iPlay. Διαθέτει επίσης μια εφαρμογή FireTV Stick.

3. Surfshark

Ο πιο οικονομικός πάροχος υπηρεσιών VPN.

3200+ διακομιστές σε 100 χώρες

Εξαιρετικές ταχύτητες έως και 81 Mbps

Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις

Ξεμπλοκάρει το Disney Plus, το Hulu, το NBC, το Amazon Prime Video, το Netflix, το Crackle και πολλά άλλα

Έξυπνο DNS

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Με το Surfshark, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για επιβραδύνσεις ή διακοπές ροής. Αυτή η υπηρεσία VPN διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο 3200+ διακομιστών σε περισσότερες από 100 χώρες, οι οποίοι είναι όλοι βελτιστοποιημένοι για τις ανάγκες ψυχαγωγίας σας. Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι το Surfshark δεν θα σας ενημερώσει ποιοι από αυτούς τους διακομιστές είναι ιδιαίτερα βελτιστοποιημένοι για ροή. Θα πρέπει να ζητήσετε την υποστήριξη πελατών τους.

Αυτή η υπηρεσία VPN λειτουργεί σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και η λειτουργία Smart DNS σάς επιτρέπει να τη συνδέσετε επίσης με Roku, Firestick, Kodi και διαφορετικές Smart TV. Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του Surfshark είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε όσες συσκευές θέλετε σε έναν μόνο λογαριασμό. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν την υπηρεσία VPN με τους φίλους και την οικογένειά σας ελεύθερα.

Παρόλο που το Surfshark είναι ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό VPN, δεν υποχωρεί στις δυνατότητες ασφαλείας. Διαθέτει MultiHop, CleanWeb, πολιτική μη καταγραφής, διαίρεση σήραγγας, κρυπτογράφηση AES 256-bit, προστασία από διαρροές DNS και πολλά άλλα πρωτόκολλα ασφαλείας για να σας κρατά ασφαλείς και ανώνυμους.

4. CyberGhost VPN

Μια υπηρεσία VPN με τον μεγαλύτερο αριθμό διακομιστών που είναι αφιερωμένοι στη ροή.

Υψηλές ταχύτητες ροής και απεριόριστο εύρος ζώνης

Εφαρμογή Amazon Fire TV Stick και Smart DNS

Εφαρμογές φιλικές προς το χρήστη για έως και 7 συσκευές που συνδέονται ταυτόχρονα

9000+ διακομιστές σε 90+ χώρες

Ξεμπλοκάρει το Disney+, το Netflix, το Amazon Prime Video, το SlingTV και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Το CyberGhost VPN διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια ασφαλή και ιδιωτική εμπειρία περιήγησης. Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους με γεωγραφικά αποκλεισμό, όπως το Netflix, το Hulu και το BBC iPlayer, από οπουδήποτε στον κόσμο και να συνδεθείτε σε διακομιστές που βρίσκονται σε 90+ χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή CyberGhost VPN είναι εύκολη στη χρήση, ειδικά όταν επιλέγετε διακομιστές που είναι αφιερωμένοι στη ροή. Θα επισημάνει τις τοποθεσίες διακομιστή όλων των διακομιστών που έχουν βελτιστοποιηθεί για ροή. Η ταχύτητα λήψης του είναι περίπου 75 Mbps σε μια σύνδεση 100 Mbps, η οποία δεν είναι τόσο καλή όσο κάποια άλλα VPN σε αυτήν τη λίστα, αλλά εξακολουθεί να υπεραρκεί για όλες τις απαιτήσεις ροής σας.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της χρήσης του Cyberghost είναι τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας. Η κρυπτογράφηση AES 256-bit διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και ασφαλή, ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να υποκλέψει την επισκεψιμότητά σας ή να κρυφακούει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καταγραφή δεδομένων. Το Cyberghost έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που σημαίνει ότι καμία από τις πληροφορίες σας δεν θα παρακολουθείται ή θα αποθηκευτεί.

Και τέλος, αυτό το VPN μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά ταυτόχρονες συνδέσεις με έναν λογαριασμό. Επομένως, εάν αναζητάτε αξιόπιστη ροή με βελτιωμένες δυνατότητες ασφαλείας για ολόκληρο το νοικοκυριό σας, το CyberGhost VPN είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σας.

5. ProtonVPN

Οι καλύτερες υπηρεσίες με δωρεάν έκδοση VPN.

Γρήγοροι και αξιόπιστοι διακομιστές 1800+ σε 60+ χώρες

Δωρεάν πρόγραμμα με πρόσβαση σε 100+ διακομιστές

Ξεμπλοκάρει το Disney Plus, το Amazon Prime Video, το YouTube, το Netflix και πολλά άλλα

Λειτουργεί σε συσκευές Windows, macOS, Linux, Android και iOS

Υποστηρίζει έως και 10 συσκευές

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Αυτός ο ελβετικός πάροχος VPN είναι ένας από τους πιο ασφαλείς στην αγορά και παρέχεται με δωρεάν έκδοση. Επιπλέον, αυτή η δωρεάν έκδοση δεν συνοδεύεται από πολλές διαφημίσεις και το Proton VPN υπόσχεται ότι δεν καταγράφει το ιστορικό περιήγησής σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η δωρεάν έκδοση είναι ίδια με την επί πληρωμή. Στην πραγματικότητα, έρχεται με χαμηλότερη ταχύτητα σύνδεσης και έχει λιγότερες δυνατότητες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ProtonVPN δημιουργήθηκε κυρίως για δημοσιογράφους. Η δυνατότητα ροής είναι κλειδωμένη πίσω από τη μηνιαία συνδρομή που πρέπει να πληρώσετε και οι συνδρομές του ProtonVPN είναι από τις πιο ακριβές. Ένας μήνας της υπηρεσίας τους είναι 9,99 $, αλλά μειώνεται σε 4,99 $ εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα 2 ετών.

Το ProtonVPN σάς δίνει πρόσβαση σε διακομιστές χωρίς κίνδυνο σε χώρες με καλούς νόμους περί απορρήτου δεδομένων. Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν ένα επιπλέον επίπεδο κρυπτογράφησης με λειτουργία MultiHop VPN, μια αποτελεσματική λειτουργία Kill Switch και το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων Netshield, το οποίο αποκλείει κακόβουλο λογισμικό και προγράμματα παρακολούθησης.

6. PrivateVPN

Η φθηνότερη αξιόπιστη υπηρεσία VPN.

Ένα 2ετές πρόγραμμα συνδρομής κοστίζει μόνο 2,00 $/μήνα

Προσαρμοσμένη εφαρμογή για το Amazon Fire TV

200+ διακομιστές σε 63 χώρες

Ξεμπλοκάρει τα Netflix, Disney Plus, SlingTV, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max και άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες ροής

Ταχύτητες φιλικές προς τη ροή περίπου 72 Mbps

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Αν ψάχνετε για ένα φθηνό αλλά αξιόπιστο VPN ροής, το PrivateVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Διαθέτει αξιοπρεπές δίκτυο διακομιστών, γρήγορες ταχύτητες και σταθερά χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεδομένων. Αν και έχει μόνο 200+ διακομιστές, ξεμπλοκάρει όλες τις πιο περιζήτητες πλατφόρμες ροής.

Το PrivateVPN μπορεί να επιτύχει ταχύτητα λήψης 72,38 Mbps. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ροή σας θα είναι χωρίς ενοχλητικά προβλήματα αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη. Επίσης, μπορείτε να έχετε έξι ταυτόχρονες συνδέσεις σε έναν μόνο λογαριασμό, ώστε να κάνετε ροή σε οποιαδήποτε συσκευή. Το PrivateVPN είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Apple TV και FireStick .

Το PrivateVPN προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού με διαίρεση σήραγγας και αποτελεσματική προστασία από διαρροές DNS. Διαθέτει ένα ισχυρό χαρακτηριστικό kill switch καθώς και ένα stealth blocker. Πραγματοποιήστε ροή χωρίς προβλήματα ακόμα και σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, χωρίς κανείς να κατασκοπεύει τα δεδομένα σας.

7. IPVanish

Κορυφαίο VPN για χρήστες Firestick.

Διατίθεται στις περισσότερες έξυπνες συσκευές, υπολογιστές, tablet, smartphone και δρομολογητές

Επιτρέπει το ασφαλές torrenting

Εξαιρετικό για έντονη δραστηριότητα εύρους ζώνης

Ξεμπλοκάρει το Amazon Prime Video, το HBO Max, το Disney Plus, το Netflix και πολλές ακόμη πλατφόρμες ροής

2000+ διακομιστές σε 50+ χώρες

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το IPVanish είναι η τέλεια επιλογή για σκοπούς ροής. Οι αστραπιαίες ταχύτητες σύνδεσής του και οι περισσότεροι από 2000 διακομιστές σε 75+ τοποθεσίες διασφαλίζουν ότι οι χρόνοι προσωρινής αποθήκευσης διατηρούνται στο ελάχιστο ενώ παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης αυτόματη εναλλαγή διακομιστή, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε την πιο αξιόπιστη διαθέσιμη σύνδεση ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, με απεριόριστη χρήση δεδομένων σε έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα, όλοι στο νοικοκυριό σας μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη ροή χωρίς να διακυβεύεται το απόρρητο ή η ασφάλειά τους.

Επιπλέον, το IPVanish επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς, ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε εάν θέλετε να δείτε διεθνείς ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς να πηδήξετε στα στεφάνια. Με υψηλές ταχύτητες και ασφαλή εμπειρία ροής, το IPVanish είναι δύσκολο να νικηθεί.

8. VyprVPN

Το καλύτερο VPN για μεγάλα νοικοκυριά.

Επιτρέπει 30 ταυτόχρονες συνδέσεις

Ξεμπλοκάρει το Hulu, το Netflix, το Amazon Prime Video και άλλες πλατφόρμες (εκτός της Disney Plus)

Διατίθεται υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7

Ισχυρή κρυπτογράφηση και εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας

700 διακομιστές σε 60+ χώρες

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Δωρεάν Ιστότοποι μεσολάβησης Youtube: Ξεμπλοκάρετε το YouTube το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το VyprVPN υπερέχει στην προσέγγιση της Ασίας, όπου βρίσκονται οι χώρες με τις καλύτερες προστασίες VPN. Η λειτουργία συσκότισης, γνωστή ως πρωτόκολλο Chameleon, επιτρέπει σε αυτήν την υπηρεσία VPN να ξεμπλοκάρει εύκολα ιστοτόπους ροής από την Κίνα, την Ιαπωνία και το Ιράν. Αλλά είναι επίσης χρήσιμο για τους διακομιστές του στις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα Διαδικτύου έως και 300 Mbps. Δυστυχώς, η ταχύτητα μειώνεται δραστικά όσο πιο μακριά βρίσκεται η τοποθεσία του διακομιστή.

Η εταιρεία διαχειρίζεται όλους τους διακομιστές που χρησιμοποιεί το VyprVPN. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βασίζεστε σε κεντρικούς υπολογιστές ιστού τρίτων για ασφαλή και συνεχή σύνδεση. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας WireGuard για βελτιστοποιημένη απόδοση, υποστήριξη P2P και συνομιλία υποστήριξης πελατών 24/7. Ως αποτέλεσμα, η υπηρεσία τους λειτουργεί ομαλά ακόμα κι αν τη χρησιμοποιείτε σε διάφορες συσκευές στο νοικοκυριό σας. Μπορεί να υποστηρίξει έως και 30 συσκευές, από smartphone, υπολογιστές και δρομολογητές, μέχρι κονσόλες παιχνιδιών, tablet και MacBook.

Αποκτήστε πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο ροής

Η ουσία είναι ότι ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε γεωγραφικά μπλοκ περιεχομένου, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από οπουδήποτε στον κόσμο. Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο VPN με διακομιστές ροής υψηλής ταχύτητας, προτείνουμε οποιαδήποτε VPN στη λίστα μας. Να θυμάστε: δεν είναι όλες οι υπηρεσίες ροής διαθέσιμες σε κάθε χώρα, γι’ αυτό ελέγξτε πριν συνδεθείτε σε διακομιστή.

Bitcoin εναντίον Fiat: Τι πρόκειται να επικρατήσει στο μέλλον;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *