Τα κορυφαία 5 χαρακτηριστικά του iOS 17

Η Apple έκανε προεπισκόπηση του iOS 17, της πιο πρόσφατης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος iPhone, κατά τη διάρκεια του WWDC 2023 τον Ιούνιο. Καθώς το iOS 17 είναι μια σημαντική κυκλοφορία, έρχεται με δεκάδες νέες συναρπαστικές λειτουργίες για iPhone, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταγραφή ζωντανού φωνητικού ταχυδρομείου, αφίσες επαφών, κατάσταση αναμονής, νέες δυνατότητες υγείας, διαδραστικά γραφικά στοιχεία και πολλά άλλα.

Τα κορυφαία 5 χαρακτηριστικά του iOS 17

Τα κορυφαία 5 χαρακτηριστικά του iOS 17

Ωστόσο, που δίνονται παρακάτω είναι τα δικά μας κορυφαία 5 χαρακτηριστικά από τα επερχόμενα iOS 17:

1. Λειτουργία αναμονής

Λειτουργία αναμονής

Το iOS 17 παρουσιάζει Αναμονήπου δίνει στους χρήστες α εμπειρία πλήρους οθόνης με ευδιάκριτες πληροφορίες σχεδιασμένο να είναι παρατηρείται από απόσταση όταν το iPhone είναι στο πλάι και φορτίζει. Μετατρέπει το iPhone σας σε μια έξυπνη οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες όπως η ώρα, η πρόγνωση καιρού και οι φωτογραφίες όποτε η συσκευή δεν χρησιμοποιείται. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως διαφορετικές όψεις ρολογιού ή άλλα γραφικά στοιχεία, ζωντανές δραστηριότητες σε πραγματικό χρόνο, όπως αποτελέσματα παιχνιδιών, παρακολούθηση φαγητού και ούτω καθεξής.

2. FaceTime

facetime

Το iOS 17 φέρνει τρεις συναρπαστικές λειτουργίες στο FaceTime: εγγραφή μηνυμάτων βίντεο ή ήχου, εφέ AR (επαυξημένης πραγματικότητας) με χειρονομίες και μετατροπή της Apple TV σας σε FaceTime.

Μπορείς τώρα εγγραφή βίντεο ή ηχητικού μηνύματος όταν κάποιος χάνει την κλήση FaceTime για να μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά μετά. Τα ηχογραφημένα μηνύματα μπορούν επίσης να αναπαραχθούν στο Apple Watch.

Επιπλέον, μπορείτε προσθέστε μια αντίδραση που γεμίζει το πλαίσιο της κάμερας με διασκεδαστικά εφέ 3D AR όπως καρδιές, κομφετί, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα, ενεργοποιώντας την αντίδραση με τις χειρονομίες των χεριών σας. Για παράδειγμα, αν δείξετε αντίχειρες, το βίντεο θα προσθέσει στοιχεία AR πυροτεχνημάτων πίσω σας.

Τέλος, η εφαρμογή FaceTime έρχεται στο Apple TV σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως κάμερα και ξεκινήστε μια κλήση απευθείας από την εφαρμογή FaceTime στο Apple TV ή παραδώστε την κλήση από το iPhone στην τηλεόρασή σας.

3. Αφίσες Επικοινωνίας

Αφίσες Επικοινωνίας

Οι αφίσες επικοινωνίας παρέχουν α νέος τρόπος για τους χρήστες iPhone να εμφανίζουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο iOS 17. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα (ή τα memoji σας) και να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά κειμένου και το φόντο για την εικόνα που βλέπουν οι επαφές σας όταν τις καλείτε.

4. Ζωντανό φωνητικό ταχυδρομείο

ios 17 live φωνητικό ταχυδρομείο

Ζωντανό φωνητικό ταχυδρομείο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τη μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο καθώς κάποιος αφήνει ένα τηλεφωνητή. Σας διευκολύνει να γνωρίζετε εάν θέλετε να λάβετε μια κλήση ενώ ο καλών αφήνει ένα μήνυμα. Οι κλήσεις που προσδιορίζονται ως ανεπιθύμητες από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν θα εμφανίζονται ως Ζωντανό φωνητικό ταχυδρομείο και θα απορρίπτονται αμέσως. Η μεταγραφή ζωντανού φωνητικού ταχυδρομείου παραμένει εντελώς ιδιωτική, καθώς η νευρωνική μηχανή του iPhone σας ενεργοποιεί αυτήν τη λειτουργία.

5. Η εφαρμογή New Journal

ios 17 The New Journal App

Αν και η νέα εφαρμογή περιοδικού δεν αποτελεί μέρος της δημόσιας έκδοσης beta του iOS 17, θα είναι μέρος μιας ενημέρωσης iOS αργότερα μέσα στο έτος. Όταν φτάσει η εφαρμογή Journal, θα επιτρέψει έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να εκτιμήσετε τις στιγμές της ζωής και να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας. Χρησιμοποιώντας τη μηχανική εκμάθηση στη συσκευή, το iPhone σας θα το κάνει προσφέρουν εξατομικευμένες προτάσεις στιγμών για να θυμάσαι και γράφω σχετικά με βάση τις φωτογραφίες, τη μουσική, τις προπονήσεις σας και πολλά άλλα.

Η επιβεβαιωμένη λίστα των συσκευών της Apple που θα λάβουν την ενημέρωση iOS 17 περιλαμβάνει τα iPhone XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max, SE (2ης γενιάς και μεταγενέστερα), 14 (συμπεριλαμβανομένου του Plus) και 14 Pro.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες του iPhone μπορούν να εγκαταστήσουν την τρίτη έκδοση iOS 17 Public Beta στο υποστηριζόμενο iPhone τους, καταχωρώντας τη συσκευή τους στο Πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε το φωνητικό ταχυδρομείο στο iPhone

Πώς να εγγράψετε σε LG Smart TV

FaceTime στο Apple TV

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4606

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: