εξαγωγής επαφών από το iPhone (iOS 17)

Τρόπος εξαγωγής επαφών από το iPhone (iOS 17)

Από φίλους μέχρι μέλη της οικογένειας έως επαγγελματικές επαφές, όλοι έχουμε αποθηκεύσει εκατοντάδες επαφές στα iPhone μας. Η αποθήκευση επαφών σε ένα iPhone είναι εξαιρετικά εύκολη και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτων για αυτό, αλλά αν νομίζετε ότι όλες οι επαφές αποθηκεύονται με ασφάλεια για πάντα στο iPhone σας, κάνετε λάθος!

Αναρωτιέστε τι θα συμβεί αν το iPhone σας κλαπεί ή απλώς αντιμετωπίσατε προβλήματα υλικού/λογισμικού και σταματήσει να λειτουργεί. πώς θα μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις σημαντικές επαφές σας; Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, είναι πάντα καλύτερο να έχετε ένα κατάλληλο αντίγραφο ασφαλείας όλων των επαφών σε ασφαλές μέρος.

Στην πραγματικότητα, είναι καλή πρακτική να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών δεδομένων, όπως οι επαφές, καθώς ποτέ δεν ξέρετε πότε θα το χρειαστείτε. Η εξαγωγή όλων των επαφών από το iPhone φαίνεται η καλύτερη επιλογή κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επαφών.

Πώς να βρείτε κάποιον στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου

Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram

Πώς να εξαγάγετε επαφές από το iPhone

Το iPhone προσφέρει μερικούς απλούς τρόπους εξαγωγής όλων των επαφών από την εφαρμογή Επαφές. Μπορείτε να επιλέξετε να εξαγάγετε επαφές σε αρχείο VCF ή να ενεργοποιήσετε τις επαφές iCloud για να συγχρονίσετε τις αποθηκευμένες επαφές σε διαφορετικές συσκευές. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο διαφορετικούς τρόπους εξαγωγής επαφών από iPhone. Ας αρχίσουμε.

1. Εξαγωγή επαφών iPhone χρησιμοποιώντας το iCloud

Εάν αναζητάτε μια επιλογή για να μεταφέρετε τις επαφές σας iPhone σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή, πρέπει να εξαγάγετε τις επαφές iPhone χρησιμοποιώντας το iCloud. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο δικό σας Apple ID στην κορυφή.

Πανό Apple ID

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε iCloud.

iCloud

4. Στην οθόνη iCloud, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Εφαρμογές που χρησιμοποιούν το iCloud ενότητα και πατήστε Προβολή όλων.

Προβολή όλων

5. Στις Εφαρμογές που χρησιμοποιούν iCloud, κάντε εναλλαγή στο Επαφές.

Επαφές

6. Τώρα, στον υπολογιστή σας, κατευθυνθείτε προς iCloud.com και συνδεθείτε με το Apple ID σας.

συνδεθείτε με το Apple ID σας

7. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Επαφές εικόνισμα. Εδώ, θα βρείτε την πλήρη λίστα των επαφών.

Επαφές

8. Τώρα επιλέξτε τις επαφές που θέλετε να εξαγάγετε. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Μερίδιο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.

9. Στο μενού Κοινή χρήση, επιλέξτε Εξαγωγή vCard.

Μερίδιο

Αυτό είναι! Μετά την εξαγωγή των επαφών, μπορείτε να τις μοιραστείτε με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

2. Εξαγωγή επαφών απευθείας από την εφαρμογή Επαφές iPhone

Η εφαρμογή Επαφές iPhone σάς επιτρέπει να εξάγετε όλες τις επαφές σε ένα αρχείο VCF. Δείτε πώς μπορείτε να εξάγετε επαφές μέσω της εφαρμογής Επαφές iPhone.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Επαφές εφαρμογή στο iPhone σας.

Επαφές

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Επαφές, πατήστε στο Κονίστρα στην επάνω αριστερή γωνία.

Κονίστρα

3. Στην οθόνη Λίστες, πατήστε παρατεταμένα Ολες οι επαφές.

Ολες οι επαφές

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Εξαγωγή.

Εξαγωγή

5. Επιλέξτε τις λίστες που θέλετε να συμπεριλάβετε στο αρχείο εξαγωγής. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία.

Εγινε

6. Στο μενού Εξαγωγή, πατήστε το Αποθήκευση στα Αρχεία επιλογή. Αυτό θα αποθηκεύσει το αρχείο VCF εξαγωγής Επαφών στη συσκευή σας.

Αποθήκευση στα Αρχεία

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξάγετε επαφές μέσω της εφαρμογής Επαφές iPhone. Αφού λάβετε το αρχείο VCF, μπορείτε να το μεταφέρετε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή να το ανεβάσετε σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για να το διατηρήσετε ασφαλές.

Αυτές είναι οι δύο καλύτερες και πιο εύκολες μέθοδοι εξαγωγής επαφών από iPhone. Φροντίστε να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών του iPhone σας σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην τα χάσετε. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εξαγωγή επαφών από το iPhone.

Διαβάστε επίσης: Πώς να απαντήσετε αυτόματα σε μηνύματα κειμένου στο iPhone

καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *